Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Bende sabahtan beri onu anlatmaya çalışıyorum hocam...
  2. M

Gören sıfır fiyatı ile aldı sanar 😅
  3. M

Aynen 16 ramle işini oturtur. Bekler böyle Vatan indirimlerini yapar işini.
  4. M

Beddua etmedik hocam, fırsatçılık yapanların elinde patlaması dileğiyle dedim sadece.
  5. M

Evet rame ihtiyacım vardı alamadım, dediğiniz gibi 1 tane kullanmaya en kötü 1 tane satmaya alan adama lafım yok. Ama adam gidip 16 tane alıyorsa işte orada bir sorum vardır bence.
  6. M

Herkes serbest piyasa yapsa zaten ohooo.
  7. M

Ev, araba gibi şeylerde istediği fiyata yazamıyor bu arada hocam fazla yazan kişilere ceza var bilginiz olsun. 1774528574 Sizce 16 tane alması etik mi hocam?
  8. M

Gören çocuğunun rızkını rame yatırdı sanar.
  9. M

Okey hocam millet ev araba alsın istediği paraya yazsın kimisi 10 milyon kimisi 5 milyon.
  10. M

Hocam alıp alamam önemli değil ben zaten Telegram'da görmüştüm, evet herkes istediği fiyata satar bunda da sorun yok.
  11. M

Hocam para bağlıyor diyorsunuz gören eve arabaya para bağladı sanar. Yani düşeş ramleri topladılar sonra 5-6 kat üstüne satıyorlar. Neyse kendinizi böyle avutun hocam.
  12. M

Haklısın kardeşim ihtiyacı olmayıp fazladan alanların ellerinde patlaması dileğiyle. Yani bu yatırım değil, kurnazlık yapmaya çalışıyor bu sarı sitedekiler. İnsanları enayi yerine koyuyolar bildiğin. Sanarsın adam bu ramleri alın teriyle kazandı. 1774527726 Sence adamlar onu bir hesapla mı...
  13. M

Şükret hocam haline ben 2K da 16GB ram ile oynamaya çalışıyorum. Maalesef yetişemedim, sağlık olsun. Millet bu kadar pahallı satmasa belki sarı siteden alabilirdik ama orası zaten Allah'a emanet.
  14. M

Kanka ucuza satıyorsun bence daha pahallıya sat. Aman zarar edersin.
  15. M

Harbi bende yetişemedim sağlık olsun.
  16. M

Razer Blackshark V2 PRO PS5 Sürümü

Sizce bu thx özelliği için iade edip Razer Barracuda X almak mı daha mantıklı yoksa bu kulaklık mı?
  17. M

Razer Blackshark V2 PRO PS5 Sürümü

Merhaba Amazondan 3.500 TL gibi bir fiyata Razer Blackshark V2 Pro PS5 sürümünü aldım fakat bu ürün PS5 ile tam uyumlu galiba. PC ile tam uyumlu bir şekilde kullanabilir miyim yoksa sorun çıkartır mı?
  18. M

Ryzen 5 5600 ve ASUS Prime B550M-K overclock

Başlıkta da dediğim gibi sistemimde Ryzen 5 5600 ve Asus Prime B550M-K anakarta sahibim soğutma olarak Dark Freezer X123 var ve daha önce hiç overclock yapmadım overclock yapmak istiyorum. Nasıl yapabileceğimi detaylı olarak anlatırsanız sevinirim.
  19. M

Bu Sıralama ile Tıp Gelir mi?

Herkese merhaba, iyi sosyaller, ben YKS24'te 30.385 sıralama yaptım ve hedefim tıptı. Bu sıralama ile tam burslu bir tıp gelir mi? Sıralamalarda bir gerileme olur mu, gelirse de hangi şehirdeki tıpları yazmalıyım? Şimdiden herkese teşekkürler.
Geri