Arama sonuçları: *

1. C

❌İndirim Bitti! Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

pintipinin kendi sitesinde kurulum rehberi var oradan yapabilirsiniz buldum şuan etkinleşti ürün 1768427733 indirdim hallettim kendi sayfasında rehber varmış ben microsoftun kendi sitesinden indirip ürün kimliğini giriyoruz sanmıştım hallettim ama sorun yok
  2. C

❌İndirim Bitti! Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

ben 4 tane windows 11 pro ve office 2024 paket aldım kodlar mail üzerinden geldi ama office 2024ü nasıl kuracağım bulamadım yardım edecek biri varmı ayrıca 4 adet almıştım 3 adet kod göndermişler
  3. C

Wraith güvenilir mi?

klavye ve bigbig won gale hall gamepad aldım güvenilir marka
  4. C

FAZEON A3120TRA 120MM RGB KULE TİPİ İŞLEMCİ SOĞUTUCU 479 TL

Gamepower nebuladan daha iyi midir şuan nebula takılı geçmeye değer mi 14400f işlemci takılı
  5. C

Samsung s25 ultra server kayıt oluyor mu?

S25 ultra alma taraftarıyım seneye eylüle kadar kullanma hakım var 14 ay içinde server açılır ve s25 ultranın kayıt yapma yöntemi çıkar mı
  6. C

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Bulldozer 211402 Erkek Ayakkabı 129TL 🔥🔥

Bu tür ayakkabıların tabanı çok rahat kayıyor bacak çalışırken dikkat edelim hocam
  7. C

Yardım 1200-1400TL civarına tam boyut klavye önerisi

Gamepower gidiyor diyince markaya dediniz sandım hocam yanlış anlamışım pardon 👍
  8. C

8 aydır gamepower ranger kulaklık kullanıyorum ondanda çok memnunum hiç bir sorunu yok. 1,2k ya alınan klavye ne kadar gidebilir ki maximum? Redragon ile çok bi farkı olacağını sanmıyorum
  9. C

bir aydır gamepower suki tkl (red switch) kullanıyorum pudding keycapsler çok iyi görsel şölen yaratıyor yay sesi hariç bir sıkıntısı yok. yarım ama bilek desteği güzel blue switchli modeline bakabilirisniz
  10. C

blic t60 klavye driver bulunuyormu

hocam driver rgbleri ve kısayolları kontrol etmeye mi yarıyor bir de varsa link alabilir miyiz?
  11. C

PS5 dik mi durmalı yatay mı

sonradan üretilen seride önlem alınmış olabilir
  12. C

Öneri Odamı güzelleştirmek için ürün önerisi

hocam mağazada daha farklı ürünler var sadece anime değil karşıma ilk o çıktı diye onu gönderdim. led konusunda bir şey diyemeyeceğim ben genelde böyle lambader tarzı ve tek renk seviyorum. dediğim gibi zevk işi kişiye göre değişiyor. :)...
  13. C

çok zevkli bir insan değilimdir ama böyle şeyler önerebilirim. ahşap tablo veya poster tarzı duvarlarda güzel durabilir. https://www.hepsiburada.com/quppa-anime-poster-kolaj-seti-kaplamali-yirtilmaz-duvar-poster-seti-kalin-kuse-kagit-60-adet-10cm-14cm-pm-HBC00000LHTOG...
  14. C

kablolar için kanal veya kablo toplayıcı cırtlar var ayakkabı cırtı gibi şeyler önerilebilir ama güzelleştirme zevk işi olduğu için bir şey öneremiyorum.
  15. C

📱 Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?

1. xiaomi mi 9t 4 yılı bitmek üzere 2. iphone'ları yatırım amaçlı alan kişi çok fazla sayıya ulaştı herkesin fikri aynı sanırım hem uzun kullanım ömrü hem de destek açısından cidden güzel ve güven veren bir marka ama şahsi fikrim android (kullanım senaryosuna göre kişiden kişiye değişir) 3...
  16. C

Yardım Hasarlı Gelen SSD'yi Amazona İade Etmeli miyim?

2 sene evvel hdd caddy almıştım yanlış boyut sipariş vermişim iade talebini oluşturdum. para iadesi yapıp ürünü almak istemediler. baktığın zaman 20 liralık ürün ama çok mutlu olmuştum davranışlarından dolayı. art niyetli kullanıcılar çok yararlandı bu muhabbetten o yüzden kaldırmışlar.
  17. C

Max 1200 TL kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-rampage-rm-h11-crack-wireless-mikrofonlu-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-siyah-fiyati,387896992.html forumda konusu mevcuttu sanırım nasıl bilmiyorum ama fiyat konusunda sizin kriterlere uyuyor
  18. C

Opera gx açınca cpuyu 100 yiyo ACİL YARDIM LÜTFEN

uzantılara da bir göz atın isterseniz bazı uzantılar arka planda işlem yapabiliyor
  19. C

MAX 600 TL HDD ÖNERİ

sorun yok hocam bende yorumda yazmıyor diye belirttim zaten:). kullanım amacına göre değişir sadece yedekleme için kullanılacaksa yavaşlık çok önemli değilse benimde tercihim 1 tb 5400rpm olur.
  20. C

MAX 600 TL HDD ÖNERİ

2,5 inç 5400rpm ama bu bunu göz önünde bulundurun alırken
Geri