Arama sonuçları: *

1. Bozdemir10

Minecraft PS4 Realms ve PC Tlauncer birlikte oynayabilir mi

Arkadaşlar selamlar. ev de bir adet ps4 var playstation plus ve realms üyeliği olan. bir de PC var onda da Tlauncer yüklü biz ikimiz bir haritada online nasıl oynayabiliriz. bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. desteklerinizi bekliyorum.
  2. Bozdemir10

RTX 3060 12gb i5 12400f darboğaz olur mu

hiç bir sıkıntı olmaz.
  3. Bozdemir10

Twitch Drop Sorunu Çözülmüyor

ağ kısmında %65 gözüküyorsa sorun tamamen internet bağlantın kaynaklı ani kopuşlardan dolayı drop yiyorsun ya kablolarını kontrol ettir ya da internet sağlayıcın ile yaşadığın kopma sorununu belirt. yardımcı olurlar büyük ihtimalle hızını sınırlayıp bağlantı optimizasyonu yaparlar.
  4. Bozdemir10

Hocam dediğim gibi, sorunun işlemci mi, ekran kartı mı yoksa, ağ kaynaklı mı olduğunu anlamak için OBS'den yayın yaparken istatistiklerin görüntüsünü iletmen gerekiyor. şöyle bir sayfa paneller istatistikler altında bulabilirsin. görüntüsünü de bırakıyorum yaklaşık 10 - 15 dakika yayın yapsan...
  5. Bozdemir10

hocam detaylı sistem bilgilerini atar mısın? bir de OBS yayın yaparken istatistikler penceresinin ekran görüntüsünü yollar mısın ? ayrıca iki tane internet hız testi atmışsın eğer bu kadar çok ani dalgalanma oluyorsa, drop yemen gayet normaldir. dediğim gibi, istastiklerin yayın yaparken ki...
  6. Bozdemir10

Yardım Bu klavye alınır mı?

yazılımını kullananları gördüm ben kullanmadım ama oluyormuş. araştırıp bulabilirsin ben açıkcası üstüne düşmedim çünkü ışıklandırma ve modları gayet yeterli.
  7. Bozdemir10

Twitch VDO Ninja kullanması güvenilir mi?

iriun webcam kullanabilirsin işini görür,, o kadar çok detaylara takılma data toplama konusunda, bilgisayarında ki ya da telefonunda ki her hangi bir uygulama ne kadar data topluyorsa max o kadar topluyordur.
  8. Bozdemir10

Yardım Bu klavye alınır mı?

ben de bu ürünün mavi olanı mavi switchlisi var yaklaşık 6 aydır kullanıyorum çok memnunum.
  9. Bozdemir10

Topladığım Bilgisayarın Maliyetini daha da düşürebilir miyim

dostum emin olmadığım için soruyorum DDR4 bu ekran kartın da darboğaz yapmaz mı? böyle düşünerek DDR5 ana kart düşünmüştüm. 1680699408 hocam teşekkür ederim link için. fiyat dediğin gibi ucuz fakat ekran kartı markasını hiç bilmiyorum güvenilir midir bilgin var mı kart markası hakkında?
  10. Bozdemir10

dostum bunu deneyeceğim. gencergaming e çok uzak değilim, gidip orada yüz yüze bile görüşebilirim. teşekkür ederim tavsiye için. 1680696046 hocam 4070 düşünmüyorum.
  11. Bozdemir10

Arkadaşlar merhaba kendime göre böyle bir bilgisayar topladım fiyat biraz fazla gibi geldi. bu bilgisayarda benim olmazsa olmazın 64 gb ram ve 4090 ekran kartı. bu ikisini sabit tutarak, tecrübeli arkadaşlar daha uygun fiyatlı bir sistem bana önerebilir mi? bir de daha önce işletim sistemi hep...
  12. Bozdemir10

Canlı Yayında Çekiliş Yapmak istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

Arkadaşlar Selamlar, Twitch 'de canlı yayın yapıyorum, Genelde sohbet ağırlıklı olsa da CS GO ve Fortnite oynuyoruz. ben etkileşimi arttırmak adına, herkese hitap edecek bir şeyin çekilişini yapmak istiyorum aklımda steam hediye kodu var fakat farklı önerilere de açığım sizler için neyin...
  13. Bozdemir10

amazon uk den klavye alınır mı

ben amazon türkiye üzerinden aldım, ama yurtdışı satıştı. 1-2 hafta içerisinde geldi. ilk aldığım klavye, 3 ay sonra falan arıza yaptı, amazon üzerinden satıcıya mesaj attım klavye bozuldu dedim bunun alt devresine ihtiyacım var diye. adam dedi ki video çek bana yolla çalışmadığına dair, çektim...
  14. Bozdemir10

Canlı Yayınlar için Ekip arkadaşları arıyoruz

dostum benim yaşım 34 arkadaşların da 17 yaşında olan da var 28 yaşında olan da var bu şekildeyiz. bize lazım olan, yaşı kaç olursa, aklı başında olsun nasıl davranması gerektiğini bilsin gerisinde başka bir beklentimiz yok. dostum benim yaşım 34 arkadaşların da 17 yaşında olan da var 28...
  15. Bozdemir10

Canlı Yayınlar için Ekip arkadaşları arıyoruz

Arkadaşlar selamlar ben Twitch de yayın yapıyorum, ve ufaktan da bir ekibim var. her zaman hepimiz eş zamanlı denk gelemesek bile, 6-7 kişi kadar varız. çoğunlukla oynadığımız oyunlar, CS - Fortnite -Ark - Valorant bu oyunları oynuyoruz ve haftanın bazı günleri sohbet yapıyoruz. eğleniyoruz...
  16. Bozdemir10

FuryLevel ın Yeni Beyaz Uygun Fiyatlı Kablosuz Kulaklığı

Arkadaşlar kulaklık bana geldi. İlk izlenim müzik dinlerken güzel. Akşam 21:30 da twitch den yayın açacağım kulaklığı da deniyeceğim merak ettiğiniz ve ya sormak istediğiniz bir şey var ise buyurun beklerim ne istiyorsanız deneyebiliriz.
  17. Bozdemir10

ben 994 tl'den aldım 90 tl indirim ile 904 tl ye geldi. şimdi fiyat 989 tl'ye düşmüş gözüküyor. zam değil indirim gelmiş gibi
  18. Bozdemir10

ben de az önce sipariş verdim. rampage x ranger 7.1'den buna geçeceğim. kablosuz olması artı wifi özelliği olması beni cezbetti. umarım pişman olmam. bu arada n11'den alacak olan var ise hesabım --> kuponlarım --> Yeni Kupon Gir yaparak kupon90 kodu ile 90 tl indirim alabilirler.
Geri