Arama sonuçları: *

1. K

🔥İndirim Deepcool LS520 SE 2399 TL

ls520 ile corsair h100 rgb arasından hangisi daha mantıklı? kasam corsair 4000x, kasanın üzerindeki fanlar sıvı soğutmadaki fanlar ile aynı fanlar görsel olarak corsair daha uyumlu olacak gibi ancak ls520 performans olarak öndeyse görseli çok düşünmeyebilirim.
  2. K

❌İndirim Bitti! Tommy Hilfiger Yürüyüş Ayakkabısı Erkek 776TL

45 numara olanı alıp ayağına olmayan varsa kendisinden alabilirim, özel mesaj gönderebilirse konuşuruz. Teşekkürler
  3. K

🔥İndirim DeepCool AG400 ARGB 656 TL

Hiç sorun değil hocam ben de biraz araştırdım sanırım aşağıda linkini eklediğim AG-400BK olan siyah plakalaı model argb, bunu almayı düşünüyorum ancak fiyat arttı bu fiyatlara önerebileceğini alternatif varsa sevinirim :)...
  4. K

Hocam bende anakart olarak Asus Prime b550m-k var ancak 3 pin 5v girişini göremedim, olup olmadığını nereden anlarız? Ek olarak kasam corsair 4000x rgb, node lightning node var bunun üzerine bağlayarak icue yazılımı ile kontrol etme şansım olur mu acaba?
  5. K

bilgi için teşekkürler hocam, izlediğim videolarda çok kafa karıştırıcı bilgiler gördüm. rgb ayarı için 3 pin 5v soket mi gerekiyor acaba bunda da bilginiz var mıdır?
  6. K

Argb olduğu kesin mi acaba, çok az bilgi var fixed rgb modeli olabilir mi diye çekindim.
Geri