Arama sonuçları: *

• Users: Mezir
  • Order by date
  1. M

Bilgisayar SSD’yi görmüyor

Diğerini çıkardım yeni almıştım ,okumasında sorun var.Teste tabi tuttuğumda mavi ekran hatası verdiği için başka bilgisayarda denicem . Daha önceden de sorun oldu sıfırıyla değiştirdiler ve yenisi geldi yine aynı sorunla karşılaştığım için başka cihazda deniyeceğim.Ama gözükmeyen hep...
  2. M

Bilgisayar SSD’yi görmüyor

Merhaba Laptobumda iki ssd takılıydı ikisinde de windows 10 yüklü. Bir tanesini çıkardım bu sefer pc açılmıyor ön yüklemeyle ilgili hata veriyor takılı ssd görmüyor gibi ve paylaştığım hatayı veriyor.
  3. M

Bilgisayar Açılmıyor

Merhaba Laptobumda iki ssd takılıydı ikisinde de windows 10 yüklü. Bir tanesini çıkardım bu sefer pc açılmıyor ön yüklemeyle ilgili hata veriyor takılı ssd görmüyor gibi ve paylaştığım hatayı veriyor.
  4. M

Windows 11 temiz kurulum sürücü seçin ?

1736282787
  5. M

Windows 11 temiz kurulum sürücü seçin ?

Merhaba Temiz kurulum yaparken sürücü seçmemi istiyor .setup.exe gözükmüyor ne yapmam gerekiyor. 1736282581 .
  6. M

RDR2 save dosyası nerede

Belgelerdeyse geçmiş olsun aban o zaman gitti demektir
  7. M

RDR2 save dosyası nerede

Merhaba Pc format atılmadan önce rdrnin bütün dosyasını yedekledim.Ama içinde yedek dosyasını yok.profile diye bir dosya yok başka bir yerde mi Baştan başlıyor
  8. M

Lenovo loq 15aph8 amd7840hs kullanan varmı?

Merhaba Lenovo loq 15aph8 amd7840 hs https://ty.gl/0c9wqpw3pb Bu cihazı kullanan var mı ? Varsa eğer bilgisayar anakart bilgisi lazım model ürün no paylaşabilirmisiniz ekran görüntüsüde olur Windows r msinfo32 Yazınca çıkar Müsait olan bakabilirse çok sevinirim
  9. M

Laptop cızırtı sesi geliyor

Merhaba Lenovo markalı laptop aldım .1 ay falan oldu farketmemiştim daha Klavyenin ortasından cızırtı sesi geliyor çok az . Sessiz ortamda çalıştığımda farkediliyor azda olsa. C durumu nu kapatmam gerekiyormuş heralde ama bios dan Nereden kapatılıyor bilen varmı?
  10. M

Açılmış ürün iade edilmesi

Galiba dediğiniz gibi neredeyse her cihazda var heralde ıps panellilerde. Sadece bunu sorun olarak görenler veya hiç görmeyenler var gibi geldi bana
  11. M

Başta farketmedim ürün sorunluysa alması lazım sonuçta
  12. M

Belki forumda ıps panelde ışık sızması karşıma çıkmasaydı ben belki çok daha sonra belkide hiç farketmeyecektim veya normal karşılayacaktım ama hakkım varsa iade ediyim dedim ama dediğin gibi yenisinde ne olacak .Başka monitörlerdede var ben farketmemişim
  13. M

Nereden aldın ve iade işlemi için aradın mı firmayı açılmış cihazı aldılar mı ben kurulumuda herşeyide yaptım oyun bile indirdim
  14. M

Kullandım cihazı ama yeni farkettim kullanılan cihaz iade edilebilir mi 1703839674 Cihazı kullansandamı
  15. M

Satıcı trendyol
  16. M

satıcısıda trendyol olan laptop da ıps panelli laptopda ışık sızmaları var azda olsa.Ürünü nasıl iade edebilirim. İade faturası kesilip trendyolla görüşmeden iade edersek geri tekrar bana göndermezler mi
  17. M

MSI 27'' G274QPF QD Işık sızması mı ıps glow mu

İade için tüketicihakem heyetinden rapor tutturuyormusun bende de azda olsa var laptop panelinde
  18. M

Ips panelli laptoplarda ışık sızması

kafana takma diyosun yani.fotografta fazla gözüküyor zaten 1703599683 Baktığıma göre asus lenovo monster marka farketmeksizin hepsinde oluyormuş Hatta resmi sitelerinde de azda olda olduğuna dair yazılar var bir yandan iade etmek istiyorum ama kararda veremedim
  19. M

Kullandım iade edilebilir mi gerçi iade etsen yenisi nasıl gelecek
  20. M

Ips panelli laptoplarda azda olsa illaki ılık sızması oluyor mu ? Örnek
Geri