Arama sonuçları: *

1. U

Huawei Tablet Youtube Görüntü KalitesiSorunu

Şuan da aktif olarak huawei Mate Pad 12x kullanıyorum. Gbox üzerinden kurulumunu yaptığım Youtube uygulamasında yaşadığım bir sorundan bahsetmek istiyorum. Hiçbir videoyu 1080p kalitesinin üzerinde kullanamıyorum. Yani kalite seçeneklerinde 1080p üstü yok. Video desteklemiyordur demeyin video...
  2. U

X Prime Oyuncu Koltuğu Aldım

Aşağıda bırakmış olduğum linkteki oyuncu koltuğunu aldım. Sizce doğru bir karar verdim m? Bu modeli kullanan arkadaşlar varsa yorum yaparlarsa memnun olurum. https://xprime.com.tr/xprime-titan-kumas-oyuncu-koltugu-siyah
  3. U

Çözüldü✓ Pes 21 Monster Pusat Clutch Gamepad Titrememe Sorunu

Sorunu Çözdüm. Kolu, bilgisayara x input olarak bağlayıp steam girdisini etkinleştirdiğimde sorun çözüldü.
  4. U

Hiçbir oyunda titremiyor hocam. Gamepad testinde denemedim ama gamepad ilk açıldğı zaman açıldığını belli etmek için titreşim uyarısı veriyor zaten. 1736883180 L3 ve R3 yukarı ve aşağı yönde basın demiş ama gamepad titreşim yoğunluğu içinmiş hocam o açıp kapatmak için değil anladığım kadarıyla.
  5. U

Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce Monster Pusat Clutch Gamepad aldım. Pes 21 oynarken ayarlar menüsünden gamepad titreşimini açıp steam üzerinden gamepad ayarlarını yapmama rağmen hiçbir şekilde kol titremiyor. Ne yapmalıyım? Benzer sorunla karşılaşıp yardımcı olabilecek var mı?
  6. U

Pc Çok Kasiyor Monster Abra A5 Kulanıyorum

Kasma sorunu oyunlarda mı sadece ?
  7. U

Pc Oyun kolu önerisi

Ben yakın zamanda çok para harcamak istemediğim için wonderboy w210s almıştım. Linkini paylaştığın ürün de kaliteli kullanışlı ve uzun ömürlü bir joystick.
  8. U

500 Tl Kulak İçi Kulaklık Önerisi

xiaomi bluetooth kulaklılar bu bantta yeterli olabilir.
  9. U

Monster notebook mavi ekran sorunu ve devamında gelen kasma sorunu

hocam sıkıştırma apmak istediğimde bu hatayı alıyorum.
  10. U

Hocam dosyaları açmak istediğimde bile böyle bir engelle karşılaşıyorum.
  11. U

Böyle bir hata ile karşılaşıyorum.
  12. U

hayır 3 dosya var toplam 6 mb boyutunda
  13. U

Daha sonrasında 3 kere daha Malwarebytes ile virüs taraması yaptım sıkıntı çıkmadı. Üstüne birde avast ile virüs taraması yaptım sorun yok gözüküyor. Ama bilgisayarda arada hala ufak takılmalar olmakta.
  14. U

daha önce format atılmadı. 1678723027 Malwarebytes ile tarama yaptım ve trojan.MalPack.enigma diye bir şey buldu hemen sildim.
  15. U

Monster abra a5 v16.6.3 2.5 senedir kullanıyorum laptobu ve şuana kadar böyle bır sıkıntı yaşamamıştım. Driverlar kurulu olmasa daha öncede böyle bir sıkıntı yaşamam gerekmez miydi ?
  16. U

Dosyayı bir türlü paylaşamadım dosya bulunamadı veya okuma izni yoktur diyo paylaşmak istediğimde. Bugün normal bir şekilde oyun oynuyordum(little nightmaries 2). Mavi ekran verdi yine. Bilgisayarı açıp oyuna tekrar girmeye çalıştım ama fatal hatası veriyor giremiyorum hiçbir türlü.
  17. U

Bundan 2-3 gün önce Monster marka laptop umda mavi ekran sorunu karşıma çıktı. Çok önemsemedim çünkü daha önce başıma gelmişti. Daha sonra bu durum önümüzdeki bir kaç gün içinde de devam etti. Daha sonrasında bilgisayarda gözle görülür kasma olduğunu gördüm. Yarım saat önce oynayabildiğim...
Geri