Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Kulaklık, Klavye ve Mouse Önerisi

Açıkcası gamepower kullanıyorum 2 yıldır. İllallah ettirdi bana klavyesi. O yüzden gamepower'a karşı biraz ön yargım var. Kulaklık olarak g733 düşünüyordum. O modeli tavsiye eder misiniz?
  2. S

Öneri Kulaklık, Klavye ve Mouse Önerisi

Arkadaşlar yaklaşık 20k bütçem var. Kablosuz bir oyuncu setup dizmek istiyorum. Önerdiğiniz kulaklık, klavye ve mouse varsa yardımcı olabilir misiniz?
  3. S

Öneri 4K Oyuncu Monitörü Tavsiyesi

Evet hocam bunu alıcam. Daha almadım Ağustos 5'i bekliyorum :D maaş o zaman yatacak 1722338594 @Gif Man
  4. S

Hepinize ilgilendiğiniz ve yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim sağ olun
  5. S

Hocam ne gibi farklılıklar var? Ufak bir özet geçebilir misin sana zahmet?
  6. S

Arkadaşlar merhaba. RTX 4080 Super ekran kartım var. 4k oyuncu monitörü almak istiyorum. Bütçem yaklaşık 20k civarında. Aklımdaki model "MSI MAG 274UPF". Bu monitör hakkında bilgisi olan var mı veya başka bir monitör önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim...
  7. S

Çözüldü✓ Dell G15 5530 Rtx 4060 Alınır mı?

Hocam peki sizce biraz daha bütçe arttırıp 4070'li sistem alınır mı? HP Victus 16-S0004NT 7Z4M2EA R7-7840HS 16 GB 512 GB SSD 8 GB RTX4070
  8. S

Batarya performansı düşük ve köpek uluması gibi fan sesi olmasın yeter. Daha çok bunlara önem veriyorum şahsen. Çok fazla çeşitliliği olduğu için net bir inceleme videosu falan da bulamadım maalesef. Batarya süresi ve ısınması hakkında bir bilginiz var mı acaba?
  9. S

Şu an da bilgisayarın fiyatı 37k civarında. Kafam gerçekten çok karıştı. Bazıları yazılımında ciddi sorunlar var alınmaz vs. falan diyor. Sadece mühendislik için kullanacağım. Oyun oynamayacağım. Paramı gerçekten çöpe atmak istemiyorum. Bunun yerine başka bir laptop önerileriniz varsa bakmak...
  10. S

Acer Nitro 5 vs HP Victus 16

Fan sesi, soğutması ve batarya süresinden de memnun musun? @Mechanist
  11. S

Mühendislik İçin Laptop Önerisi

Mühendislik öğrencisiyim. Laptopta herhangi bir oyun vs falan oynamayacağım. Şarjı ve ısınma sorunu çok fazla olmayan laptoplar önerebilir misiniz? Bütçe 35k civarında
  12. S

Çözüldü✓ Yaklaşık 1000 tl Bütçe Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Arkadaşlar yaklaşık 1000 tl civarında bütçem var. Oyuncu kulaklığı almak istiyorum ama mikrofon kalitesi de benim için çok önemli. Gerçekten çok güzek kulaklıklar var ama maalesef çoğunun mikfrofon kalitesi gerçekten çok kötü. Önerebileceğiniz kulaklıklar varsa sevinirim
Geri