Arama sonuçları: *

1. Yusuf4

Call of duty indirmek

yok warzone değil onu indirrmmedim o baska bir simge olarak duruyor
  2. Yusuf4

Call of duty indirmek

Store kitaplığımı açtığımda call of duty oyununu gördüm de arkadalar bunu indirip oynayabiliyor muyum? içnde bir çok serisi de var gözüküyor
  3. Yusuf4

1 milyon civarına araç

Evet aynı şekil ben de max 100 k km ve 5 yaş olmasına dikkat ediyorum 1741072398 Bu 1.0 lar içi doluyken çekmez gibime geliyor. Üzer sanki bizi 1741072549 Citroën c4 önerir misiniz peki arkadaslar bu yeni kasaları hafif yüksek gibi duruyor
  4. Yusuf4

1 milyon civarına araç

Evet haklısın malesef, tucson felan da bskmıstım onlarda eli yüzü düzgünler 1.5'tan baslıyor. Kararsız kaldım
  5. Yusuf4

1 milyon civarına araç

Suv önerin var mı peki bu civarlarda yüksek km olmayan
  6. Yusuf4

1 milyon civarına araç

Bu fiyatlarda 508 bulunuyor mu
  7. Yusuf4

1 milyon civarına araç

25 yaşındayım kendime araç bakıyorum bütçem bu civarlarda belki 150-200 bin daha koyabilirim. 5 kişilik ailemle de haftasonu gezmelerde sıkıntı yaratmayacak suv tarzı otomotik bir araç bulamadım. Önerilerinize açığım
  8. Yusuf4

4000-4750 Aralığında Monitör Önerilerine İhtiyacım Var.

Bana da lazım bakalım nasılmış
  9. Yusuf4

200 HZ bu monitör alınır mı

Bu monitorü kullanan bilen var mıdır? 200 hz 0.5 ms ips panel için 4400 Tl fiyat iyi geldi. Alınır mı veya bu daha iyi alternatif bulunur mu? https://www.itopya.com/fazeon-x24f200-238-200hz-05ms-hdmi-dp-hdr10-freesync-g-sync-fhd-ss-ips-gaming-monitor_u28001#bTableUrunDetay
  10. Yusuf4

30 K için bu sistem alınır mı?

+2.5 k ya 16 gb yükseltmeye değer mi ki
  11. Yusuf4

30 K için bu sistem alınır mı?

Merhabalar, Bir kaç gündür araştırıyorum aklıma fiyat ve parça kalitesi olarak aşağıdaki sistem yattı ve sipariş vermeyi düşünüyorum. 30 k civarında iyi gibi duruyor. Sizce alınır mı? Ya da başka bir tavsiyeniz var mıdır...
  12. Yusuf4

30-35k bütçe hazır sistem

Aynı fiyatlardan ben de kardeşime bakıyorum ++
  13. Yusuf4

Spor Ayakkabı Önerisi !

converse modelleri pek bana göre değil arada koşu yapacağım için ona göre uygun bir şey bakıyorum
  14. Yusuf4

Spor Ayakkabı Önerisi !

Arkadaşlar aşağıdaki 2 ayakkabıyıda beğendim ve seçmekte zorlanıyorum. Hangisini önerirsiniz. Veya bu tarz açık renk ayakkabı öneriniz varsa beklerim. (Fiyatlar birbirine yakın). Nike Air Huarache Runner (₺ 3.519)...
  15. Yusuf4

❌İndirim Bitti! Intel i5-12400F & Asus RTX 4060 Sistem 19.999TL

abi 3060ti demeyin ortalık karısacak simdi
  16. Yusuf4

❌İndirim Bitti! 2 Li Kablosuz Gamepad 170 e stok yenilendi devam 🔥😄

bu çekiklerin yapacağından ne olur sanki bi bozuk ürün de bende. Bilgisayar görüyor ama tepki yok hiç bir yerde
  17. Yusuf4

❌İndirim Bitti! 2 Li Kablosuz Gamepad 170 e stok yenilendi devam 🔥😄

Beyler ben bunu ya kuramadım ya da bozuk nasıl anlayabiliriz? Ev tuşuna basılı tutuyorum 5-6 saniye sonra sönüyor. x360ce uygulamasını indirdim oradada gözükmüyor. twin usb joystick diye 2 adet gözüküyor ama herhangi bir şeyi algılamıyor? çözümü var mı iade mi etmeliyim
  18. Yusuf4

🔥İndirim Amazon 200'e 80 indirim!!

Bu bluetooth aygıtı işe yarar mı oyunlarda falan gecikme çok olur mu
  19. Yusuf4

Yardım Kule tipi soğutucuyu takamıyorum

evet büyük ihtimalle intel için ama amd am4 anakartı ile uyumludur yazıyordu soğutucuda ama olmuyor
Geri