Arama sonuçları: *

1. M

pc kolik hazır sistemler konusunda güvenilir mi

mpk değildi hiç iletişim kurmadım bekledim geldi
  2. M

pc kolik hazır sistemler konusunda güvenilir mi

ben bilgisayar aldım 8 günde geldi herhangi bir sorun olmadı fakat 7-10 gün beklersin büyük ihtimalle
  3. M

Ryzen 5 5600 sıcaklık

normal
  4. M

Yardım Üniversite için pc öneri

ben 16 gb 256 ssd li mac m1 öneririm şuan için mantıklı gelmicek sana oyun vs çok oynayamacağın için ama 3. sınıfa felan geldiğinde anlıyacaksın neden mac öneriyorum çok hafif şarjı çok gidiyor ve tüm yazılım işlerini yapabiliyorsun lablarda felan çok rahat edersin kafelerde ders aralarında kod...
  5. M

🔥İndirim İtopya İftardan Sahura İndirimleri Mouse.

haste baya iyi fiyat alınır bence
  6. M

700 Tl civarı f/p red switch klavye önerisi

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09ZNMRMHD/ref=ewc_pr_img_1?smid=A7207XU86IMSS&psc=1 900 tl oluyor ama olsun atayım redragon k631 pro
  7. M

Öneri glorious mouse alıcam

bence turkiyedeki en iyi klavye mouse mouse pad gibi ekipman inceleme kanalının videosu bu videoyu izleyip bi fikir sahibi olabilrsin
  8. M

Sizce Aldığım Sistem İyi Midir?

daha 2 hafta once pckolik te 3070ti lı sistem 20 k ya satıldı 1679242876 25 k bütçeyle herşeyi toplarsın
  9. M

Sizce Aldığım Sistem İyi Midir?

özellikleri güzel ama daha uyguna çözülebilirdi
  10. M

YKS Şuanki Durumuma Göre İyi Sıralama Gelir mi?

arkadaşlar bu konu hakkında şunu belirtelimki bilgisayarm mühendisliğinin mühendislik kısmının %75 i sana kalmış başına bill gates i getirseler sen çalışmazsan hiçbir şey olmaz bu bahsi geçen türkiyenin yüksek üniversiteleri network,takım çalışması ve bir rekabetin içine soktuğu için gitmeniz...
  11. M

YKS Şuanki Durumuma Göre İyi Sıralama Gelir mi?

bence ea dan yönetim bilişimleri de okuyaiblirsin 70 80 k da bilgisayar mühendisliği yerine iyi bir yönetim bilişimi tercih ederim ben
  12. M

Sınava kadar sadece AYT çalışmak?

şöyle tyt çalışması için yapman gereken tek şey çözdüğün denemelerdeki yanlış yaptığın soruları neden yanlış yaptığının analizini yapmak mesela denemeyi yaptın 90 netin var eğer yanlış soruları dönüp çözmesen bu deneme sana sadece hız katar bilgi katmaz bilgi de katsın bidahaki denemeye 92 93...
  13. M

valla şöyle soyliyim 3 yıl geçti ama biz ilk ayt denemelerini ocakda başlamıştık çok kotüydü diye hatırlıyorum 35 45 arası olabilir son 3 ayda hem tyt hem ayt netleri topluca sınıf şeklinde artmıştı hepimiz aynı şekil çalışıyorduk 1679154711 sayısaldım 20 k yaptım marmara bilgisayar okuyorum...
  14. M

ben son 3 ayda sadece tyt denemesi çözmüştüm geri yanında ayt çalışmıştım 100 tyt 70 ayt yaptım ayt çalışmak çok daha onemlı tyt zaten çalışınca direk karşılığını alabildiğin bir şey değil tyt bi süreç bence ayt ye aban
  15. M

18.1K FİYATLI SİSTEM SİZCE NASIL?

game garajda hero5a kasayı kendinize göre güncelleştirebilirsiniz inno3d 3060 ti ryzen 5 5600 1 tb ssd 3600 mhz 8x2 ram ile 17800 felan yapıyor inno3d güvenilir bi ekran kartı markasıdır.
  16. M

Bu sistem için düşünceleriniz nedir ?

bence orta seviye bir sistem olarak güzel olmuş
  17. M

Bu Sistem Alınır Mı? Hangi Parçaları Yükseltmeliyim?

kesinlikle bu sistem çok daha iyi olmuş
  18. M

5600x hız aşırtma ve soğutucu

ben snowman t6 ultra önerebilirim 5600 kullanıyorum max 70 derece görüyorum ortalama 60 65 oyun oynarken tabi boştayken 42 43 felan
  19. M

Pckolik Kargo Süreci Hk.

Beyler bende bi güncelleme geçiyim 8 inde sipariş verdim 17 sinde geldi sorunsuz bi şekilde çalışıyor şuan kablolama paketleme her şey düzgün içiniz rahat olsun daha gelmeyen arkadaşlara haber ediyim dedim
Geri