Arama sonuçları: *

1. B

Kasa için fan önerisi

Arkadaşlar ryzen 7 5800x3d işlemcim var Cooler Master MasterBox TD500 V2 kasa içine fan alacağım kasa için fan önerir misiniz sessiz çalışan ve performansı iyi olan lazım 4 adet alacağım
  2. B

RX 6950 XT MSI ekran kartım kaç para eder

https://www.hepsiburada.com/msi-vga-radeon-rx-6950-xt-gaming-x-trio-16gb-rx6950xt-16gb-gddr6-256b-pcie-4-0-x16-3xdp-1xhdmi-ekran-karti-p-HBCV00002CRGAH?magaza=Hepsiburada Arkadaşlar ekran kartım bu 4 ay daha garantisi var 2.el satsam kaç para eder
  3. B

Ekran kartının garanti kağıdını bulamadım

Arkadaşlar ekran kartımın garantisi var eminim 6 ay kadar daha ama garanti kağıdını bulamadım hepsiburada'dan almıştım kartımı RX 6950XT ısınma problemi olduğu için göndericem faturası var hepsiburada'dan indirdim pdf olarak onu çıktı alıcam bu şekilde yollasam problem olur mu olmaz mı yardımcı...
  4. B

Ekran kartım ısınıyor

Geçen termal macun yaptırdım işlemciye ama ekran kartına yaptırmamıştım
  5. B

Ekran kartım ısınıyor

Öyle yapıcam hocam teşekkürler
  6. B

Ekran kartım ısınıyor

Garantisi var hocam hepsiburada'dan almıştım iletişime geçtim MSI yönlendirdiler yarın arayıp bilgi alıcam göndericem okey derlerse
  7. B

Ekran kartım ısınıyor

Kartı alalı 1.5 yıl oldu normal midir sizce
  8. B

Ekran kartım ısınıyor

Arkadaşlar STALKER 2 oyununa başladım oyunu ilk açtığımda yüksek ayarlarda açtım sistemim ekran kartım: MSI VGA Radeon RX 6950 XT Gaming x Trio 16GB işlemcim: ryzen7 5800x3d ram: 32 gb kasa: Cooler Master Cooler Master MasterBox TD500 V2 gibi büyükte bir kasam var oyuna girdigim de işlemci 70...
  9. B

Ekran kartım ısınıyor

Arkadaşlar STALKER 2 oyununa başladım oyunu ilk açtığımda yüksek ayarlarda açtım sistemim ekran kartım: MSI VGA Radeon RX 6950 XT Gaming x Trio 16GB işlemcim: ryzen7 5800x3d ram: 32 gb kasa: Cooler Master Cooler Master MasterBox TD500 V2 gibi büyükte bir kasam var oyuna girdigim de işlemci 70...
  10. B

Steam aile paylaşımı

Hile açarsa dedigin bro steam hesabım mı ban yer herhangi bir oyunda hile açsa
  11. B

Steam aile paylaşımı

Arkadaşlar steam aile paylaşımından hesaplar çalınabilir mi oyun üzerinden tanıştıgım bir arkadaş vardı da onu aileye eklemek için arkadaşın hesabına davet yollayıp daha sonra onun hesabına kendi bilgisayarım ile girip kabul ettim bundan ötürü bir hesap çalınma gibi bir şey yaşanabilir mi
  12. B

Black ops 6 multide crash yiyorum

Arkadaşlar merhaba black ops 6 oynuyorum multi sürekli crash yiyip duruyorum çözemedim durumu safe mod açıyorum yine aynısı düşük grafik çekiyorum yine aynısı gpu cpu 70 er dereceyi geçmiyor sistemim ekran kartı rx 6950 xt işlemci ryzen 7 5800x3d yardımcı olur musunuz bunun sebebi nedir
  13. B

Kulaklıkların arasında kaldım

Sen ne önerirsin dostum
  14. B

Kulaklıkların arasında kaldım

Arkadaşlar Logitech G G733 ve Logitech G535 arasında kaldım hangisini önerirsiniz
  15. B

Teamviewer kaldırdım tekrar yükleyemiyorum

Dediklerinizi kurdum ama onlarda bile gözükmüyor program
  16. B

Teamviewer kaldırdım tekrar yükleyemiyorum

Arkadaşlar teamViewer bilgisayardan kaldırmıştım şimdi kurmam gerekti denetim masasından kaldırmama rağmen bu hatayı veriyor ne yapmam gerekiyor
  17. B

SL mevzusu nedir sistemime alacagım

https://www.hepsiburada.com/corsair-vengeance-rgb-pro-sl-16gb-2x8-3200mhz-cl16-cmh16gx4m2z3200c16-ddr4-ram-bellek-siyah-p-HBV00001CD9ZM?magaza=DEY%20ELEKTRON%C4%B0K AMD sistem yaptım da bu ram alacagım sl mevzusu nedir sisteme uyar mı işlemci ryze7 5800x3d ekran kartı rx 6950 xt anakart asus...
  18. B

hangisini tercih etmeliyim

Arkadaşlar sistem topluyorum sistemim RX 6950 XT ve RYZEN 7 5800X3D bu sisteme ram olarak 3200mhz 16cl mi 3600mhz cl18 mi takmalıyım
  19. B

Bu sisteme hangi anakart uyar

Teşekkürler
  20. B

Bu sisteme hangi anakart uyar

MSI VGA Radeon RX 6950 XT Gaming x Trio 16GB RX6950XT 16GB GDDR6 256B Pcie 4.0 X16 (3xDP 1xHDMI) Ekran Kartı AMD Ryzen™ 7 5800X3D 3.8GHz (Turbo 4.5GHz) 8 Core 16 Threads 100MB Cache 7nm AM4 İşlemci bu parçalara uyacak fp ürünü olarak hangi anakartı tercih etmeliyim
Geri