Arama sonuçları: *

1. K

ROG Strix G16 4060 donuyor yardım

Hocam o konuda bir şey diyemeyeceğim ama şarjı o kadar uzun gitmiyor bilginiz olsun. Zephyrus g16 hafif şık bir laptop ama öyle ahım şahım bir performans vermiyor 4050. Eğer iş konusunda halihazırda pc niz varsa macbook almanız bence daha mantıklı olur.
  2. K

Aynı model ile değişim yapmıştım ve 1 yıldır kullanıyorum. Sanırım ilk çıktığında 13.nesil işlemcilerin yazılımla alakalı sorunu vardı, güncellemelerden sonra düzeldi.
  3. K

ASUS ROG STRIX G16 G614JV-N3157 ekran kararıyor

sıkıntı ne peki gpu mu?
  4. K

Önce Zephyrus G16 modelini aldım ve youtube da video izlerken bile kendi kendine donuyordu. Teknik servise götürdüm ve değişim/iade raporu verdiler. Bu modeli iade ettikten sonra Strix G16 modelini aldım ve bunda da benzer sorunlar çıktı. Önce usb'lere bağlı klavye mouse kendi kendine gidip...
  5. K

ASUS ROG STRIX G16 G614JV-N3157 ekran kararıyor

Dostum önce Zephyrus G16 4050 olan modelini aldım, kendi kendine donuyordu falan. Sonra oyun açtığımda mavi ekran vermeye başladı. Servise götürdüm ve iade aldım. Daha sonra Strix G16 4060 olanını aldım yani seninkinden. Bunda da benzer sorunlar oldu, birden donmalar, usb lerin gidip gelmesi...
Geri