Arama sonuçları: *

1. E

MAX 50 K BÜTÇE LAPTOP TAVİYE ?

Selamun aleyküm arkadaşlar, 50 k bütçede laptop arıyorum fan sesi olan ve kronik sorunlu cihazlar istemiyorum. şuan güncel olarak gamegaraj rtx5050 xt modelini takip ediyorum. birde lenovo log tarafında benzeri var, haricinde erazer vs fena değil ama onları çok almak istemiyorum game garaj alan...
  2. E

MAX 50K LAPTOP TAVSİYE

teşekkürler hocam lenovo ve game garaj markası aklımda var 1773212850 bu arada 5060 olması gayet güzelmiş şimdi gördüm
  3. E

MAX 50K LAPTOP TAVSİYE

arkadaşlar max 50 k çok çok elzem durum olursa 52 53 k lara çıkabilirim benim için önemli olan mümkün olduğunca sıcaklık derecesi düşük sessiz çalışan kronik sorunu olmayan rtx 5050 4060 ve 5060 gibi kartlar olabilir işlemcisi çok güçlü olmasına gerek yok orta derece iyidir bazı laptoplarda...
  4. E

40 Günlük custom mini itx kasamı satıyorum

kanki parçalar bak sonra konuşalım
  5. E

kanka sıfr taşınabilir olsun diye verdim abdullah yapmıstı kanalında ahsaptan bende ona benzer yaptımda pişman oldum laptop alacağım için satıyorum full sistemi 45 e vericem
  6. E

ARKADAŞLAR PARÇALAR AŞAĞIDAKİ GİBİDİR PARÇA PARÇA 74K VERDİM HEPSİBURADA DAN ALINMA Monitör= Arzopa Z1FC 16.1 inç 144Hz Full HD IPS. Anakart= MSI MB MPG B650I EDGE WIFI AM5 DDR5 7200MHZ(OC) HDMI M.2 USB3.2 2.5G LAN WIFI 6E Mini-ITX İşlemci= AMD Ryzen 5 7500F 3,7 GHz 32 MB Cache AM5...
  7. E

35K 2. el sistem önerisi

Merhaba hocam 40 günlük sistem var el mde mini itx olarak topladım almayı düşünürsen istanbul içi elden verebilirim rtx 5060 amd b650i edge mini itx wifi li g skıl ddr5 ram netac 1 tb m2 ssd işlemci amd 7500 f psu coler master sfx psu 850 watt full modüler ekran kartını almak istemezsen...
  8. E

Yardım Hangi marka laptop almalıyım detay içeride

Arkadaşlar ortalama 50 k bütçede ekran kartım şu olsun işlemcim şu olsun değil daha önceden acer nitro 5 kullandım fan sesi çok fazla geliyor hp victus larda hall sensör sorunu varmış lenovo log larda anakart sorunu varmış hangi markayı araştırsam sorunlu msi veya asus kullanmadım amacım düzgün...
  9. E

RTX 5060 MI ALMALIYIM YOKSA AMD Mİ TAVSİYE ?

DOSTLAR BUGÜNE KADAR RTX SERİSİ KULLANDIM AMD EKRAN KARTLARINI HİÇ BİLMİYORUM SORUNSUZ SIKINTISIZ 5060 GÜCÜNDE EKRAN KARTI TAVSİYENİZ VARMI MASA ÜSTÜ VEYA LAPTOP İÇİN
  10. E

122 EURO CİVARI PSU TR YE GELİRMİ ACİL YARDIM BEYLER

TAHMİNİ NE KADAR ÇIKAR HOCAM 1766326089 HOCAM KALINCA NE İŞLEM YAPILMASI GEREKİYOR BİLGİ VEREBİLİRMİSİNİZ 1766326154 hocam gelmezse gümrükten alma işlemleri nasıl oluyor bilgi verebilirmisiniz
  11. E

122 EURO CİVARI PSU TR YE GELİRMİ ACİL YARDIM BEYLER

BEYLER MİNİ İTX KASA İÇİN DONANIMIN PAYLAŞMIŞ OLDUĞU SİSTEMDEKİ PSU YU ALMAK İSTİYORUM 122 EURO CİVARI KARGO DAHİL TR DE GÜMRÜKLE ALAKALI BİR ÜRÜN ALMADIM DHAA ÖNCEDEN SORUN YAŞARMIYIM EK VERGİ VS ÇIKARSA NE KADAR ÇIKAR ACİL YARDIM
  12. E

Yardım RTX 5060 TEK FANLI Alınır mı? ? MARKA FARK EDERMİ MİNİ KASADA KULLANACAĞIM :

MİNİ SLİM CUSTOM KASADA KULLANMAK İÇİN RTX 5060 TEK FANLI MODEL Alınır mı? YOKSA ASUS VEYA MSI MARKA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FARKLI MARKALAR Alınır mı? 1 2 3 K FİYAT FARKLARI VAR
  13. E

Yardım YURT DIŞINDAN PSU NASIL ALABİLİRİM

beyler mini itx kasa için tr de psu bulamadım tr de kaliteli marka varsa bilgisi olan link atabilirmi ayrıca, https://www.overtek.co.uk/collections/flex-atx-1u-psu/products/600w-flex-atx-1u-platinum-power-supply-enhance-enp7660 yukardaki linkteki ürünü donanımda gördüm ama tr ye nasıl giriyor...
  14. E

Donanım arşivi monitörlü custom pc

normalde laptop düşünüyorum 5060 ama kendim 3050 acer nitro5 kullandım anakart yandı laptoplarda bakım vs. çok önemli küçük kasa oldugu için hp lenovo gibi markalarda bile bazı modellerde kronik problemler var o yüzden bende bu videodan esinlenerek benim için böyle bir şey daha mantıklı olur...
  15. E

Donanım arşivi monitörlü custom pc

Beyler donanım arşivinin toplamış olduğu bu custom pc toplamak istiyorum, benim için rtx 4060 veya 5060 lı bir sistem okey ama şuan güncel piyasada ram fiyatlarının artmasıyla ddr4 mü yoksa ddr5 mi almalıyım bilemiyorum ddr4 bir sistem toplasam fiyatları birazdaha aşağı çekebilirim tabikide...
  16. E

Öneri 50-60 bin TL oyuncu laptop onerisi

selamlar hocam cihaz aldınızmı aldıysanız ne aldınız memnunmusunuz
  17. E

Çözüldü✓ Gamegaraj mı Asus mu?

hocam hangi cihazı aldınız ? yorumlara bakıyorumda türk malı alınmaz felan diyenler olmuş global markada aldın hp nin kronik srounları var asus desen cayır cayır yanıyor msi kaliteli bir marka acer desen acerde sıkıntılı bir cihaz marka farketmeksizin kronik sorunda yaşabilirsin...
  18. E

Gamegaraj X7T vs erazer defender17 p1

aldınızmı hocam
  19. E

Erazer Defender 17 P1 Alınır mı

hocam laptop aldınızmı ? aldıysanız hangi markayı aldınız ?
  20. E

LAST OF US PART 1 Mİ HOGWARTS LEGACY Mİ

Şuanki elimde laptop var the last of us oynayamıyorum ramazandan sonra 5060 alıcam bitane keyifle the last of us ı oynamak istiyorum kesinlikle the last of us öncelik
Geri