Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim MSI Mpg Gungnir 300r Airflow Beyaz Kasa 4.799₺

Ben 15 yıl aradan sonra pc toplayınca garip geldi bana :D Şu anda ekran kartı uzunluğunda bir akvaryum kasa arıyorum .
  2. A

🔥İndirim MSI Mpg Gungnir 300r Airflow Beyaz Kasa 4.799₺

Çok büyük. MSİ 320r airflow var bende o bile büyük diye ufak kasa ariyorum bu ondanda büyük.
  3. A

Havit Fuxi H3 Alınır mı ?

300 TL İçin uğraşmaya değmez hocam. İyicie bozulmasını bekliyorum güzel bir kulaklık alacağım.
  4. A

Havit Fuxi H3 Alınır mı ?

Kulaklık güzel fakat wireles alıcısı kronik sorunlu 6 ay sonra bozulabilir belki bozulmayabilirde. Bir ara indirimdeydi millet yüklendi sonrasında bende dahil wireles alıcısı bozulan çok kişi oldu. İletişime geçtiğimde kullanıcı hatası deyip parayla satmaya çalıştılar. Hlen kablolu kullanıyorum.
  5. A

Öneri Forza Horizon 6’Daki Tüm İlerlemenizi Kaybedebilirsiniz

Bu oyun ölü doğdu, üstüne sızdırılması ve çoğu kişinin bir günde oyunda son seviyeye gelmesi rekabeti bitirdi. Şahsen alacaktım ama olanlar yüzünden almadım.
  6. A

❌İndirim Bitti! Havıt H652bt Anc Bluetooth Kulak Üstü Kulaklık Siyah 199tl

3 4 KİŞİ AYNI ANDA ALABİLDİK DEMEKKİ 3-5 KİŞİYE İPTAL GELDİ STOK AÇILDI :d BENİM UMUDUM YYOK İPTAL OLUR
  7. A

Aldım gençler iptal olursa yazarım buraya.
  8. A

gene geldi stoğa, ağam bizle eğlenir.
  9. A

Bende böyle düşünüyorum. İptal ediliyor stoğa geliyor biz aksiyon yaşıyoruz :D
  10. A

Dah gelmez diye düşünüyorum.
  11. A

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran 2999 TL + 150TL kargo

Anladım hocam aslında biraz kurcalayınca çözdüm uygulamayı ama ayarlamak bayağı zan alacak siye bırakmıştım :D
  12. A

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran 2999 TL + 150TL kargo

Hocam hwinfo programından nasıl bağlantı kuruyorsunuz. Birde her açılışta resim değişiyor bunu nasıl istediğimizin kalmasını sağlayabiliriz.
  13. A

❌İndirim Bitti! Secuzi LIG-3601 Gamepad | 1099₺ (3 taksit)

ARGB Açıp kapatmak için A ve - + tuşlarını kullanın yazıyor kitapçıkta. Kullanım kılavuzu türkçe ve gerekli bütün bilgiler basitçe anlatışmış. Uygulama kurmak istemeyenler ufaktan göz atarsa istediği herşeyi çözer.
  14. A

❌İndirim Bitti! Secuzi gamepad LIG-3601 1599 450tl kupon ile 1149

Cihaz elime ulaştı. Yorumlarda biri x15 in kopyasımı gibi bişey sormuştu. Stıcıda x15 bizim kopyamız demişti. X15 modelini elime ilk aldığımda bende muazzam bir etki bırakmıştı. Dualsense kullanıyorum normalde ama x15 her konuda dualsenseden daha iyidir diyebilirim. Arka tetik tuşları hariç :D...
  15. A

❌İndirim Bitti! Secuzi gamepad LIG-3601 1599 450tl kupon ile 1149

Çektim bir tane, nintendoya uygunmu aceba.
  16. A

🔥 Thermalright TL-M10 Bilgisayar Kasası🔥 5112,61 TL 🔥

Aynen öyle 1, 1.5 ay önce dediğiniz fiyatlaraydı.
  17. A

❌İndirim Bitti! Logitech F710 Kablosuz Gamepad 🔥999₺

Gamepad lerin dozeri. Çöpte bile boşa yer kaplıyor. 500 olsa koleksiyon için alıp kenara koyulur. Ama logitech bu aletin çok ekmeğini yedi.
  18. A

🔥İndirim THERMALTAKE view 380XL + 850w Gold psu // 8479TL

Kasa çok güzel biraz daha ufak olsaydı hemen alırdım
  19. A

🔥İndirim Lian Li Vector V100R Siyah & Beyaz 3.899TL

Beğenmiyorum hocam, akvaryum kasa istiyorum Konuda paylaşılan kasa tam bana göre, giriş portları yan tarafta olması çok iyi ama büyük. Masamda güzel durmuyor . Ufak bir akvaryum kasa arıyorum.
Geri