Arama sonuçları: *

1. decidingpizza

Ekran Kartı Normal Kullanımda Fan Dönmüyor!

Bilmiyorum ekran kartiniz nedir de AMD nin yeni kartlari 50 derecenin altinda fani calsmiyor. 6600XT asus rog strix var, 50 dereceden sonra fanlar açılıyor.
  2. decidingpizza

Yardım Ram frekansı yükseltme hatası

sistemi safe moda almadan aciyorsa yine iyi bence. 4000 olmamasinin nedenini anlayamadim. Acaba önceki ramlerle CAS/CL zamanlari mi farkli profilden gorunen tek ayari tum ramlere uygulamak yerine, manual olarak deneye deneye ugrasmak lazim ama ben olsam ugrasmazdim. dram voltage vs ugrasa ugrasa...
  3. decidingpizza

Yardım Ram frekansı yükseltme hatası

Sistemin safe modda POST almis diye yorumladim. Yeni gelen ramler 4000e cikamiyor sanirim ki 2133 e donmus bus hizlari. Durduk yere hiz düsmez, yeni taktigin ram bus hizlari düsükse sistem diger ramleri de en dusuk hiza cekip calismayi dener. Yeni gelenleri cikarsan büyük ihtimal post alir...
  4. decidingpizza

VATAN BİLGİSAYAR’DAN ALINAN HAZIR SİSTEM ARIZA SORUNU!

Bunun bir sorun oldugunu dusunmuyorum, biosdan bios priortity i bulup windows diskini en basa koyuldugu zaman cozulmesi lazim
  5. decidingpizza

Yardım Kasa da yanıp sönen ışık resim koydum

Diskin durumunu kullanımı gosteriyor, büyük ihtimal odur. Bir yere dosya kopyalamaya calis diski kullandıkca sabitlenir yanmaya devam eder
  6. decidingpizza

Windows 11 sistem donma sorunu

Eger gorev yoneticisnde o uygulamayi sag tik diyip sonlandirdiginiz zaman rahatliyorsa makine ve her zaman %50 %60 cpu kullanıyorsa, öyle silin. Emin oldutan sonra silmek daha mantikli. Yeniden baslatinca ortaya cikmasinin sebebi, Gorev yoneticisinde sol tarafta baslangic uygulamalari var, orda...
  7. decidingpizza

Disk kullanimi, ram kullanimi guzel normal. Fakat en ustteki steelseries in %60 cpu kullanmasi asiri tuhafima gitti. Bu kullanim her zaman mi boyle ? Ne zaman acsan Eger boyleyse hep sorun bu olabilir.
  8. decidingpizza

Sistem yeni ve csgo donuyor düzelmiyor

Bios, windows guncel olsun olmasin, sorun cikaracagini sanmiyorum. Ayni sekil windows orjinal olmadigi icin boyle bir problem yaratmaz. Diger oyunlarda sorun yasiyorsa DDU temiz kurulum mantikli, yine cozmuyorsa donanimsal
  9. decidingpizza

Selam, Gorev yoneticisini acip en cok cpu,ram, disk kullanim yapan uygulamalara baktiniz mi? Genelde Disk kullanimi yuksekse, yuksek IO okuma yazma yaparsa dedikleriniz olabilir. Ekran goruntusu faydali olabilir
  10. decidingpizza

Pc açılırken kapanıyor tekrar açılıyor

Selam, Ramin yerini degistirip calistirmayi denediniz mi? ya da cift ram ise tekli calisitirip denemeyi
  11. decidingpizza

Sistem yeni ve csgo donuyor düzelmiyor

Sorunun donanimlardan mi degil mi oldugunu anlamak için farkli oyunlari acmayi oynamayi deneyebilirsin. Ayrica ramin 3600 gozukuyor, 4600a mi cikardin gercekten ? Bus hizlariyla oynamak da sikinti yaratabilir. Onlarda sorun yoksa illaki csgoda bir seyler var. Steam veya csgoyu farkli path e...
  12. decidingpizza

Sistem çalışmıyor ne yapmam gerekiyor

Biosda diskler gorunuyorsa, anakartinin boot option- boot menu key ini arastir. Acilirken f8 veya her neyse tusu basip windowsu kurdugun diski secersen girer. Diskini biosda gordugunden emin ol, kablolari kontrol et
  13. decidingpizza

Çözüldü✓ Sistem tepki vermiyor

Selam, psu nun yeterliliginden emin misiniz sisteme ? Ram tek ise yerini degistirip iyice oturdugundan emin olun diyecegim de sistem fani bile calismiyor diyosunuz. Psu gibi geldi
  14. decidingpizza

500w PSU 6600xt'i besler mi

Bir baska sorunum da 6600xt' nin 8pin ile besleniyo oluşu oldu suan. suanki fotodaki psuda sadece 6pin pcı-e cikisi var Teşekkürler.
  15. decidingpizza

500w PSU 6600xt'i besler mi

Selam, Elimde 500w güncel olmayan bir psu var, 6600 xt i besleyebilir mi ? i3 8100 65w, (biliyorum darboğaz yaratacak) 6600xt 160w cekiyor sanirim psu bilgileri ,
Geri