Arama sonuçları: *

• Users: kei13
  • Order by date
  1. K

🔥İndirim Honeywell PTM7950 Faz Değişimli Termal Ped 40*80mm ilk sipariş ile 261 TL

Thermalright aldım Gaming.gen’den. Aliexpresste de çakma muhabbetleri dönüyor. Bir de vergiyle falan pahalıya geliyordu. Şu anlık çok memnunum. 30*40 da yetti hatta ikinci sefere yetecek kadar arttı.
  2. K

🔥İndirim Honeywell PTM7950 Faz Değişimli Termal Ped 40*80mm ilk sipariş ile 261 TL

Hocam 40*40 da olur bana, laptop çipleri küçük malum. Boyut önemli değil linki paylaşma şansınız varsa çok sevinirim.
  3. K

Hocam linkini paylaşabilir misin isimle aratınca çıkmıyor da.
  4. K

Çözüldü✓ James Donkey 712 Kulaklık Pedleri Yıprandı.

Hocam şu anki durum nedir? Ben de aynı sorunu yaşıyorum da. Ona göre ben de iletişime geçeyim.
  5. K

Sistemim AcpiVpc.sys ve ntoskrnl.exe hatalarından dolayı Mavi Ekran veriyor

Cihaz Lenovo Legion 5 15ach6h. Aşağıya eklediğim iki hatayı alıyorum BlueScreenView programında. Öncesinde; yaklaşık bir aydır ekran kartı kullanımının düşük olması nedeniyle FPS sorunu yaşıyordum. Dün gece Memtest86 kurdum USB belleğe. Bellek üzerinden boot edip testi çalıştırdım ve gece öyle...
  6. K

CS2 FPS Dalgalanması ve Düşük GPU/CPU Kullanımı

Hocam herhangi bir gelişme var mı? Ben de aynı sorunda muzdaribim, güç seçenekleriyle biraz oynayınca artık lobide GPU %100 kullanılıyor ama oyuna girince %40 %60 arasında gidip geliyor. Darboğaz falan desek o da değil, CPU %40 civarında geziyor. Bende de Legion 5 r5 5600 ve rtx3060 var.
  7. K

Ajazz aj159Pro alınır mı?

Ben bir aydır falan 159pro kullanıyorum. 8k ile arasında bir fark görmedim cs ve valoda, o kadar profesyonel de değilim zaten. O sebepten 2K da takılıyorum hep. Şarj süresi ve yazılımından çok memnunum.
  8. K

Redragon k586 brahma pro switch sorunu

Sağol hocam sen de aynı şekilde güzel günlerde kullan. Varsa temu tarzı yurtdışı sitelerde vardır sanırım hocam.
  9. K

Bana da küçük klavyeler çekici gelmiyor pek. Ürün bugün elime ulaştı, Normal q klavyeler ile neredeyse aynı boyutta. Fotoğraftaki gibi klasik red switch var ve hot-swap destekliyor. Malzeme kalitesi,mıknatıslı bilek desteği, full rgb olması vs. baya premium hissettiriyor fiyatına göre. Büyük...
  10. K

https://www.gaming.gen.tr/urun/512539/redragon-brahma-k586rgb-red-switch-optik-mekanik-turkce-kablolu-gaming-klavye/ Hocam bunu sipariş verdim. Tam anlayamadım optik mi değil mi. Başlıkta optik diyor ancak pro model optik normalde, ve bu pro değil. Bakacağız artık ne gelirse. Optikler zor...
  11. K

Optik switch olan pcbye normal mekanik takabilir miyiz peki?
  12. K

Redragon brahma k586 VS Gamepower eva 7

Hocam bu pro olmayan düz modeli de hot-swap destekliyor mu bilgin var mı?
  13. K

Hocam çözüm bulabildin mi? Optik switch klavyeye normal mekanik switch oluyor mymuş?
  14. K

Stuck (sıkışık) Piksel Nasıl Giderilebilir?

Hepsiburada ürünün satıcısı değişim kabul eder mi? O model pek hoşuma gitmedi açıkçası, renk olarak msi daha iyi ve ayak sistemi çok kaba, fazla yer kaplıyor. Duruma göre bir daha değerlendirebilirim hocam sağol.
  15. K

Düzelen stuck pixel geri geldi ne yapmalıyım?

Hocam ilk seferde sen bir müdahalede bulunmuş muydun düzelmesi için?
  16. K

Stuck (sıkışık) Piksel Nasıl Giderilebilir?

Merhabalar Msi G244PF E2 monitör dün elime ulaştı testleri yaptım herhangi bir sıkıntı yoktu, biraz oyun oynadım ve PC'yi kapatırken siyah ekranda bir pikselin yeşil kaldığını fark ettim. Piksel red green blue olmak üzere bütün ana renkleri yakıyor, beyazda da sıkıntı yok ama siyah veya koyu...
  17. K

Msi G244PF vs LG 24GS65F (Hepsiburada vs Nethouse)

Merhabalar iki cihaz arasında kaldım. Görüntü ve malzeme kalitesi olarak yorumlarınız nelerdir? Msi’ın satıcısı Hepsiburada, herhangi bir sorunda avantaj sağlar mı Nethouse satıcısına göre. Satıcılar hakkında tecrübesi olanlar da paylaşırsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
  18. K

20-25K Bandı Laptop Önerisi

Ryzen işlemcili notebooklarda herhangi bir ısınma vs problemi çıkıyor mu peki?
  19. K

2k kadar fiyat farkı ve 16gb ram eksiği var. Bu farklara değer mi diyorsun? Eski kasa ne gibi sıkıntılar açabilir yardımcı olursan sevinirim dostum.
  20. K

Öncelikle merhabalar; 3060 ekran kartlı ve minimum 16gb ramli modeller önerirseniz sevinirim, malzeme kalitesi ve uzun ömürlülük de biraz önemli benim için. Ayrıca ben de bazı modeller buldum deneyimi ve bilgi sahibi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Belirttiğim fiyatlarda mantıklı...
Geri