Arama sonuçları: *

1. japansoldier

Minidump yardımcı olun pc sürekli ara ara reset atıyorum

kusura bakmayın şimdi cevap verebiliyorum bir türlü ekleyemedim buraya minidumpları ve yanlışlıkla da silmiş bulundum yeniden oluşunca direk atacagım kusura bakmayın beklettim
  2. japansoldier

@Emre Zengin pardon tekrardan aynı sorunlar olmaya başladı nedri acaba sorun
  3. japansoldier

Video izlerken (yan ve kücük ekran) PC donup siyah bazen mavi ekran

söyle özetlemek istiyorum örneğin chrome iki bölme yaptıgımda bir tarafta video oynarken diğer tarafta başka sekme olunca bir anda donuyor.Genelde siyah yada mavi ekran olarak direk resetleniyor.örneğin belli bir sürede o donan sekmeyi alta aldıgımda sorun kesiliyor ama almazsam eğer diğer yine...
  4. japansoldier

hocam tekrardan mrhabalar maleseef yine aynı durum başladı şöyle bir detay daha vermek isterim video izlerken kesinlikl oluyor ama direk izlediğim sorun yok ama yana alıp aynı anda başka sekm yada işlerl uğraşınca donuyor
  5. japansoldier

Hocam denedim galiba düzeldi en azıdan 1 saatir dünya kadar video ve sekme açtım hiç ne takılma ne kapanma olmadı zaten onları yaparken oluyordu teşekkür ederim sizlere iyi ki varsınız.
  6. japansoldier

deneyeceğim şimdi aslında evet mantıklı ekran kartını da güncellemiştim yakın zamanlarda umarım olur deneyeceğim
  7. japansoldier

yardımcı olabilecek var mı?
  8. japansoldier

Arkadaşlar son 2 haftadır özellikle pc tozunu almaya başladıktan sonra oldu ki her zamanki gibi standart toz alımı hem klavyem cok basmamaya başladı hemde sürekli pc kapanıyor genelde tarayıcı açtıgım anlarda kapaınıyor yardımcı olur musunz minidump paylaşacagım...
  9. japansoldier

Mavi Ekran hata analizi (minidump)

arkadaşlar sürekli son döenmde pc shutdown oluyor sebebi nedir yardımcı olur musun? son 4 minidump atacagım ama ben açamadım pc de https://we.tl/t-Pe2hSfDdyDhttps://we.tl/t-Pe2hSfDdyD
  10. japansoldier

Siyah ekran sonrası ekran kartı silinmesi

hocam bios güncel bildiğim kadarıyla ddu ile her defasına silip kuruyorumda hangi driverı deneyecem stabil olarak 6700xt
  11. japansoldier

Siyah ekran sonrası ekran kartı silinmesi

arkadaşlar merhabalar benim şöyle bir sorunum var oyun esnasında vakti zamanı belli olmadan ,bir donma ve siyah ekran olduktan sonra sanki monitöre baglı hiçbirşey yokmuş gbi yazı geliyor pc de en ufak bir şey yapma şansı vermiyor ve restart sonrası da driver silinmiş oluyor yardımcı olurmusnuz...
  12. japansoldier

Alt tab ,ses açma,oyundayken video izleme yaparken donma takılma

hocam düzelti ama nasıl düzelti hatırlamıyorum ya by gamebar mı ne bir şey var onu kapatın demişlerdi galiba on yapınca düzelmişti su an normal calısıyor
  13. japansoldier

2000li yıllarda Zuma benzeri bir oyun adını bulamıyorum

Yok hocam luxora da baktım o da değil yani oyunlar birbirine cok benziyor ama o aradıgım oyun değiller malesef 1 haftadır arıyorum yok yani.renkleri teması cok daha canlıydı teşekkür ediyorum cevabınız için
  14. japansoldier

2000li yıllarda Zuma benzeri bir oyun adını bulamıyorum

Arkadaşlar zuma benzeri bir oyun cocuklugum onla geçti bulup nostalji yapmak istiyorum. Ama sürekli zuma oyunları cıkıyor karşıma onlar değil. Ve galiba teması hayvan kaplan ayak izi gibi şeyler vardı orman nehir gibi gibi şeyler vardı
  15. japansoldier

Fps sorunu rx 6700xt ryzen 5 5600

Yani dediğim gibi ben aktif kullanıyorum aynı sistem nerdeyse zaten imzadan görürsün ama mantıklı bir cümle bulamadım sana bir sorun var ama nedir çözemedim
  16. japansoldier

Hocam acaba diyorum ısınıyor mu işlemci sabitliyordur belki ısındıgı için ?
  17. japansoldier

Yardım Metin2 Dandanakan Serverında Çarı olan varsa?

Arkadaşlar hala oynuyormusunuz ben de 8-9 yıllık hesbaımk buldum 80 lvl savaşcı ve şaman char hep boş yardımcı olursanız
  18. japansoldier

hocam ben 2 k da 250-300 arası alıyorum 6700xt ile 5600 sen bir araştır yine değerler normal gelmedi bana da
  19. japansoldier

2.el 6900 xt değerleri

Acıkcası ben de de 6700xt var ve 6900xt geçmeyi planlıuorum işlemci 5600 ama 2 k kullanıyorum 850w psu var corsair
Geri