Arama sonuçları: *

1. H

❌İndirim Bitti! Sennheiser GSP 301 682TL (yeni stoklar)

kasada ön tarafta tekli giriş var değil mi,yani aparatla birlikte ön tarafa taktın, fotoğraf atma şansın var mı ,hem hoparlörün hem mikrofonun en ideal çalıştığı şekilde
  2. H

🔥İndirim Hyperx cloud core wireless 1889 tl

stinger wirelessten mi stinger 2 wirelessten mi bahsettiniz hocam
  3. H

🔥İndirim Hyperx cloud core wireless 1889 tl

Başlık '🔥HYPERX CLOUD STİNGER 2 KABLOSUZ kulaklık 1.599tl(NAYS ve N11 kupon ile 1390tl)' https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-cloud-stinger-2-kablosuz-kulaklik-1-599tl-nays-ve-n11-kupon-ile-1390tl.717816/ şu modelle ilgili bilginiz var mı peki,yeni çıkmış galiba stringer 2 wireless...
  4. H

🔥HYPERX CLOUD STİNGER 2 KABLOSUZ kulaklık 1.599tl(NAYS ve N11 kupon ile 1390tl)

hocam ben de razer barracuda x ile arasında kaldım, edindiğim araştırmaları yazayım fikriniz olsun.Attığınız linkteti eski versyonmuş galiba ,yeni versiyonu çok daha pahalıymış(yenisinde Bluetooth ve daha fazla şarj süresi varmış sanırım).Klasman olarak birbirlerine yakınlar benim anladığım...
  5. H

tam puan verince n11 direkt o puanı yazıyor galiba hocam,satıcının istanbulda zincir mağazaları varmış,bir de ekin kollamanın sponsoruymuş galiba,google araştırınca insanların güvenilir bulduğunu gördüm.Yine karar sizin tabi ki
  6. H

https://m.n11.com/urun/hyperx-cloud-stinger-2-dts-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-36853484?magaza=overgame Modeli bilmiyordum yeni çıkmış galiba,akakçede 2200 tllerden düşmüş,hem hyperxin kalitesine güvendim hem çok uyguna gelmiş oldu,n11 günlük hergün 20.00da kupon veriyor onla da 50tl...
  7. H

çok teşekkürler hocam bilgiler için
  8. H

https://www.msi.com/Motherboard/PRO-Z790-P-WIFI hocam bende de bu anakart var,ama realtek vs göremedim çok da anlamıyorum zaten,sizce bana gerekir mi ek bi seskartı,yoksa bu anakarttan da iyi bir performans alır mıyım
  9. H

hocam ses kartıyla mı kullanıyorsunuz/kullanacaksınız ,evetse hangi model acaba
  10. H

🔥İndirim Razer Hammerhead True Wireless X RZ12-03830100-R3G1 Bluetooth nays ile 680 TL

hocam ikidebir şarjı bitmiyor mu ,bir de gecikme hissedilmiyor değil mi hiç
  11. H

Pek bilgim olmadığı için soruyorum, msi z790p ddr5 wifi anakartım var,bu kulaklıklar için harici anakart gerekli mi acaba
  12. H

amazon.de de 44 euro yazıyor,22 dolar olan linki atma şansınız var mı acaba?
  13. H

İnceleme Sennheiser GSP 301 (EPOS) İnceleme Ve Deneyimlerim

dışarda kullanmalık cool bişeyler arıyorsanız hocam benim kulaklıkla senin bu eposu takaslayabiliriz istersen,yabancıyla yapacağıma forumdaş biriyle daha iyi olur hem
  14. H

yurtdışında 100-110 dolar arası satılan kablsouz urbanears plattan bt2 mavi bi kulaklığım var kutulu temiz,2.elinin ederi o civarlarda onunda yani.Biriyle takas yapacağım ama kararsız kaldım değer mi değmez mi diye,benim kulaklık baya iyi memnunum aslında ama evdeyim çok sık oyun oynuyorum o...
  15. H

Hocam uzun kullanımda deneyimlerinizi paylaşabilir misinizi acaba,benim için kafa kulak ağrısı yapmaması çok önemli,uzuj kullanınca öyle bi sıkma ağrı vs herahngi bişey oluyoe ku,ya da gözlükle kullanmak sıkıntı oluyor mu acaba.Satın alacağım da vereceğiniz yanıta göre karar vereceğim, yardımcı...
  16. H

Razer Barracuda X Kablosuz Oyuncu Kulaklığı - 1.589 ₺

ikisini de alma seçeneğiniz olsa razer ı mı alırdınız,daha ucuz ve seviye olarak bi alt klasmanda olmasına rağmen
  17. H

🔥İndirim Grundig GSB 900 60w SoundBar 999TL

ilk geldiğinde açtım baktım kurcaladım aux kablosuyla biraz.Hoşuma gitti aslında,hoparlörü beğeniyodum çünkü ama oyunda vs bakmadım performansına.2 hafta kadar pcden uzak kalcağım,okadar beklemezsinix sanırım almak için :/
  18. H

🔥İndirim Grundig GSB 900 60w SoundBar 999TL

ben geçen gün 514 TL'ye anker soundcore motion B aldım,aux kablosu da aldım.Onla oynamayı planlıyordum hikayeli oyunları vs.Saçma bir hareket mi yapmışım bilmiyorum
  19. H

🔥İndirim ALİEXPRESS İLK SİPARİŞ İNDİRİMİ ( Benim Seçtiklerim )

hocam ban yiyen kişileri denedimiz mi oldu mu, yoksa tamamen sıfırdan yeni kişi telefon ve numaralarla mı denediniz bir de vpn i kendi telefonunuzda mı açıp yaptınız yeni hesabı,yoksa başka telde sıfırdan mı vpn ile (opera vpn ile kendi telefonumdan 2.hesabı denemiştim de yeni numarayla...
Geri