Arama sonuçları: *

1. cihat akay

Eski hdd pc ye takmalımıyım

hayır ben zaten biliyorum hdd ye kurmayacağına sende mesela ssd takılı içinde windows war tamammı normalde mesela 20 saniyede açılacağına hdd yi taktığın için windows her seferinde fazladan bir depolama aygıtını tarayacağı için bu sefer mesela 24 saniye falan olur zaten çok bir şey değişmez ama...
  2. cihat akay

HDD de ki dosyalar silinmeden format atma

hdd nin içini aç formatlarkende aynı anda mıknatıs kafasını tut olur :)
  3. cihat akay

Eski hdd pc ye takmalımıyım

hayır zaten hdd yi biçimlendirirsen içinde hiçbir kalıntı kalmaz. 1721816087 windows açılış süresi gerçektende bazen 7,8 saniye uzayabiliyor hdd den hdd ye değişir.
  4. cihat akay

Windows 8.1 32 bit için intel gma 3150 driver varmı

kardeşimin işletim sistemi Windows 8.1 32 bit ve bu windows için intel gma 3150 driveri bulamadık ama windows 7 için var.Windows 7 için olanını denediğimizde kur hata veriyor
  5. cihat akay

CS 2 EKRAN KARTI KULLANIMI

o zaman bilmiyorum valla cs2 çoğunlukla işlemci yoğunluklu
  6. cihat akay

CS 2 EKRAN KARTI KULLANIMI

ayarları en yükseğe çek ki darboğaz kapansın 1708522136 o zaman düzelir
  7. cihat akay

Bugsız düşük sistemli oyun önerisi

fallout 3 biraz büyük ama düşük ayarlara çekseniz 50 fps oynarsınız 1708521983 ben oynadım oyunu 1708522031 bu işlemci fallout 3 açarmı bilmem ama bir dene bence
  8. cihat akay

Bugsız düşük sistemli oyun önerisi

gmod,counter strike source,sven coop(tamamen ücretsiz steamda) 1708521824 undertale
  9. cihat akay

Windowsumda aynı aynı isimli iki dosya var

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi anladın pardon detaylı bakmamışım 1706598799 sağolun
  10. cihat akay

tek ben kullanyorum bir de windows ustasıyım ama bunuda görünce şoka girdim 1706598710 biliyorum 1706598732 özelliklerini atmışım bir bak
  11. cihat akay

ortak masaüstü değil ki 1706598635 benim pc
  12. cihat akay

ben geçen autocad indirmiştim ondan sonra bilgisayarı kapatmıştım.açtığımda masaüstünde aynı adlı iki kısayol var 1706598533
  13. cihat akay

sistemime erişen çinli (Virüs)

GÜLMEKTEN ÖLÜCEM (:::::::::::::::::
  14. cihat akay

Evdeki internet herkes de 85 mbps bendeki wifi adaptörden çıkan internet 20 mbps (KÖRMÜSÜNÜZ)

Wifi adaptörü dediğim şey bende kablosuz wifi çipi olmadığı için tenda model bir router bir router kullanıyorum.İnterneti modemden alıp benim odamdan kablosuz bir şekilde lana dönüştüren cihaz ve acildir lütfen yardım edin.Kablo değiştir gibi basit sorularda sormayın merak etmeyin bende pc...
  15. cihat akay

bin dosyalarının içini nasıl görebilirim

bir bin dosyasının içindekileri görmek istiyorum
  16. cihat akay

Silindi

Boku yersin
  17. cihat akay

Kürdistan diye bir yer varmı?

var (konu kapandı) (:
  18. cihat akay

max 70 tl oyun önerisi

gmod 78 tl ama güzel oyun
  19. cihat akay

Elektirikler gittiğinde sistemin zarar görmemesi için ne yapılabilinir

evet doğru ama pahalı ve güçlü bir sistemin varsa akü ile psu ya elektrik veren cihazlardan almak lazım 1687374264 sertifikalı aslında sıkıntı yok birçok hasara karşı korumalı
  20. cihat akay

Elektirikler gittiğinde sistemin zarar görmemesi için ne yapılabilinir

hayır anlık elektrik kesintileride harddiskin belli bölümlerini siliyor bende yaşandı
Geri