Arama sonuçları: *

1. S

Euro trucks Simulator 2'de kernelbase.dll hatası

eurotrucks2.exe hatasını çözdükten sonra KERNELBASE.DLL hatası başladı, çok canımı sıkmaya başladı oyunu oynayamamaktan sıkılıyorum, Truckers MP oynarken oluyor bu hata, SFC scannow denedim ekran kartı driverini güncelledim, Windows 10'dan 11'e yükselttim daha ne yapayım çözüm bulamıyorum.
  2. S

çalıkuşu adlı romanı pdf olarak nasıl bulabilirim

reşat nuri gültekin'in çalıkuşu adlı romanının 544 sayfasını da pdf olarak bulmam gerek proje ödevim için, nereden bulabilirim??
  3. S

2004 1.6 VVT-i araca yeni motor yapıldı fakat yağ yakıyor

Sadece 340 bin km :D 1707398547 Usta hatası olduğu besbelli, fakat şu an usta bize mırın kırın burun kıvırıyor, iyice bir azarladıktan sonra dükkandan ayrıldım, şu an en ucuz bütçeyle ve en kısa sürede motoru eski sağlığına kavuşturmak istiyorum.
  4. S

2004 1.6 VVT-i araca yeni motor yapıldı fakat yağ yakıyor

Kısacası, 2004 1.6 VVT-i motorlu aracın üst kapakta bir yağ kaçağı vardı, ustamıza verelim dedik ne eksiği varsa yapsın bir de motora baksın. Aracı verdik, rektefiyeci motorun iyi olduğunu söylemiş. Bizim ustamız da artık ne yaptıysa bu yağ kaçağına son vermiş fakat araçta fazlasıyla bir yağ...
  5. S

R5 5500, B450 sistem kendine reset atıyor

evet sorun vardı hala devam ediyor.
  6. S

R5 5500, B450 sistem kendine reset atıyor

ASUS TUF Pro B450 Gaming 2 anakart ve Ryzen 5 5500 işlemci kullanıyorum, BIOS sürümüm 4001, bilgisayarda saliselik bir gidip gelme oluyor ve kendini resetliyor sorun ne olabilir?
Top Bottom