Arama sonuçları: *

1. L

Alfa Romeo 156 alınır mı

Geçen sene 265bin e 2.0TS 156 aldım öğrenciyken. Hala öğrenciyim bir yıldır biniyorum. O fiyat bandında bulman zor olabilir şuan. Ucuz alfa pahalı alfadan daha pahalıya denk gelir demişti zamanında Aras Dinçer abi bana. Sana verebileceğim tavsiye; geçmişi kayıtlı olan, bakımları tek tek faturalı...
  2. L

70k bütçe ile FPS oyunu odaklı sistem dizdim görüşleriniz nedir?

Sağolasın hocam bakayım az daha
  3. L

70k bütçe ile FPS oyunu odaklı sistem dizdim görüşleriniz nedir?

seçeneklerde seçeneklerde düzgün soğutucu yok, olsa hava soğutucu alcaktım. segotep var en uygun sıvı soğutma, biraz kaliteli olsun desen msi mag var ama lian li ile arasında 350tl var. segotep alacağıma 2k koyar lian li alırım diye düşündüm değmez mi ki hocam?. sistemi de akakçeden en ucuz...
  4. L

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Bende titreme olayına cevap yazabilmek için geri kaldığım son 30 sayfayı okuyordum bu yorumu görünce netleşti. Ben nispeten daha yakın zamanda aldım Çarşamba günü kuruldu televizyon. Titreşim vs gibi bir sorunla karşılaşmadım kendim de müzik okuyorum. Askı aparatım servis tarafından takıldı CNR...
  5. L

hocam north bayou NB P4 taşıma kapasitesi ve VESA açısından uyumlu ama 32''-55'' arası uyumlu diyor sıkıntı çıkarır mı acaba ben de ona takıldım
  6. L

Önceki sayfalarda kimi servis 2000 kimi servis 1000 lira istemiş duvar montajına askı ile beraber. Ama kendi askın varsa ücretsiz kuruyorlar diye biliyorum. Üniteye kurulum ise ücretsiz. 1762721464 [H3...
  7. L

75 inç fiyatını görünce 11.11 i beklemeden 65i aldım. Emeği geçen herkese teşekkürler. Başından beri takip ediyorum başlığı, birkaç duvar aparatı tavsiyesi olmuştu baya geride kaldı. Yeni gelenleri de güncellemek adına terkar duvar aparatı tavsiyesi verir misiniz servise para vermeyelim ekstra
  8. L

Cs2 güncellemede internet bağlantısı yok hatası

bende de öyle
  9. L

İyzico bakiyesi hakkında yardım

iyzicoya bakiye yüklemene gerek yoktu. iyzico ödeme alt yapısıyla normal kartından alışveriş yapabilirdin. yüklediğin bakiyeyi kullanabilmen için hesabı oynaylaman lazım onu da ancak fiziki kart başvurusuyla yapabiliyorsun. Aynı hatayı ben de yaptım kartı bekliyorum. Ama üzülme işlemi...
  10. L

İyizico kampanyası için bakiye yükleme hatasına düştüm

Bildiğiniz üzere kampanya için iyzico indirdim ve direkt bakiye yükledim. Meğer o bakiyeyi kullanmak için fiziki kart alıp onaylama yapmam gerekiyormuş. Ödeme ekranında fark ettim ki iyzico üzerinden başka kartlarla alışveriş yapılabiliyormuş :D Kart gelene kadar bakiye askıda kaldı. Ben düştüm...
  11. L

Colorful anakartta güncel driver yok

İ7 14700kf rx7800xt CS2 oynuyorum o yüzden öyle çözünürlük
  12. L

Zaten öyle şuan fakat cs2 de 200fps alıyorum 1280x960 low ayarda
  13. L

Öyle bir şeyden haberim yok ikisi farklı değil mi? Biosun farklı chipsetin farklı güncellenmesi gerekmiyor mu
  14. L

Hocam bios güncel de chipset lazım 2024 11 e ait sadece bios var
  15. L

Burdaki driverlar eski değil mi ben mi yanlış bakıyorum
  16. L

AMD gerçekten bu konuda çok iyi. Anakartin sktesinden en güncel driverı indirsem dahi AMD adrenalinden daha güncel driver bulabiliyorum 1744458746 Hocam çok sağol siz nereden buldunuz
  17. L

Evet attım 1744458586 BU yongaya ait diğer markaların güncel driverlari da var aslında ama niye böyle ben de anlamadim 1744458627 Biosu da berbat evet biosu güncel olmasına rağmen aradığım bazı ayarlar mevcut değil
  18. L

Colorful battle ax b760m k D5 V20 anakartım var işlemcim i7 14700kf Son çıkan chipset driver ı 2022 yılına ait. İşlemci de b760 yonga seti de 2023 yılında çıkmış nasıl oluyor anlamadım. Sürücüleri intelin kendi driver kurucusundan kurdum ama FPS im olması gerekenden çok çok az. İntelin chipset...
Geri