Arama sonuçları: *

• Users: KanYz
  • Order by date
  1. K

Bu soğutucu sizce yetersiz midir ?

Yeterli olacaktır şüpheniz olmasın bence sıkıntı yaratmaz
  2. K

Bu soğutucu sizce yetersiz midir ?

I360 olan modeli 7800x3d ile kullanıyorum işlemci odaklı oyunlarda max 65 cinebench testinde max 78 dereceyi gördüm
  3. K

7800x3D kullananlar bakabilir mi ?

msı mag corelıquıd I360 ile kullanıyorum cs de 60-63 derece arası
  4. K

Asus 5070 R7 7800x3d kasa aldım bakarmısınız

Msı mag corelıquıd I360
  5. K

Asus 5070 R7 7800x3d kasa aldım bakarmısınız

O soğutucuyla 7800x3d yi soğutamazsın bile berbat bir soğutucu almışsın kule tipi alcaksan thermalrıght veya ıd coolınglere bak derim kendim de 7800x3d kullanıyorum 360mm msı sıvı soğutucuyla
  6. K

Akvaryum kasa tavsiyesi

Bütçeyi aşar be reis üstelik içinde hiç fanda yok
  7. K

Akvaryum kasa tavsiyesi

akvaryum kasa almayı düşünüyorum bütçe max 5k öneri lazım beyler acilll
  8. K

Ram Krizinde Yaşadığım Kriz

Kral konudan alakası sistemi kurduysan kasa hakkında bilgi verir misin bende böyle bir akvaryum kasa düşünüyorum aldığın modelde seçeneklerim arasında kurulumu Fan bilgileri flan nasıl memnun musun
  9. K

Yeni sistem topladım düşünceler neler

9070xt ye bütçem çıkmadı dostum daha iyileri senin olsun inşallah
  10. K

Yeni sistem topladım düşünceler neler

Bütçe 65k Topladığım sistem şu şekilde Ryzen 7 7800x3d Gigabayte rx 9060xt Asus prıme b850m-k 32gb ddr5 6400 mhz gskill ram 750w msı 80 plus gold psu 1tb kingston 1tb samsung toplamda 2tb m2 ssd Sizce nasıl bu sistemden önceki parçalarım da boşa çıktı 2. El almak isteyen olursa ryzen 5 5600...
  11. K

Modding Grand Theft Auto Ankara City V1 FİNAL MODU (2025)

normal gta da olan hileler de çalışıyor mu reis burda .d
  12. K

Rdr1 pc, ucuza nerden satın alınır güvenli!!

Güvenilir sıkıntı olmaz
  13. K

Rdr1 pc, ucuza nerden satın alınır güvenli!!

Gamesatıştan alabilirsin steam hesabı olarak oyun veriyorlar çevrimdışı istediğiniz gibi oynayabilirsiniz çok ucuza
  14. K

Ps5 dualsense mi xbox 9.nesil mi

Bende fc 24 ve hikaye olarak şu an spıder man remastered oynuyorum hiç bir sıkıntı yok bi ayar yapmadan mis gibi çalışıyor titreşimi flan gayet iyi
  15. K

Ps5 dualsense mi xbox 9.nesil mi

Bende aynı ikilemde kaldım ve ikisini de sipariş ettim bilgisayara uyumluluktan dolayı xbox koluna karar verip dualsense i iade ettim dualsense bluetooth bağlama olsun şarj etme kaç olduğunu görme gibi unsurlar olsun pc de iyi değil bence o yüzden xbox kolunu tavsiye ederim
  16. K

Yardım BİLGİSAYARIM 95 DERECEYİ GÖRÜYOR

Aynı işlemciyi bende kullanıyorum stok fan varken valoda bile 80 derecelere çıkıyordu ondan sonra undervolt yaptım ve stok fanla 58 59 derecelere düşürdüm üstüne bide kule tipi aldım şu an valoda 50 yi geçmiyor rdr2 oynuyorum işlemci max 55 56 derece oluyor Hem undervolt hemde bi kule tipi...
  17. K

Ryzen 5 5600 İşlemci Soğutucu

Bende aynı işlemciye se214 xt kullanıyoruö gayet memnunum soğutması çok başarılı tavsiye ederim
  18. K

Ryzen 5 5600 İçin Uygun Fiyatlı Soğutucu Önerisi Olan?

Eğer bütçen yetiyorsa se214 xt al bende 5600 kullanıyorum bu 214xt ile beraber soğutma performansı baya güzel
  19. K

Gamepower Warlord Led

klavyelerde aynı yazılımı kullanıyor o yüzden koymuş olabilirler kulaklıkların renkleri değişmiyor maalesef
  20. K

Gamepower Warlord Led

Reis o kulaklığın led renkleri değişmiyor sadece 3-4 tane modu var onları kullanabiliyorsun renk değiştirme mevcut değil
Geri