Arama sonuçları: *

1. YektaHalit

BİLGİSAYARIM EKRANI KAPANIYOR AMA KASA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

eklemeyi unutmuşum özür dilerim Ryzen 5 3600 RTX 2060 16 GB Ram modellerini unuttum ama sıkıntısızlar eminim Powerboost 700w PSU B450m S2H gigabyte anakart wd green 240 gb m2 ssd
  2. YektaHalit

BİLGİSAYARIM EKRANI KAPANIYOR AMA KASA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

Yaklaşık olarak şu son 1 haftadır bilgisayarımda çok garip bir problem var . Yüksek grafikli oyunlara girer girmez , OBS de bazen yayın yaparken , bilgisayarda bazen bir şeyler seyrederken ( çok nadir ) bir de OCCT programında power testi başlatır başlatmaz saniyesinde ekran gidiyor . Kasa...
  3. YektaHalit

2. monitör'de VGA sinyal yok hatası alıyorum

Bilgisayarımda aktif olarak 2 monitör kullanıyordum. Hiç bir sorunum yoktu fakat bir gün bilgisayarı açtım ve 2. monitör de VGA sinyal yok hatası aldım . 1. monitörüm DP kablosu ile bağlı , 2. monitörüm ise HDMİ to VGA ile bağlı HDMİ olarak çıkıyor VGA olarak giriyor . İnternette gördüklerimi...
  4. YektaHalit

AMD Wattman Hatası

ikisinide desteklemiyor monitörüm iyi güzel değil yani 21.5 inch asus un bir monitörü
  5. YektaHalit

AMD Wattman Hatası

desteklemiyor freesync
  6. YektaHalit

Yeni Bir Pc Aldım Sistem Özellikleri İyimi

bence iyi gibi ama 550 watt biraz düşük değil mi en azından 600 olsaydı imkan varsa 650
  7. YektaHalit

AMD Wattman Hatası

yok abi ekran gidiyor kapanıyor pc çalışıyor ama 1599587029 maalesef öyle amd ekran kartı tarafında pişmanlıktır 1599587047 hangi ekran kartına geçtiniz acaba
  8. YektaHalit

AMD Wattman Hatası

Sistem özelliklerim Ryzen 5 2600 Asus Rog Stirx RX570 gaming oc modeli B450m s2h anakart 8 GB 3200 Mhz ram wd green 240 gb ssd power boost 80 plus bornz sertifikalı 700w power supply son 1 haftadır oyunlarda ekran kapanıyor pc çalışmaya devam ediyor . adanada yaşıyorum klima çalışmıyor...
  9. YektaHalit

Video Çekerken FPS düşüşü

Arkadaşlar oyun oynarken bir yandan video çekmek istiyorum ama OBS den kayıdı başlattığım anda normalde aldığım fps den daha düşük fps almaya başlıyorum . İşlemci Ryzen 5 2600 Ekran Kartı asus rog strix rx570 4gb Ram Hyperx 8 gb 1050 ti ile yayın yapanları görmüştüm aynı işlemci (ram ile...
  10. YektaHalit

2. El Ekran Kartı

Arkadaşlar ben 2019 un Eylül ayında bilgisayar topladım . Ekran kartım Asus rog strix RX 570 4 GB . Ben letgodan veya başka 2. El sitesinden 6 veya 8 GB lık ekran karti baksam temiz güzel bir ekran kartı bulup alsam iyi olur mu?
Geri