Arama sonuçları: *

1. M

ekran kartımın üzerindeki leke sıkıntı yaratır mı?

Ekran kartımın üstünde şöyle bir şey var sıkıntı olur mu? Bundan bir başka arkadaşımda da aynı model var onunkinin orasında öyle bir şey yok bu nedir bilgisi olan var mı?
  2. M

Verilen mbps internet hızım ile uyuşmuyor

Türk telekom tarafından 24mbps paketim vardı aradılar beni altyapımın 73mbps ye kadar desteklediğini söylediler geçiş yaptım ben de ancak internet hız testi yapıyorum download 43.7 çıkıyor yapabileceğim bir şey var mı?
  3. M

rdr 2 dalga sıçrama hatası bütün her şeyi denedim düzelmedi

ekran kartın nedir acaba son driver güncellemesi ile mi böyle oldu 1679935681 sorunu çözersen bana da ulaşır mısın
  4. M

amd adrenalin ayarlarım da öyle
  5. M

Arkadaşlar resimde de gözüktüğü gibbi böyle bir grafik hatası ile karşı karşıyayım nasıl düzelir bilmiyorum bütün her şeyi denedim 1679929370 hata bu
  6. M

rdr2 grafik sorunu dere

arkadaşlar rdr 2 oyunuyorum ayarlar yüksekte ancak bir türlü şu su ayarını yapamadım habire dereden filan geçerken sıçrama olması yerine böyle şeyler gözüküyor
  7. M

İşlemci sıcaklığı öğrenme

ryzen 5 5500 işlemcim var ancak sıcaklığına nereden bakılır bilmiyorum önerebileceğiniz herhangi bir uygulama var mı
  8. M

win 10 pro key 11 de çalışır mı

win 10 pro key alsam şuan sistemimde 11 pro yüklü 10 pro keyi 11 proya girsem sıkıntı olur mu
  9. M

Gaming Gen Tr Bios güncel mi gelir

gaming gen tr den hazır sistem aldım driverler ve bios güncel bir şekilde mi gelir ayriyetten bir güncelleme yapmama gerek var mı ?
  10. M

rx6700 xt ryzen 5 5500 1080 monitör

Fazla bilmiyorum ben arkadaş tavsiyesine aldım sistemi bütün oyunları açar mı acaba sistem bir de csgo valorant gibi oyunlarda performansı nasıl olur iyi mi sizce 1679265715 Bu darboğaz zarar verir mi sisteme acaba
  11. M

rx6700 xt ryzen 5 5500 1080 monitör

RX 6700xt ile 1080p de oynasam sorun olur mu? 2k ya yönelikmiş ama benim 2k monitör alacak bütcem yok. işlemcim sıkıntı yaratır mı bir de bütçe olmadığı için 5600 alamadim
Geri