Arama sonuçları: *

1. M

SLOW MOUSEPAD ÖNERİSİ

hala yazan olmamış ama biraz araştırdım Zowie GS-R , Lgg Saturn Pro ve ESP Tiger Feng Ling modellerini buldum Zowie GS-R sanırım türkiyeye gelmiyor artık Lgg Saturn Pro ve Feng Ling arasından hangisi daha slow kontrol odaklıdır bilginiz varsa yardımcı olur musunuz veya başka önerebileceğiniz...
  2. M

SLOW MOUSEPAD ÖNERİSİ

Merhabalar bir süredir şöyle bir sorun yaşıyorum genel olarak hep kullanılmış aşınmış mousepadlar kullandığım için muhtemelen elim yavaş kayan bir yüzeye alışık arkadaşlarımdan bulduğum istediğim olsun sağdan soldan denk gelen mousepad olsun en basitinden internet kafeye gittigim zamanlarda...
  3. M

KLAVYE TUŞLARIM FARKLI BASIYOR YARDIM

Merhaba dün gece hiçbir sorun yoktu gayet normal bir şekilde pc yi kapattım yattım fakat sabah açtığımda klavyenin tuşları basmıyor belirli tuşlar basıyor onlarda farklı şeyler algılıyor mesela 2 ye basıyorum çi2r yazıyor başka tuşa basıyorum bunun gibi saçma sapan şeyler yazıyor biraz...
  4. M

Pc topluyorum bu parçalar nasıl?

hocam monitör de içinde olarak 25 26 civarı kafidir 1679239217 arkadaşla bakıyoruz araştırıyoruz çok fazla da anlamıyoruz o yüzden sıkıntı yaşıyoruz varsa öneriniz dikkate alalım hocam neler değişmeli veya 3060 ti için daha uygun iyi şeyler nelerdir
  5. M

Pc topluyorum bu parçalar nasıl?

Merhaba şu an bilgisayar topluyorum sistemi yazacağım ona göre bir Power Supply önerisi yapabilir misiniz? Uyumsuz olduğunu düşündüğünüz bir şey var ise onun içinde yardımcı olabilirsiniz veya fiyat düşürebilirsek iyi olur fazla gelen bir şey varsa onu da yazabilirsiniz bir de bazı parçalardan...
Geri