Arama sonuçları: *

1. xHyeon

Öneri PS4 için Televizyon önerisi

PS4 ve film dizi izlemek için televizyon arıyorum Onvo 43OV6000F modelini beğendim 10 bin TL fiyat bandında daha iyi önerisi olan varmı?
  2. xHyeon

Öneri Demonshark M3 vs Attackshark x3

n11 de var stokları. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz mouse varmı?
  3. xHyeon

Öneri Demonshark M3 vs Attackshark x3

İkisinin arasında kaldım hangisi daha iyi?
  4. xHyeon

Çözüldü✓ Uzun ömürlü Bluetooth kulaklık Önerisi

qcy t13 ile r50i arasında kalmıştım ama r50i yi tercih edeceğim sanırım öneriniz için teşekkürler
  5. xHyeon

Çözüldü✓ Uzun ömürlü Bluetooth kulaklık Önerisi

Sağlam kulak içi Bluetooth kulaklık arıyorum daha önceden Xiaomi nin realme buds q modelini satın almıştım ancak 1 sene içerisinde ses zamanla bozuldu ve en sonunda tamamen kesildi Bütçem: 1000 TL yi geçmezse sevinirim
  6. xHyeon

Öneri MAX 7K bütçeye QHD monitör önerisi

Ips panel ve curved monitör olursa sevinirim
  7. xHyeon

Çözüldü✓ 900 TL bütçeye kulaklık önerisi

hangi site reis
  8. xHyeon

Çözüldü✓ Havit H2002P Mikrofon çalışmıyor

bi arkadaşım yeni kulaklık aldı ürünün kendi driveri yokmuş 108b Gaming headset diye ortak driver varmış onu kurdum yinede çalışmadı aygıt yöneticisinde bu cihaz sorunsuz çalışıyor diye gösteriyor
  9. xHyeon

Çözüldü✓ 900 TL bütçeye kulaklık önerisi

Rampage olmazsa sevinirim
  10. xHyeon

Çözüldü✓ Bilgisayar HDD'yi görmüyor

Sonuç aynı reis 1726488047 bu adamın HDD biosta gözüküyomuş en azından benimki biostada gözükmüyor (:
  11. xHyeon

Anakarat Gigabyte H610M H V2 İşlemci İ5 12400F
  12. xHyeon

Sıfır WD Blue marka hdd satın aldım ilk baş sata 3 usb kablosu ve 12v adaptör ile kullanmayı denedim ilk taktığımda donanım hatası verdi daha sonra anakart hdd'yi hiç görmedi. Bu sefer HDD'yi PC'nin içine vidaladım güç kaynağından ve anakarttan gelen sata kablolarını doğru bi şekilde taktım...
  13. xHyeon

Çözüldü✓ İntel i3 2100 - gt1030 darboğaz yaparmı

İntel i3 2100 işlemcimin yanına bulabildiğim en uyumlu ekran kartı gt1030 pc builds den darboğaz testi yaptım darboğaz yapmaz diyor ginede emin olmak için sormak istedim.
  14. xHyeon

bu sisteme Monitör önerisi

https://www.incehesap.com/taurus-oyuncu-bilgisayari-fiyati-60055/ Monitörlerden pek anlamıyorum bu sisteme monitör önerebilecek varmı?
  15. xHyeon

%60 klavye biosa girememe sorunu

f1 f10 ve f12 tuşlarını dene
  16. xHyeon

HANGİSİ DAHA İYİ YARDIMM

eagle
  17. xHyeon

HANGİSİ DAHA İYİ YARDIMM

Dual 2 Eagle ise 3 fanlı demek oluyor aralarındaki fark bu yani soğutma açısından eagle daha iyidir.
  18. xHyeon

I5-3230M Radeon HD 7600M Mavi ekran hatası veriyor

1683304109 Merhaba. Ekran kartın İşlemcine göre zayıf kaldığı için darboğaz yapıyor. Büyük ihtimalle darboğazdan dolayı mavi ekran hatası alıyorsun.
  19. xHyeon

Rtx 4060 ryzen 5 7600

Merhaba. Yapmaz diye düşünüyorum
  20. xHyeon

i5-11400 İşlemci için Hangi Ekran Kartı Alınır?

Merhaba. RTX 3060 veya RX 6600 olabilir.
Geri