Arama sonuçları: *

1. F

BIOSTAR B650MP-E Pro anakart ile 9800X3D kullanılır mı?

Asus Prime B650M-K almaya karar verdim.
  2. F

Am5 platformuna sıfırdan geçeceğim için en günceli olsun istemiştim, anakarta ayıracağım bütçeyi işlemciye vermek istiyorum ama 7900 xt ekran kartı 2k 180hz monitörde hikayeli oyunlar+CS2 de darboğaz, stutter yemeden oynamak istiyorum. Şu an 5700x3D işlemcim var stutter yemekten oyun zevkim...
  3. F

Yani 7.500 lira bandına çıkabilirim daha üstü için çok zorlanırım. 23 bin lira işlemciye para saydım. Hocam bütçem sebebiyle tercih ettim. bir anakarta 10 bin vermek mantıklı gelmedi, işlemcimin ramlerimin performansını sıkıntısız alsam yeter, oyun oynayacağım sadece. Haklısınız 1.000 daha...
  4. F

Hocam o Biostar ile gaming bir anakart arasında 3.500 lira fark var yani sizin önerebileceğiniz f/p anakart var mı? Performans kaybı olmasın tipi şekli benim için önemsiz, o yüzden Biostar gözüme çarptı. Sıvı soğutmam var.
  5. F

Hocam o anakart bütçem dahilinde ama Biostar'dan bir farkını göremedim?
  6. F

Evet arkadaşlar sorum başlıktaki gibi, bilgili hocalarım cevaplarsa sevinirim bütçem kısıtlı en iyi işlemciyi alıp RGB'siz tipi önemli olmayan F/P anakart istiyorum. Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram takmayı planlıyorum. Teşekkürler.
  7. F

₺20.000 Bütçe İle Monitör Önerisi

Türk forumlarında msi önerilmiş, yabancı forumlarda LG önerilmiş bu benim kafamı karıştırdı. LG’nin 240 hz monitörünü almayı düşünüyorum çünkü rekabetçi oyunlar da oynuyorum.
  8. F

LG UltraGear 27GR83Q monitör de öneriliyor. Hepsi hemen hemen aynı fiyatlarda, bu ilten anlayan birinin tavsiyesini bekliyorum.
  9. F

Merhaba arkadaşlar, 2K monitör almayı düşünüyorum aklımdaki monitör şu; https://amzn.eu/d/89vobOG Bu fiyata MSI G274QPX alınır mı? Diğer düşündüklerim; Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Dell Alienware AW2723DF 27" 1 ms 2K Pivot IPS 280 Hz Oyuncu Monitörü...
  10. F

Çözemediğim Micro Stuttering Sorunu

Hocam memtest86 testinde hiç sorun çıkmıyor.
  11. F

Çözemediğim Micro Stuttering Sorunu

Merhaba arkadaşlar, sistemimde takılı RX 7900 XT, AMD Ryzen 7 5700x3D, Corsair Vengeance RGB RT 32 GB RAM ve 750W PSU var. Oyunlarda çok can sıkıcı anlık takılma, stutter, kekemelik hataları ile karşılaşıyorum, sorunu bir türlü çözemedim ve en sonunda konu açıyorum. Testlerde hiç sıkıntı...
  12. F

RX 7800 XT Furmark testi normal mi

Bende şaşırdım, oc kapalı. Yarın garantili servisine götürüp baktırsam değişim kararı verirler mi yoksa kabul edilebilir diyerek uğraşmazlar mı? İade edersem şimdi fiyatı arttı.
  13. F

Gametech velar diye bir kasa, ucu ucunu sığıyor kart. Kasayı corsair 3000d airflow ile değiştireceğim. önü mesh, üstlerde fanda var ama kasa biraz küçük gametech velar model. 1742410188 Yan camı çıkarttım sıcaklık aynı kart problemli olabilir mi?
  14. F

merhaba arkadaşlar ekte kartımın furmark değerlerini ekledim, sıcaklıklar çok yüksek geldi hotspot sıcaklığı 100 dereceye çıktı, kart modeli sapphire rx 7800 xt pulse çift fanlı modeli, bu kartı kullanan arkadaşlar bu sıcaklıklar normali mi stok ayarlarla? İade edeyim mi?
  15. F

RX 7800 XT Sistem Oyunlarda ve Masaüstünde Bile Takılıyor

Hocam mouse 4000hz destekliyor ama ben 1000hz de oynuyorum aynı sorun CS’de de oluyor nöyle takılıp lag yapıyor ama internette bir sorun yok. Mose markası VXE R1 pro.
  16. F

RX 7800 XT Sistem Oyunlarda ve Masaüstünde Bile Takılıyor

RAM: Corsair Vengeance RGB2x16 Ekran kartı: Sapphire RX 7800 XT Anakart: ASUS TUF Gaming b550 Plus İşlemci: Amd Ryzen 7 5700x3D Arkadaşlar videodaki gibi fareyi hareket ettirince sistemde takılma oluyor SSD veya ekran kartından kaynaklı mı acaba? CS gibi oyunlarda da oluyor. Sorun farede değil...
  17. F

Viewsonic XG2431 Parlaklığı Düşük ve Ayarlanmıyor

Aga eco modu kapattım biraz düzeldi, önerdiğin renk ayarı var mı bu monitör için? O modların açık olup olmadığına nasıl bakabilirim?
  18. F

Viewsonic XG2431 Parlaklığı Düşük ve Ayarlanmıyor

Merhaba arkadaşlar, yeni aldığım bu monitörde renk ayarlarından parlaklığı arttıramıyorum, IPS panel olmasına rağmen ekran çok cansız TN panel gibi geliyor, bu monitörü burada çok övüldüğünü gördüm ve buna güvenerek aldım. Kullanan veya bilen biri yardımcı olabilir mi ayar yapmamda?
  19. F

Epomarker'dan AK820 PRO alınır mı? Güvenli mi?

Hocam bende satın aldım vergisiz 1.687 lira vergiyle 2.255 liraya geldi ekstra vergi mi çıkıyor?
  20. F

3.500 TL Bütçe Claw Grip Mouse Önerisi

Hocam Razer Viper v2 Pro 3.500 lira, fiyatı görmezden gelirsek VXE R1 pro max’e karşı farkı var mı? 1713050661 Claw Grip mouse kullanan biri olduğum için R1 Pro Max almayı düşünüyorum, F1 Pro Max ile arasında kalite farkı var mı? Claw Grip’e uygun mudur?
Geri