Arama sonuçları: *

1. RestalFox

Yeni Nesil 3.0 ATX Psu RX 6600 XT Ekran Kartı ile uyumlu mu?

Yeni nesil psu alacağım ama bu konularda pek bilgim yok herhangi bir uyumsuzluk sorunu olur mu?
  2. RestalFox

RX 7800 XT Ekran Kartlı Bir Bilgisayar Kasası Topluyorum Bakabilir Misiniz?

o gözden kaçmış hocam soruyu tekrar güncelledim
  3. RestalFox

RX 7800 XT Ekran Kartlı Bir Bilgisayar Kasası Topluyorum Bakabilir Misiniz?

Yeni çıkmış olan RX 7800 XT'li bir oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. Kendi parçalarımı seçtim, ancak sizin fikirlerinizi de almak istedim. İşte planladığım sistem: Anakart : Gigabyte A620M S2H AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Bilgisayar kasası : DarkFlash DK431 4x12 CM Fanlı Mesh Panel...
  4. RestalFox

Kredi Kartı Generator Sitelerini Kullanmak Yasal Mı?

Hocam bazı programlar manyak otomatik ödemeyi kabul edersiniz gibi madde koymuşlar iptal etmek için ticket falan atman lazım adamlar da cevap vermiyor uğraş dur sonra.
  5. RestalFox

Hocam mesela aldık diyelim adamlar otomatik ödeme talimatı koymuşlar 1 ay sonunda o gün geldiğinde ne olacak? Ana kredi kartımdan herhangi bir ödeme talep edebilirler mi? Birde hadi diyelim o karta otomatik ödeme talimatı koydular ben o kartı iptal ettim o kart artık kullanılmaz hale mi geliyor...
  6. RestalFox

1. Soru Merhaba arkadaşlar kredit card generator sitelerini kullanmak, bunlar ile programların 1 aylık denemelerini almak yasal mı? Kendi kredi kartı bilgilerimi her yere yazmak istemiyorum güvenlik açısından ve kartı tanımlattığım zaman içinden otomatik kesebilme riski de var. 2. Soru Şu an...
  7. RestalFox

DRAM'li M2 SSD Alacağım Ama?

Hocam Kingston NV2 nasıl ömürleri falan? Bu SSD leri anlayamıyorum dram iyi dedik exceria ömürleri hızlı bitiyormuş
  8. RestalFox

Nasıl anladınız hocam
  9. RestalFox

H510MH/E 2.0 DDR4 3200 S+V+GL LGA1200 hocam 4.0 desteklemiyor değil mi kart emin olamadım benim eskiden kullandığım ssd 3.0 mış yeni öğreniyorum
  10. RestalFox

Pci 4.0 olması önemli hocam.
  11. RestalFox

DRAM SSD'lerde geçici verilerin depolandığı bir bölümdür. İşletim sisteminden gelen geçici veriler burada depolanarak hem NAND yongalarına yük bindirilmez hem de SSD daha kararlı bir şekilde çalışır. Aynı şekilde dosya transferlerinde DRAM sayesinde SSD'nin hızı düşmez veya dalgalanmaz.
  12. RestalFox

Ana Kart Biostar: H510MH/E 2.0 DDR4 3200 S+V+GL LGA1200 İşlemci: Intel Core i5 11400F 2.6 GHz 4.4 GHz 12MB LGA1200P
  13. RestalFox

Arkadaşlar merhaba M2 SSD almak istiyorum ama kafam çok karışık. Kingston 512 GB KC3000 bu SSD DRAM varmış bu SSD yi önerir misiniz? Ya da buna benzer SSD ler varsa önerinizi alırım.
Geri