Arama sonuçları: *

1. E

ATK Neptune N9 Pro Dip ses

Forumda baya öneriler sonrası 2 gün önce wraith den satın aldım bugün elime ulaştı. Açtım denedim dongle' la bağladım dip ses farkettim. Videolarda izlerken tiz bir ses insanın kulağını rahatsız edercesine geliyor, bir de videoyu berbat ediyor işin açıkçası. Opera tarayıcısını kullanıyorum yeni...
  2. E

40-45k bütçem var sistem önerisi

İyi günler öncelikle herkese 4070 li ddr5 sistem kurmaya çalışıyorum. İşlemciyi hala bulamadım 4070 le desteklicek bi f/p işlemci yardımcı olursanız sevinirim.
  3. E

3070' e bu anakart uygun mu?

Pc alıcam yakın zamanda ama her şey güzel içinde ama anakarta içim sinmedi gibi. Siz 3070'e mantıklı olan anakartı önerirsiniz? (İşlemci i7 13700F bu arada)
  4. E

Böyle bir toplama yapdım sizce mantıklı mı?

Soğutucu olarak full seçeneklerde sıvı soğutucu var. Değiştiremiyorum sonradan takmak da uğraşılır mı bilmiyorum. 1678622958 eyw dostum aydınlatığın için.
  5. E

Böyle bir toplama yapdım sizce mantıklı mı?

Yakın zamanda pc almayı planlıyorum https://www.gamegaraj.com/urun/mage-7t12-3070/ siteden kasayı normaline göre özelleştirdim ( i5 12400F' di i7 12700F yapdım. Ana kartı değiştirdim) zaten fotoğrafta göreceksiniz. Bazı upgradeler yapdım ama uyuşmama sorunu olurmu diye düşünüyorum ya da...
Geri