Arama sonuçları: *

1. M

Yardım Ttnet modem değişimi yaptım internet alamıyorum

Yaptım ona rağmen gelmedi
  2. M

Yardım Ttnet modem değişimi yaptım internet alamıyorum

Ttnetin 1000mbps altyapısına sahibim verdikleri modemi değiştirmek istedim tplinkin be230 modelini aldım modemi bağladım ilk başta internet ışığı kırmızı yandı kurulumunu yaptım internette önerilen ayarları yaptım internet ışığı düzeldi ama bağlandığımda internet vermiyo internet var ama...
  3. M

Pcde drop ve lag

Dostlar daha öncesinde ryzen 5 5600g yi apu olarak kullanıyodum geçen gün ikinci el msi mech 6700xt aldım taktım driverlerını kurdum hogwartsa girdiğimde pcde bi lag oluyo ekran kartının kullanımı %97 lerden %50 lere anlık olarak düşüp yeniden yükseliyo ne yapmamı önerirsiniz sistemi 1080p de...
  4. M

Msi rx6700xt mech 10k ya alınır mı?

Hocam alırken neye dikkat etmeliyim yarın kartı görmeye gidicem
  5. M

Miningli rtx 3070 ti kaça satılır

Pcb si iyi durumda fanları sadece yüksek devirde biraz uğultu yapıyo
  6. M

Msi rx6700xt mech 10k ya alınır mı?

msi rx 6700xt mech ekran kartı buldum 10k ya kart 3 yıllık almaya değermi furmark testleride böyle
  7. M

pny xlr8 1768713893 Pny xlr8 fatura hariç her şey var
  8. M

Elimde rtx 3070 ti var 2 ay mining yapılmış ne kadara satabilirim
  9. M

SSD Çalışmıyor, Veri Kurtarma Yöntemleri?

Dostlar Kingston XS1000R 2TB modelini satın alalı yaklaşık 1 yıl oldu garantisi hala var ama garantide ssdnin içindeki verileri vermiyolar ssdyi pc ye takıyorum usb takıldı sesi çıkmıyo ışığıda yanmıyo sadece ısınıyo kablosu bozulmuştur diyip kablosunu değiştirdim hem usb den hem type c den...
  10. M

Rx7600 i314100f li full sistem iyi mi?

Sistemin linki bu bu fiyat bandında başka bişey önerebilir misiniz?...
  11. M

Windows 24H2 update yapılamıyor

Windows update 24H2 sürümünü indiriyorum fotoğraftaki sorunu alıyorum ve yüklenmiyo çözümü nedir yardımcı olurmusunuz
  12. M

Msi Vector 16HX A14V Fan Sorunu

Burda birisinde her ikisine yük bindiriyorum gayet iyi fanlar çalışıyo birisinde sadece ekran kartına yük bindiriyorum ikisi eşit bir şekilde çalışmaya devam ediyo ama sadece işlemciye yük bindirdiğimde ekran kartının fanı çalışmıyo neredeyse onun fotoğrafını yükleyemedim kapasitesi yüksek diyo
  13. M

oyunda cpunun sıcaklığı 90 derecede gpu nun 50 60 derece civarı ekran kartına tam yük bindiremedim sorun normal hiç yük yokkende aynı işlemcinin fanı çalışıyorken ekran kartının fanı çalışmıyo ama turboyu açınca geçte olsa ekran kartının fanı çalışıyo
  14. M

Öncelikle merhaba Ocağın 4 dünde yurt dışından msi vector 16hx a14v yi satın aldım 1 ay kullandıktan sonra fanda tıkırtı sesi ortaya çıktı 2 gün önce garantiye verdim soğutma sistemini komple değiştirdiler bugün teslim aldım kullanmaya başladığımda bir fanın alçak bir fanın yüksek hızlarda...
  15. M

Bu sistem ne kadar eder ?

3 yıl temiz kullanıldı, sadece 1 hafta mining yapıldı. Onun dışında büyük bir sorunu yok. Her şeyin kutuları mevcut. Fatura ve garanti yok. Cooler Master ML120L V2 RGB İşlemci Sıvı Soğutma Thermaltake 16GB(2x8) Toughram Z-ONE RGB 3200mhz CL16 DDR4 Ram ASUS PRIME B550-PLUS AMD AM4...
Geri