Arama sonuçları: *

1. A

Yardım SSD Önerisi Yardım..

dediğini alsam işimi görürmü şuan kullandığım ssdden daha iyi galiba bu
  2. A

Yardım SSD Önerisi Yardım..

merhaba arkadaşlar ana kartım Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart şuan kullandığım ssd Team 1TB MP33 Pro TM8FPD001T0C101 PCI-Express 3.0 M.2 SSD 1TB SSD önerisi Yapma Şansınız Varmı ? 1742641929 bütçe 3000tl max 1742642144 Yardım Pls :D
  3. A

Yardım Sürekli İnternet Kopması

tamam kanka gelsin elektrikci yapsın :) valla kafa kalmadı muhatap olmak istemiyorum tüm işlerim kaldı 1742132628 evet düzelmezse iyi bir lafım olucak zaten telekomcuya .
  4. A

akşam elektirikci gelip bakıcak umarım sorun düzelir boşa para vermemiş olurum 1742132496 cat6 kablo varmı yokmu altta bilmiyorum hiç baktırmamıştım
  5. A

selam dostum yeni girdim foruma geldiler ilk olarak odamdaki internet kopmasına baktılar cihazla sonra bodrum kata inip kablolara bakıp test falan yaptı bi kısa devre yapıyor dedi bide kablolardan olabilir dedi benim kabloyu düğüm atıp bunu elektirikciye göster dedi gitti son 3 gündür böyle...
  6. A

bilgisayardan bağlanıyorum kablolu wifi ilede denedim farketmiyor 1 saat geçtimi kopuyor bazen 2 saat bazen 30 dakika
  7. A

her 30 dakikada bir bazen 1 saatte bir kopuyor sonra 5 dakka bekledikten sonra geri geliyor son 3 gündür böyle oluyor arıza kaydı oluşturdum telekomdan ekib geldi baktı etti iç tesisat sorunudur bence dedi pekte anladığını sanmıyorum elektrikci çağırıp iç tesisatı yenilettirsem düzelirmi acaba...
  8. A

Çözüldü✓ Bilgisayarım Nekadar Eder

teşekkür ederim değerli görüşlerin için
  9. A

kfg var 3 ayı daha var garantinin 1737142178 gencergaming
  10. A

dostum 2 yıl önce 18700tlye aldım nasıl etmez
  11. A

Selam Arkadaşlar İhtiyaçtan Bilgisayarımı Satıcamda Kafamda Bir Fiyat Yok Sizin Değerli Görüşlerinize İhtiyacım Var Sizce Nekadar Fiyata Satışa Koymalıyım Yorum Yapanlara Şimdiden Teşekkürler. AMD Ryzen 5 5600X Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart GoodRam 16GB(2x8GB) IRDM PRO...
  12. A

Çözüldü✓ 19K Sistem Önerisi

Ramler 3200 mhz
  13. A

15k Bilgisayar Önerisi?

Şu sistemi işlemciyi 5600 yapıp aliyorum ozaman:) https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-vok-gaming-v1-ryzen-5-5500-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6650xt-oyun-bilgisayari-p-43820?utm_campaign=mediareview&utm_source=youtube&utm_medium=vok
  14. A

15k Bilgisayar Önerisi?

Rx6650 iyi bir ekran kartimidir üstad
  15. A

15k Bilgisayar Önerisi?

Sadece oyun
  16. A

15k Bilgisayar Önerisi?

4 aydır bekliyorum adam gibi sistem çıkmadı hep 1 2 k aşağısinda fiyatları çıktı :))
  17. A

15k Bilgisayar Önerisi?

Teşekkürler bekliyelim
  18. A

15k Bilgisayar Önerisi?

Gencergamingmi itopyami hangisini alayim
  19. A

15k Bilgisayar Önerisi?

Teşekkürler fakat kasa stoğu bitmiş
  20. A

15k Bilgisayar Önerisi?

Merhaba abiler kardeşler sizden Max 15 kya sistem önerisi istiyorum şuan piyasada en iyi fiyattan satılan fp sistem olursa çok sevinirim teşekkürler
Geri