Arama sonuçları: *

1. D

Garuda kde nvida ekran kartı etkinleştirme

Yakın bir tarihte garuda kde kurdum ama kurarken sıkıntı oldu sıkıntıları çözdüm ama ekran kartım nvdia uygulamaları tarafından tam algılanmıyor gibi sorun ekran kartında değil ama 4060 ti kullanıyorum ne yapmalıyım
  2. D

garuda kde gta v açılmıyor neden?

Ben daha yeni garuda kde ye geçtim 1 hafta olmuştur herhalde neyse heroic launcherdan gta v indirdim social club hesabıma giriş yapmam gerekiyor ama hiçbir şey yazamıyorum sil indir yaptım durum değişmedi neden olabilir
  3. D

İşlemcim LoL oynarken 100 fps den 09 fps ye düşürdü.

İşlemcilerden en üsttekini güncelleştirdim ne olsa beğenirsiniz lol oynatan laptop 100 fps den 09 fps ye düştü alt tab yapınca max 1 saniyeliğine 55 fps gördüm öbürtürlü 3 dk 10 fps gördüm işlemciyi geri güncelleştirme ya da başka önerebilceğiniz bir şey var mı?(windows 10 kullanıyorum)
  4. D

Oyuncular için ücretsiz antivirüs programı önerir misiniz?

Valorantta sürekli sorun çıkıyor laptop kötü değil gayet iyi tek sıkıntısı w11 inmemesi destek ekibine bilet attım 360 total security yi silin dediler bende ücretsiz bir antivirüs programı arıyorum yardım ederseniz sevinirim.
  5. D

GTA 1 oyunu kasma sorunu

yardım etmeyecekseniz yazı yazmayın görüntü kirliliği oluyor 1702233424 şikeciler
  6. D

GTA 1 oyunu kasma sorunu

GTA 5 kaldıran bilgisayarıma gta 1 indirdim kasıyor ne yapabilirim?
Geri