Arama sonuçları: *

1. ALExsa

Konsere gitar sokmak

Arkadaşlar selam yakında adanada olacak duman konserine gitarımı sokmak istiyorum ve batuhan mutlugil imzalamasını istiyorum ama konser alanına gitarı alırlar mı bilmiyorum alan mimar sinan açık hava tiyatrosu en önden vip bilet aldım ama ne olacağı belli değil kurallarda fotoğraf makinesi o bu...
  2. ALExsa

Voicemeeter asıo dan ses kartı seçince kapanıyor sebebi ne

VoiceMeeter programını uzun zamandır kullanıyoru mfakat yeni bir bilgisayara geçtim ve bunda kurduğumda voicemeeter dan asıo4all ses kartını seçince kendini kapatıyo nasıl duzelticem video yu alta koyuyorum kalitesi için uzgunum telefonum kötü ve ingilizce konuşmamın sebebi başka bi sayfaya...
  3. ALExsa

Valorant anakart banı

Arkadaşkar Konu çozuldu banım açılmış her hesaptan girebiliyoırum sadece valo hesabımı kaybettim
  4. ALExsa

Valorant anakart banı

Yani şöyle diyim farklı bir hesaptan girsem şuanki pc den gene o hesap anakart banı yer demi
  5. ALExsa

Valorant anakart banı

Merhaba ben volaranttan ban yedim Hwıd Banı mı yoksa 4 a mı bilmiyrum ama anakart ban yedim mesela valoranta benim bilgisayardan girdiğimde başka bir hesaptan o hesapta ban yiyiyor mesela şimdi ben başka bir bilgisayara geçsem sonra başka bir valorant hesabına geçsem lol hesabım banlı olduğum...
  6. ALExsa

Elektro gitar Ses cızırtı sorunu

128 e aldım 256dı 1750793452 kesilir umarım
  7. ALExsa

Elektro gitar Ses cızırtı sorunu

Elektro giarımda uzun zamandır cızırtı lar oluyo sebeebini bilmiyorum bilen yardım ederse sevinirim video linki:
  8. ALExsa

Elektro gitar ses Cızırtısı Sorunu

Arkadaşlar uzun zamandır gitar çalarken arkadan karıncalanma sesleri geliyo sebeb leri nedir çozumu varsa göstere bilicek insta yada dc vereyim yardım lazım Elektro gitar ve ses kartından anlayan varsa video yu ona atayım sorun olan videou yu buraya koyamıyorum
  9. ALExsa

Biri Ban Garip Bir mail attı PDF

Tamamdır çok saol
  10. ALExsa

Ama Mail böyle geldi indirdim bir şey olmaz demi virüs total de temiz gözüktü
  11. ALExsa

Biri bana Böyle bi pdf atı kırmız çizgileri ben attım internette herkes öyle payşalıyor diye ama bir sonuç Bulamadım Dolandırıcı mı bunlar anlamadım Size Bir Sorayım dedim Ne Bu
  12. ALExsa

Voice meeterdan ses mikrofona taşıyo çözümü?

Arkadaşlar Spotifydan şarkı açtığımda ses mikrofana taşıyo youtubeden video açtığımda ses mikrofona taşıyo sebebi nedir nasıl duzelticem voicemeetden mı alakalı?
  13. ALExsa

Valorant Val152 hatası kaç ay sürer?

ya evet snaptap için program indirdim hile olarak gördü de ticket attım cevap yoktu buraya yazim dedim yani benim anladığım hesabım HWID banlıysa 3-6 ay arası anakart banım açılır ama main hesaptaki valorant hesabı gider yani yeni mainden lol yeni hesaptanda valo oyniyabilcem açılınca
  14. ALExsa

Valorant Val152 hatası kaç ay sürer?

Merhaba ben valorantan ban yedim yeme sebebimde snaptab programını internetten indirdiğim için sanırım bi rar dosyası kurdum ve dosyayı valorant hile diye algıladı nedense duvar arkası görme diye ban attı hesabım kapandı istesem spoofer atarım ama League Of Legens hesabım çok önemli o yüzden...
  15. ALExsa

Hiç görmediğim bir fps göstergesi açık nasıl kapatıcam

Oldu allah razı olsun 1 saattir arıyom çozümü saollasın
  16. ALExsa

Hiç görmediğim bir fps göstergesi açık nasıl kapatıcam

Pc de bi gün açtığımda fps göstergesi vardı ilk defa gördüğüm bir tip nasıl kapatıcam
  17. ALExsa

Windows Defender açılmıyor beyaz ekran da kalıyor

valla pc yi freedos geldi biz kurduk win 11 sonra normal bu bilgisayarı sıfırladan sıfırladım böyle oldu ve yıldır bu pc deyim ilk defa oldu hala açılmıyor
  18. ALExsa

Windows Defender açılmıyor beyaz ekran da kalıyor

Arkadaşlar pc ye sıfıladık dan sonra windows defender açılmadı bütün güncellemeleri yaptım her şeyi denedim power shell deki kodu girdim fakat hala açılmıyor fotoğraftaki gibi kalıyor
  19. ALExsa

Steam de cs go silahımı satamıyorum

tamam saol deneyeyim 1725541649 KARTA 11 TL VAR NUJIOPDFBNJIOPFDJ neyse
  20. ALExsa

Steam de cs go silahımı satamıyorum

ortalama bir fiyat fark eder mi
Geri