Arama sonuçları: *

1. Ö

40-45 bin tl fiyat bandına laptop önerisi

Aşağı yukarı 40-45 bin civarına bi laptop arıyorum. Birkaç ürün buldum. Sizin tavsiye ettiğiniz hangisidir veya başka öneriniz var mıdır...
  2. Ö

Çözüldü✓ Ekran kartının kendini sınırlaması

hocam denemediğim çözüm kalmamıştı güncellemeler bios sıfırlamalar nvidia denetim masası ayarları gpu undervolt vs. ama çözüm olmamıştı. daha sonra çok basit şekilde aygıt yöneticisinden ekran kartını devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim ve düzeldi. :D
  3. Ö

dikey senk. kapalı, başka sınırlama seçeneği yok diye biliyorum. 1684755427 1684755501 aygıt yöneticisinden kartı devre dışı bırakıp etkinleştirdim ve düzeldi :D
  4. Ö

problemim o değil aynı ayarlarda 70 fps alırken bir anda 30 a düşmesi ve yükselmemesi her oyunda aynı problem bellek frekanslarına bakınca ve gpu watt değerine bakınca anlarsın sorunu bir şey sınırlıyor gibi ama ne olduğunu çözemedim 1684438714 evet
  5. Ö

Forza Horizon 5 oynarken(i5 11400H + Rtx3050ti) bir anda fps im 70 lerden 30 a 25 lere düştü ve birçok şey denememe rağmen ekran kartı kendini zorlamıyor. %100 kullanımda gözüküyor fakat bellek frekanslarına bakınca anlaşılıyor ve gpu 60 dereceden yukarı çıkmıyor. Driver güncelledim olmadı...
Geri