Arama sonuçları: *

• Users: Uraus
  • Order by date
  1. U

DHCP sunucusu bulunamadı hatası

Arkadaşlar 2 saattir bu sorunu çözmeye çalışıyorum internet var ama bağlandığımda güvenli ama internet yok diyoru sorunu ise dhcp sunucusu bulunamadı olarak gösteriyor internetteki bütün videoları uyguladım ama çözemedim ağ sıfırlama ipleri değiştirme cmd den ağları yenileme hepsini yaptım ama...
  2. U

Arkadaşlar vize haftasıyla ilgili bir sorum var yardımcı olabilecek var mı?

Garanti olarak 2. Hafta ders yok diyebilir miyiz çünkü benim kendi vizelerimin olduğu hafta ders olmadığına eminim ama muhtelemen benim bölümün üst sınıflarının sınavları var 2. Hafta ama benim herhangi bir sınavım yok o yüzden emin olamadım eğer emin değilseniz danışmana soracaiım çünkü...
  3. U

Arkadaşlar vize haftasıyla ilgili bir sorum var yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar şimdi vizeler 2 hafta sürüyor bize sınav programını attılar ancak benim 2. Hafta hiçbir sınavım yok hepsi ilk hafta bitiyor ve vizelerin olduğu hafta hocalar ders olmayacak dedi o zaman 2. Hafta ders olacak mı olmayacak mı bu durumla karşılaşan arkadaşlar yanıtlayabilir mi?
  4. U

Ücretli pilotaj sıralaması niye bu kadar düşük?

Şimdi baktım uçuş eğitim ücreti 55 bin euro civarında cidden yüklü bir miktar bunun yanında yıllık 150 k tl de okula veriyolar bu kadar parayı verebilecek insan zaten çok zengindir okumaya da gerek yoktur o yüzden 200 k sıralama öyle bir insan için bence de iyi
  5. U

Ha o zaman mantıklı işte internette de bir şey bulamamıştım eyvallah
  6. U

Ama hala mantıksız geliyor mesela 200 bin yaptım diyelim çoğu insan ücretli özelde bilgisayar müh falan okuyor da özyeğindeki gibi bir ünide pilotaj okumuyor ki pilotluk hem statü bakımından hem para bakımınından bilgisayar mühten kat be kat daha iyi (ücretli olarak kötü bir özel ünide okumaktan...
  7. U

Arkadaşlar ücretli pilotaj sıralamaları neden bu kadar düşük? Devlette veya burslı özelde pilotaj ilk 10 binde kapatırken en iyi özel ünide ücretli pilotaj 200 binlerden başlıyor internetten baktım ama bir şey bulamadım bileniniz var mı?
  8. U

Xbox cities skylines klasörünü bulamıyorum

İşte sorun orada uygulama ona da izin vermiyor göz at ibaresi çıkmıyor ve klasörün bulunduğu yer yazısında sadece yerel disk c yazıyor başka hiçbir şey yok
  9. U

Xbox Cities Skylines Türkçe Yama?

Hocam nerede oyunun klasörü söyleyebilir misiniz?
  10. U

Xbox cities skylines klasörünü bulamıyorum

Arkadaşlar tr yama yapmaya çalışıyorum ama klasörü bulamıyorum ne yaparsam yapayım ulaşamadım yardımcı olabilir misiniz?
  11. U

Bannelord açılmıyor yardım

Arkadaşlar game passten bannelordu indirdim açıyorum bannelordun giriş ekranında veriler eşitleniyor falan diyor ve açmıyor hata da vermiyor direkt uygulama kapanıyor yardımcı olur musunuz?
  12. U

Yeni sistem için soğutucu önerisi

Tamamdır hocam eyvallah
  13. U

Eyvallah sağolun sıvı soğutmaya gerek var mı bu sistem için yoksa bu yeter mi fazlasıyla 65 in üstüne çıkmaması lazım işlemcinin
  14. U

Bir Gülle, Bir Duvarın İçine Girer Ve Sabit Kalırsa Duvarın Kütlesi Değişir Mi ?

Yerini aldığı duvarın hacmine ve özkütlesine bağlı aynı zamanda güllenin de özkütlesine bağlı
  15. U

Aekadaşlar ben aşağıda gördüğünüz sistemi topladım Anakart:ASUS PRIME B660M-K D4 Intel B660 LGA1700 DDR4 5333 HDMI VGA Çift M2 USB3.2 mATX Anakart İşlemci:Intel Core i5-12400F 2.5GHz 18MB Önbellek 12 Çekirdek 1700 10nm İşlemci Ekran kartı:ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB GDDR6 256Bit Ekran...
  16. U

Çözüldü✓ Şu sisteme bakar mısınız

Hocam sizin attığınız sistemde rami yükselttim 400 tl bir de değiniz ssd yi aldım 23k küsür tuttu bu sistemin işlemci ve psu yeterli mi 3070 için
  17. U

Hocam işte uyumun durumunu falan bilmiyorum tek bilgim ekran kartı işlemci onlarda azıcık o kadar link atarsanız ekleyim sisteme 1678697075 Knk o adama da baktım da o adam da içime pek sinmedi düzgün bir yerden almak istiyorum şuan sistemde eksik veya almam gereken bir şey var mı sorun yaşamak...
  18. U

Soğutmasız 26 k hocam 1678694674 Hocam millet ryzen 5 5600 e rtx 2070 ti koyuyor bu işlemci ryzen 5 5600 çok daha iyi bir işlemci bence yeterli yani 1678694700 Rtx 3070 ti yazıcaktım yanlış yazdım
  19. U

Arkadaşlar şöyle bir sistem yaptım bu işlerden çok anlamam bilgili arkadaşlar bakabilir mi? İşlemci:Intel Core i5-13400F 4.6GHz 20MB Önbellek 10 Çekirdek 1700 İşlemci (BX8071513400F) Ana kart:ASUS PRIME B760M-A D4 5333MHz (OC) DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI DP mATX Anakart Ekran kartı:ASUS DUAL...
Geri