Arama sonuçları: *

1. C

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 DJI Osmo Action 4 Adventure Combo Aksiyon Kamera 11.799TL🔥🔥

O bana dün sattı sabah başkası geliyor dedi dün hâlbuki anlaştık onla gelcem dedim aynı anda başkasını da çağırmış arkadaş çok büyük ayıp etti
  2. C

Yok ya olmadı yapacak bir şey hayırlısı artık belki yine indirime falan girer
  3. C

km kii ben göremed,m dün birisi bana söz verdi başkasına verdi ürünü resmen
  4. C

arkadaşlar 14 bine vereblecek yok mu ya bütçe bu kadar cidden son anda kaçırdım ben indirimi
  5. C

Arkadaşlar bu kamera için genelde 4k çekim yapacağım fiyat performans hafıza kartı önerisi olan var mı
  6. C

13000 den direkt alırım arkadaşlar bütçem olsa dahasini da veririm valla bütçe bu kadar
  7. C

Kral Satarsan falan yazar mısın 1715898726 Beyler satan vRsa bana yazabiliriniz
  8. C

Kablosuz mouse önerisi lütfen

ben aldım kullanıyorum 3 günde geldi bayada memnumum çok hoş duruyor
  9. C

❌İndirim Bitti! 7500F-4070TI-32GB RAM SİSTEM (37.999₺)

Bu ekran kartı nasıl bilgisi olan var mı birde bu xpg kasaya sığar mı ki
  10. C

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 4X Wireless Vatan'da 2.679 TL

Arkadaşlar PC için almayı düşünüyorum da 4x ve 4 ne fark var Xbox odaklı olması ne anlam ifade ediyor tam olarak yani PC de sıkıntı olur nu
  11. C

❌İndirim Bitti! SteelSeries Arctis Nova 4X Wireless Vatan'da 2.679 TL

Arkadaşlar kasada type c yok alınır mi yinede dönüştürücü falan mı kullanıyoruz
  12. C

Yardım 15 k laptop önerisi lütfen

Max 15 k ya kadar öneri lazım dostlar
  13. C

12 bin TL laptop önerisi

12 TL bütçem var üniversitesitefe kullanacağım arada oyunda oynanacahim bir laptopl arıyorum
  14. C

Çok pahalı
  15. C

Boyut olarka nasıl elim orta büyüklükte ama
  16. C

Bu markayi hiç bilmiyorum siteyi de siz kullandinjz mi nasıl acaba
Geri