Arama sonuçları: *

1. V

Yardım Firmware update sonrası fare bozuldu

Evet bütün sürücüleri kaldırdım ama fayda etmedi.. şimdi yeni fare almaktan başka çarem kalmadı.. birdaha kesinlikle bu markaya bulaşmam..
  2. V

Yardım Firmware update sonrası fare bozuldu

Arkadaşlar yıllardır sorunsuz Steelseries Rival 3 kablolu kullanıyorum fakat bu farenin uygulamasını indirdim RGB ayarı için ve karşıma critical firmware update required çıktı ve firmwareyi güncelledikten sonra fare bozuldu.. hareket ettirince takılmalar oluyor ve hızlı hareket ettirince...
  3. V

3 ekran kartı arasında kaldım

fakat 6800 kutusunda 4k yazıyor ama 6750 kutusunda 1440p yazıyor. sanırım 6800 1440p stabil çalışmıyor?
  4. V

benim anakart rog strix.. aorus taksam baya dışlanmış olur bir kaç ay sonra aorus anakart almak için takıntı falan olur :D
  5. V

asus rog strix sepette 6800 tuftan daha ucuz oluyor, vatan %15 indirim yapmis web e ozel
  6. V

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-radeon-rog-strix-rx-6750-xt-oc-gaming-12gb-gddr6-192bit-ekran-karti.html https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-radeon-rx6800-gaming-oc-16gb-gddr6-256bit-2340mhz-oc-1xhdmi-3xdp-ekran-karti-tuf-rx6800-o16g-gaming-pm-HB000019FH91...
  7. V

Acil ekran kartı önerisi

Sıfır vatanbilgisayardan
  8. V

Acil ekran kartı önerisi

Birde bu var baktığım Asus ROG Strix Radeon RX 6750 XT OC Edition 12GB GDDR6 fakat OC yazması beni korkutuyor yani OC modeller genelde overclock olduğu için ömrü kısa sürüyormuş
  9. V

Acil ekran kartı önerisi

RTX 3060 TI GAMING X TRIO 1440p için pek uygun/verimli değil diyorlar.. doğru mu?
  10. V

Acil ekran kartı önerisi

Fakat oldum olası amd ekran kartı kullandım ve başıma bi ton talihsiz olaylar geldi.. amd ekran kartı yapımında çok iyi değil diye düşünüyorum bu sebepten dolayı.. bugün problem çıkmaz ama yarın çıkabilir gözüyle bakar oldum amd ekran kartlarına.. yani kısacası tak etti artık.. şu an nvidia daha...
  11. V

Acil ekran kartı önerisi

Peki darboğaz olma olasılığı var mı acaba? ve şu an kullandığım monitor freesync olduğu için gaming x sıkıntı çıkartabilir mi?
  12. V

Acil ekran kartı önerisi

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır asus rog strix rx 5700 xt 8gb oc kullanıyorum fakat bu kart gerçekten çok sorunlu bi kart ve şu an boşta 100 dereceye çıkıyor sadece masaüstünde.. bu karttan ikinci el almaya bile değmez. kimseye tavsiye etmiyorum! şu an sorunlu olduğu için ve boşta 100...
Geri