Arama sonuçları: *

1. R

8GB Neo Forza CL15 3200MHZ RAM'in sahte olduğunu öğrendim!

Vatan'ın sahte satacağını sanmıyorum koskoca firma sonuçta. N11'den almayın yeter ._. (Sadece güvenilir satıcılardan alın)
  2. R

Evet orijinaller kanka.
  3. R

Orijinal kanka seninki
  4. R

Bende de PCI 5.0 yazıyormuş bu ne böyle 🤣4.0 diye aldım
  5. R

Module Manuf, Dram Manuf falan yazıyor karşılarında kutucuklar var mavi mavi yazıyor oralara bakacaksın 1679168816 Belki de pcı4.0 ekran kartı takılı olduğu için öyle gösteriyordur B450 pcı 3.0 çünkü emin değilim
  6. R

Takılı olan ekran kartı pcı kaç? 1679168694 Evet
  7. R

CPU-Z indir seri numarasına, çip üreticisine ve bellek üreticisine bak, cl değerlerine bak...
  8. R

Allah Belalarını versin gerçekten şok oldum şuan kafayı sıyırıcam artık şu ülkede hiçbir şey doğru düzgün gitmez mi yaa (Seninkinin ikisi de orijinal olabilir bu arada. Çip üreticileri farklı sadece muhtemelen orijinal takma kafana. Bende Bellek Üreticisinde hiçbir şey yazmıyor ve Part...
  9. R

Arkadaşlar 2-3 yıl önce N11'den (Sanırım) Neo Forza diye aldığım RAM'in sahte olduğunu öğrendim. O zamanlar biraz teknoloji cahiliydim (Hala öyleyim) CPU-Z indirip değerlere baktığımda gözüme çarpan tek kısım cl değerinin cl17 olmasıydı, CPU-Z de hata vardır diye düşündüm ve boşverdim aradan 3...
Top Bottom