Arama sonuçları: *

1. O

Sporcular - Uyku bozukluğu olanlar Melatonin / L-theanine / Zma

Günlük 3 mg melatonin ile 200mg teanin düzenli olarak yatmadan 40 45 dakika önce kullanmayı planlıyorum. Birlikte tüketmemde herhangi bir sorun oluşur mu? Aktif olarak spor yapanlar takviye olarak kullanabiliyor ekstra sınav zamanı stres veya uyku bozukluğu düzenlemek için kullanılıyor. Kullanan...
  2. O

Samsung 970 EVO Plus (1 TB) vs Kingston KC3000 (1 TB)

Samsung 970 EVO Plus (1 TB) - Kingston KC3000 (1 TB) bu iki ssd arasında kaldım kc3000 hız olarak 2 katı hız sahip iken 970evo özellik bakımından daha dolgun ve önbelleğe sahip. Oyun ve belgelerim bu ssd üzerinde yazılı olucak sizce hangisini almalıyım? Not: şuan ki anakartım ssd için 3x4...
  3. O

8-10k civarı veya daha altı Telefon Önerisi

Arkadaşlar yeni telefon alacağım da hangisini alsam bilemedim. 128 gb hafıza yeterli olur ram olarak 6-8gb yeterli. Kamerası daha çok önemli benim için. Aldıktan 6 ay sonra kamera ya da kasma sorunu yaşamayacağım telefon önerir misiniz?
  4. O

hazır sistem alacağım ama ddr4 mü dd5 mi?

hocam 24k bandında amd sistem linki atabilir misin nvidia istemiyorum
  5. O

hazır sistem alacağım ama ddr4 mü dd5 mi?

Fiyatları kafa kafaya olan bu 2 sistem arasında kaldım. Kendi bütçeme ve isteklerime göre özelleştirdim. Sistemi alırsam en kısa zamanda sıvı soğutma güncellemesi yapacağım 2 sistem içinde geçerli. Sizce hangisi? Ekran kartı düşüyor ama anakart, ram, işlemci güncellemeye gidiyor bu durumda csgo...
  6. O

Çözüldü✓ Asus ROG Strix R RX 6750 XT kartı GamePower Horizon Gaming MESH kasaya sığar mı?

Asus ROG Strix Radeon RX 6750 XT kartı GamePower Horizon Gaming MESH kasaya sığar mı? Ekran kartının kasaya sığıp sığamayacağını bilemedim internet üzerinde özelliklede kasa iç hacminin net boyutlarını bulamadım tecrübeli dostlarım yardımcı olabilir misiniz? Eğer ki sığmayacak ise aynı kartın 2...
  7. O

Oyun için hangisi daha iyi?

Razer BlackShark V2 mi yoksa Asus TUF Gaming H1 Wireless 7.1 Surround 2.4GHz mı olmalı sizce hem rahatlığı konforu hemde oyunda verdiği ses performansı önemli. daha önce wireless kullanmadım kablolularda hep ucuzlardandı H1 alsam ses kalite olarak düşmez değil mi
  8. O

Çözüldü✓ Kalite olarak hangisi alınmalı Asus mu Msi mı?

Önümüzdeki 5-6 sene güncelleme şansım olmayacak onun için hangisini seçmeliyim. Kalan parçaların tamamı aynı. Msi fiyat olarak daha uyguna geliyor ancak kararsız kaldım. MSI MAG B550 TOMAHAWK + MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X mi yoksa Asus ROG STRIX B550-F Gaming + Asus Dual Radeon RX 6700 XT...
  9. O

Oyun için hangisi daha iyi BlackShark V2 mi yoksa Arctis Nova 1 mi?

tasarımı hoşuma gitmiyor 2 seçenekten hangisini seçerdin
  10. O

Oyun için hangisi daha iyi BlackShark V2 mi yoksa Arctis Nova 1 mi?

Oyunlarda rahat ses kasabilmek için hangisini almalıyım ikiside hoşuma gitti özellik ve görünüm olarak. Razer BlackShark V2 1.999 tl SteelSeries Arctis Nova 1 1.499 tl
  11. O

SteelSeries Arctis Nova 1 almaya değer mi?

kullanan varsa oyunlarda ses kasma durumu nasıl mikrofondan memnun musunuz? 1499 liraya alınır mı ?
  12. O

1300 TL civarı kulaklık önerisi

1300 tl kadar bütçem var oyunlarda ses kasmak için yeterli olucak mikrofonlu kulaklık arıyorum hem yazılımsal hem kalite olarak önerileriniz nelerdir? mümkünse tecrübe edebildiğiniz ürünler
  13. O

AMD Ryzen 5 5600X işlemci ile Asus Dual Radeon RX 6700 XT Darboğaz Yapar mı?

Asus ROG STRIX B550-F uygun mudur hocam 1678715470 birde anakartı güncelledğimde ekran kartını 6650xtye düşürmem gerekiyor üstüne bütce ekleyemiyorum
  14. O

AMD Ryzen 5 5600X işlemci ile Asus Dual Radeon RX 6700 XT Darboğaz Yapar mı?

AMD Ryzen 5 5600X Asus Prime B450M-K II Apacer Panther Black-Gold 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 Asus Dual Radeon RX 6700 XT DUAL-RX6700XT-12G 12GB GDDR6 192Bit Team MP33 Pro 1TB 2400/2000MB/s GamePower Horizon Gaming MESH Panel 650W 80+ Bronze bu sistem darboğaz yapar mı? ürünlerin herhangi bi...
Geri