Arama sonuçları: *

1. K

Battlefield 1 uçak zoom sorunu

Uçak sürerken dürbün (zoom) yapamıyorum. Hangi tuşla yapılıyor veya nasıl yapılıyor bomba vs atarken zor oluyor.
  2. K

Cmd durduk yere açılıyor

Virüstür bencede önerebileceğin antivirüs programi var mı ücretsiz
  3. K

Cmd durduk yere açılıyor

Oyun oynarken cmd birden acılıyor-kapanıyor ve alt tab atıyor gibi masaüstüne atıyor özellikle fps oyunlarında büyük bir sıkıntı yardım eder misiniz?
  4. K

Arkadaşlar önerebileceğiniz 7-14k telefon

Arkadaşlar önerebileceğiniz 7-14k telefon var mı tam bir fiyat performans olsun babam için bakıyorum
  5. K

İşlemci Darboğaz Sorunu

Eskiden 20-40 dı şuan 20 olmasinin sebebi origin kalktığı için eaden launch ayarları yapamıyorum valorantta takılıyor bazen csde pek sıkıntı yok arkaplan uygulamaları kapalı bf1 720pde 1679314537 Online
  6. K

İşlemci Darboğaz Sorunu

Anakart h110mk Ekran kartı R7 240 2gb İşlemci pentium g4400 Ram 8 gb 2133mhz 240gb ssd, 500gb hdd(dandik) Kasa 400W Kısacası kötü sistem
  7. K

İşlemci Darboğaz Sorunu

Ekran kartı %40-80 oluyor bf1 de ama cpu %100 den düşmüyor yardım edin
  8. K

Origin EA e bağlandığı için originden oyun oynuyamıyorum yardımcı olacak var mı

Origin EA e bağlandığı için originden oyun oynuyamıyorum yardımcı olacak var mı yardım istememim sebebi başlatma seçeneğine kodlar giriyorum ve fpsim artıyor.
  9. K

🧐 Sizce TOGG alınabilecek bir arabamı?

Araba 3-5 yıla kadar alınmaz çünkü elbette hataları sorunları olcak onları düzeltmeleri süre alacaktır fiyatta vergisi düşük olduğu için diğerlerine göre uygundur (ucuz değil)
  10. K

Boyumu uzatmak mümkünmü?

Karı kızı boş ver biraz daha zayıfla sporada devam et 70kg ol yeter barfiks yerinde antrenman sonu asıl dayanabildiğin kadar barfiks çekebiliyorsanda çek basketbol oyna (zıplamalı)
  11. K

Çözüldü✓ redmi note 10 nfc özelliği yok

Telefonu değiştirmek
  12. K

Hangi Telefon Daha İyi?

Reis sen xiaomi note 11 pro ya da poco x4 pro al (kac@k)
  13. K

İşlemci değiştirecem önerir misiniz?

Çok gereksiz pahalı leş gibi işlemci 1678783143 Çok gereksiz pahalı 1678783308 7.nesil kabul etmiyor heralde anakart 6.nesil yazıyor asusun sitesinde
  14. K

İşlemci değiştirecem önerir misiniz?

Anakart h110mk Ekran kartı R7 240 2gb İşlemci pentium g4400 Ram 8 gb 2133mhz 240gb ssd, 500gb hdd(dandik) Kasa 400W İşlemci değistirmek istiyorum ne önerirsiniz en fazla kaçıncı nesil takabilirim Valorantta ani fps düşüsü yani takılma oluyor ve bazı güçlü sistem istiyen oyunlarda yardımcı...
Geri