Arama sonuçları: *

• Users: marce
  • Order by date
  1. marce

Öneri Yüksek bütçeli klavye önerisi

Tercihen %60 veya %65 , esporcu düzeyinde beni uzun süre tatmin edecek, en kaliteli switchleri olan , blue swicth olmayan çok ses çıkarmayan bir klavye arıyorum , bütçe sınırsız
  2. marce

Yardım IPhone uygulamaların içinde kamera açılmıyor

Selamlar, iPhone 14 Pro Max kullanıyorum, 2. el değil, telefonda herhangi bir donanımsal veya yazılımsal bozulma yok, kırılmış bir parçası da yok, telefonun içinde uygulamalarda, örneğin instagram'da , qr okutma uygulamaları gibi uygulamanın içinden kamera açılması gereken durumlarda kamera...
  3. marce

Öneri 7K bütçe kulaklık önerisi

7 bin bütçem var, mümkünse ya mikrofonu olmayan ya da takıp çıkarılabilen , kablosuz çalışan 6-7 bin bütçe bandında bir oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz?
  4. marce

4000 bütçeyle hall effect / 8000hz klavye önerisi

bende onu gördüm hocam, nasıldır alınır mı? önerir misiniz 1741194744 kablolu da önerebilirsiniz sıkıntı değil
  5. marce

4000 bütçeyle hall effect / 8000hz klavye önerisi

Selamlar, bir klavye almak istiyorum, 4000 kadar bir bütçem var, önemli olan kriterler 8000hz olması, hall effect özelliğinin bulunması, manyetik switch olması, malzeme kalitesinin iyi ve güvenilir bir marka olması, mümkünse kablosuz olması, bütçe biraz esnetilebilir, önerebileceğiniz bir klavye...
  6. marce

Öneri Para biriktirip rog falchion ace hfx almak mı şuan mad68r almak mı

niye hocam falchion kötü mü
  7. marce

Öneri Para biriktirip rog falchion ace hfx almak mı şuan mad68r almak mı

Selam değerli forumcular, Şuan elimde bir miktar para var ve yeni güzel bir klavye almam lazım, şu an elimdeki parayla Madlions Mad68R almak mı yoksa bir iki hafta para biriktirip Asus ROG Falchion Ace HFX almak mı? Arada kalite ve marka farkı olduğu için falchion elbette daha iyi bir klavye...
  8. marce

Madlions Mad60He Alınır mı?

hocam bütçem buna yetti, iyi midir?
  9. marce

Madlions Mad60He Alınır mı?

Yeni bir klavye almak istiyorum, bu klavyyei gördüm ve güzel olduğunu düşündüm, alınır mı? Alınırsa satan tek yer olarak Ulugames gördüm, Ulugames'den alışveriş yapılır mı ne düşünüyorsunuz?
  10. marce

Yardım Laptop üzerine fanta döküldü .D

babam elektrik mezunu ona sordum diyor ki iyice kurulanmadıysa klavye gibi basit devreler daha çalışmayabilirmiş @Chiziru
  11. marce

Hangi Battlefield oyununu almalıyım?

1 öneririm
  12. marce

Yardım Laptop üzerine fanta döküldü .D

şekerli sıvılar genelde döküldükten sonra iyice kuruyunca etkisini gösteriyor, aynısı bana da oldu klavyeye kola döküldü ilk başta kuruladım bir şey olmadı sonraki gün komple çalışmayı kesti şuan kendisi aramızda değil
  13. marce

Yardım Red switch klavyem çok sesli

nedir hocam bu çok bilgim yok da
  14. marce

monster pusat k3 pro
  15. marce

selamlar ister istemez hızlı yazan birisiyim, ve gece geç saatlere kadar oyun oynuyorum, klavyem red switch olmasına rağmen çok ses çıkarıyor kapı kapalı da olsa evdekiler duyduklarını söylüyor, ne yapabilirim? normal mi? isterseniz videolu bir şekilde yükleyebilirim
  16. marce

"gameseal.com" dolandırıcılığı

hocam bunun gibi "keyshop" sitelerinde size bir ürün anahtarı verilir, anahtarı giirnce oyun sizin kendi hesabınıza gelir, fakat bende olduğu gibi her siteye güvenmeyiniz.
  17. marce

site global olarak sattığı ürünü satın alındıktan sonra bölgesini değiştiriyor, sen alırken o kodun çalışacağından %100 eminsin, kod geldiğinde kodu denemek için görütnülediğinde iade hakkın zaten yanmış oluyor, kodu da kullanamıyorsun
  18. marce

Spider-Man 2 oyunu PC'ye gelmeden önce herhangi bir steam key satan siteden ucuza ön sipariş vermek istedim, tek ön sipariş açan site buydu, trustpilotta ve redditte araştırdım, bu siteyle ilgili memnun bir çoğunluğun olduğunu gördüm, siteye girdim. bu steam keyin global olduğunu yani her ülkede...
  19. marce

Yardım Nissan Qashqai 2023 Yardım

Nissan'ın son kasa Qashqai modelinde 4 adet kamera bulunuyor, ben bu kameralara telefondan erişebiliyor muyum, arabanın etrafında neler oluyor görmek için? bilgisi olan var mı?
  20. marce

Yardım İki monitör farklı ekran kartları kullanıyor

bilgisayarı alalı çok olmadı, hem rtx 3060 var hem de intelin APU ekran kartı var, dxdiag'dan baktım harici monitör rtx 3060'ı kullanıyor fakat laptopun ekranı İntelin ekran kartını kullanıyor nasıl düzeltebilirim?
Geri