Arama sonuçları: *

• Users: TerzP
  • Order by date
  1. T

🔥İndirim 89TL+kargo 100W Baseus Pudding Hızlı Şarj Kablo

kanka iphone 11 de type c girişi yok.
  2. T

Yardım Hawk Fab V4 Oturma Yüksekliği Alçaltılabilir mi?

Boyum 185 ve sanırım haklısın. Bu gibi koltukları alırken ilk defa babamın online alışverişle ilgili fikirlerinin işe yaradığını fark ettim. Koltuğumu satın almadan önce direkt fab serisini alıp geçme fikrindeydim fakat babamda 3 kuruş fazla olsun bildiğimiz mal olsun fikrindeydi , onu kırmadan...
  3. T

🔥İndirim İphone 15/14/13 Serilerinde İndirim🔥

nasıl alacaksın dostum? pasaportuna sadece 1 tane işletebiliyorsun satarkende birsürü işlem yapman gerekiyor. 2 tane alsan ve işletsen 31x2 oluyor zaten. Cebimde 2 telefon koyarım birisiyle konuşurum diğerini kullanırım dersen o farklı tabii ama o da çok işlevsiz bir yöntem bana kalırsa.
  4. T

Yurtdışından alacaksın 1000 euro vereceksin üstüne üstlük 2 sene garantisi 1 seneye düşecek. Sonra türkiyede kullanabilmek için pasaportuna işleteceksin ona da 31 bin tl vereceksin. Yani ölme esegim ölme. Asla doğru olduğunu savunmuyorum çok yüksek fiyatlar ama yurtdışı almakta çare değil artık.
  5. T

Dün 15 pro kullanan arkadaşımla konuştum 15 ile pro arasındaki fark eğer hardcore işlemler yapmıyorsan hissedilemeyecek kadar az dedi. Düz seri 48 binden başlıyor pro ise 65 binden sanırım 17 bin tl ye değecek bir fark barındırmıyor içinde pro modeli. 15 değil 16 yı bekleyeceğim sanırım çünkü 15...
  6. T

🔥İndirim GP 2000mAh Recyko AA Kalem Pil Şarj Edilebilir 4'lü 309TL

pro model olduğu için böyle. Kapasitesinin düşük olduğuna bakmayın , aynı yanılgıya geçen sene düştük ve AAA olarak 900 mAh aldım pillerin 1 sene sonraki kapasitesi ciddi manada düştü. 5 ay önce AAA Pro olanından aldım termostatın içinde yaklaşık 1 aydır duruyo ve hala pili orta seviyede. Enerji...
  7. T

🔥İndirim Huawei Watch Fit 3 Naysla 3898₺! (700TL Değerinde Kayış Hediyeli!)

Ülkede apple pay bile yok huawei nin nfc sinin çalışacağını sanmıyorum. Bu versiyonunda nfc olmayabilir , çin menşeili üreticiler misal xiaomi global versiyonuna nfc yi koymuyor diye biliyorum.
  8. T

🔥İndirim Huawei Watch Fit 3 Naysla 3898₺! (700TL Değerinde Kayış Hediyeli!)

Huawei de temalar herkes tarafından tasarlanabildiği için birsürü tasarım bulabilirsiniz. Parayla bile satılan temalar var içerisinde. Kendim apple watch kullanıyorum , babama gt4 aldım bende olmayan temalar babamın saatinde var 😂
  9. T

Çözüldü✓ GİGABYTE RTX 4070 AORUS İLE GAMİNG ARASINDAKİ FARK NE?

aralarında 5k fark yok hocam sen 4070 ile 4070 super in karşılaştırmasına bakmışsın :D tekrar bak
  10. T

DÜZELTME: Yanlış bakmışım
  11. T

fark yok 1713720727 Gigabyte GeForce RTX 4070 Super Aorus Master ama sen bunu soruyorsun.
  12. T

3.kez direksiyon sınavına gireceğim neler önerirsiniz?

hocam çok büyük iş değil ehliyet almak. Kendini strese sokarsan yine kalırsın. Hocanı iyice dinle zaten nasıl park edeceğini ezberletiyorlar o ezbere göre vur geç.
  13. T

🔥İndirim xeon e5 2680 v4 +32 gb ram anakart set

Çok fazla hesap açıp ilk sipariş indiriminden faydalanmaya çalıştıysanız bu yaşanıyor. 2 hafta beklerseniz para banka hesabına iade ediliyor ama saçmalık tabii ki. Neden çekiyorsun parayı ? Direkt işlem yaptırtma yani.
  14. T

❌İndirim Bitti! Kalite Tonla 2x150 gr Konserve Ton balığı 55 TL 🔥 🔥

anladım hocam geçmiş olsun o zaman.
  15. T

eve sipariş için bakıyorsan gözükmüyor olabilir. Ben gel al seçtim ve direkt buldum.
  16. T

1 saat önce sipariş verdim migrostan. Hala 50 tl migrosta.
  17. T

₺778 - Moondrop Chu 2 DSP

tam olarak ne işe yarıyor bu? özelliği nedir?
  18. T

Baseus Adaman 2 Overseas Edition 20000 mAh 30 WHızlı Şarj Powerbank 972 Tl

doğru değil hocam o olay biteli çok oldu artık birsürü koruma protokolü var powerbank lerde.
Geri