Arama sonuçları: *

1. V

Yardım G733'DEN SOL TARAFTAN DAHA FAZLA SES GELİYOR

Selam, yaklaşık 4 aydır kullandığım Logitech G733 kulaklığımım sol tarafından (örnek) %70 geliyorsa sağ tarafından %30 ses geliyor. Lütfen bu durumun neden olduğunu bilen varsa yazsın. İyi günler
  2. V

WİN 11 İNTERNET SORUNU

Windows 11'e geçtiğimden beri Windows 10'da aldığım pingden neredeyse 2 kat daha fazla (Normalde 80 - 90 ms alırdım şuan da 160 - 170 ms alıyorum). Eğer soruna herhangi bir çözümü olan varsa lütfen yardım etsin
  3. V

Yardım 2.5 yıldır internet altyapım yok

Yaklaşık 2.5 yıldır internetim yok 200 metre kablo ve 2 direk istiyorlar.Siz Türkiye'nin en büyük şirketlerindensiniz yani 200 metre kablo ve 2 direği sağlayamıyorsunuz ama reklamlara geldiğinde lay lay lom 1 yıldır nasıl internet bağlata bilirim onu düşünüyorum lütfen yardım edin belki sizin...
  4. V

Yardım Anakartlardaki hdmı önemli mi?

Hayır ben zaten ekran kartlı hor sistem arıyorum ancak anakartlardaki hdmı girişi 60 Hz destekliyormuş bende acaba görüntüyü ekran kartından mı yoksa anakarttan mı alıcak gibi bir soru sormak istemiştim.
  5. V

Yardım Anakartlardaki hdmı önemli mi?

Anakartları incelerken baktıklarımın hepsinde hdmı özelliklerinde 60 Hz yazıyor.Acaba anakartlardaki 60 Hz hdmı oyunlarda 130 FPS görünürken anakartdaki özellik bana monitörde 50 FPS olarak mı göstericek yoksa 130 FPS olarak mı? (Monitörü 240 Hz olarak düşünüyoruz)
  6. V

Yardım GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC darboğaz yapar mı?

Pc topluyorum GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC ile AMD Ryzen 5 5600 sık boğaz yapar mı diye merak ettim.cevap verenler için teşekkürler.
  7. V

Xiaomi Smart Airfrayerın Program Sayısı

Özür dilerim 😔
  8. V

Xiaomi Smart Airfrayerın Program Sayısı

Annem'in isteği üzerine bir airfrayer almaya karar verdik ve Xiaomi smart airfrayer ile karşılaştım. Ürünün özelliklerine bakmak üzere sitelere bakmaya başladım ve diğer Airfrayerların sitelerinde kaç tane program sayısı olduğu belirtiliyordu ama Xiaomi smart airfrayerın sitesinde program sayısı...
  9. V

Playstation 5 digital edition'a harici blue ray takarsak ne olur?

Daha fazla para ödüyorum ben daha ucuza almak istiyorum
  10. V

Playstation 5 digital edition'a harici blue ray takarsak ne olur?

Uzun zaman dır PlayStation 5 almak istiyorum ama CD koleksiyonu da yapmak istiyorum ve uzun zamandır PlayStation 5 digital edition'a harici blue ray takılırsa oyunları okuya bilir mi sorusu kafamda dolanıyor.Bu yüzden hala PlayStation 5 almadım eğer bir bilginiz var ise lütfen bu soruma cevap...
Geri