Arama sonuçları: *

1. parrot

2000-4000 TL bandında kaliteli kablosuz kulak içi kulaklık tavsiyesi

Selamlar dostlar, Başlıktan da anlayacağınız gibi 2000-4000 TL arası bütçeyle kablosuz bir kulak içi kulaklık arıyorum. Daha çok bass ve rock türü müzikler dinliyorum, o yüzden bass performansı ve genel ses kalitesi benim için önemli. Bunun dışında: Günlük kullanımda uzun şarj süresi olması...
  2. parrot

❌İndirim Bitti! İ9-12900K 🔥4.919 TL

130 dolar yapıyo 5k zaten işlemcinin çıkış fiyatı 500 dolar imkansız sadece ya olursa mantığıyla bakıyolar zaten bende ondan harb geliyosa üff dedim 2.el bile olsa 5k tl zor
  3. parrot

❌İndirim Bitti! İ9-12900K 🔥4.919 TL

harbi i9 geliyosa varya üff
  4. parrot

70-75k sistem eksik kalan parçalar

hocam içinde https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-xpg-kyber-750w-gen5-750-w-fiyati,745990869.html bu var güzel aslında f/p xpg öyle kötü bir marka değil bilindik istanbulda garanti servisleri varmış penta ile anlaşmalıymış kötü yorum görmedim hocam yinede karar sizin 1746364776 tam...
  5. parrot

aslında bende hazır olarak 750w psu lu kasa önericektim ama hangi marka hangi sertifikaya sahip psu koyduklarını yazmadıklarından emin olamadım size önersemmi önermesemmi diye 1746362957 gamegarajdaki 80+ gold sertifikaya sahipmiş kasada xpg nin bence f/p ama psu nun markası nedir bilmiyorum...
  6. parrot

Seçtiğiniz kasa gayet şık duruyor, kullanıcılar tarafından da oldukça beğenilmiş. Extreme ATX olduğu için büyük bir kasa ve hava akışı konusunda da başarılı olacağını düşünüyorum. Özellikle mesh yapıda olması, bu konuda bilinçli bir tercih yaptığınızı gösteriyor. Genel anlamda gayet iyi bir...
  7. parrot

Öneri 24 OLED Monitör Çift Ekran Tavsiyesi (40-50K Bütçe)

150.000 TL bütçem var, bunun 100.000 TL'sini PC toplamak için ayırmayı düşünüyorum. Geriye kalan 40-50 bin TL civarında bütçeyle 2 adet monitör almak istiyorum. Tercihim OLED panellerden yana ama iyi IPS monitörlere de açığım. Monitörlerin 24 inç civarında olması benim için yeterli. Oyun ve...
  8. parrot

Hocam, bence kasa için ya 2. elden bakın ya da uzay sistemi toplayın. Ama yine de sıfır alacağım diyorsanız, bulabildiğim en iyi seçenekler bunlar: Kasa: GameBooster GB-G1956BB FRGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa PSU: NZXT 750W C750 80+ Bronze Güç Kaynağı Toplam 5012 TL yapıyor. C750'yi birçok...
  9. parrot

bilgisayarınız kaç w çekiyo ve bütçeniz ne kadar
  10. parrot

hocam ramler fazla olmuş ryzen 9700x max bellek hızı 5600mhz gösteriyo epeyde onu alıcaksanda 6000 mhz de çalıştırma expo açma yani
  11. parrot

Görseldeki psu'lardan hangisi daha iyi

hocam çok az duyduğumdan sana açıklama yapmıştım birde sistem almadan önce bi kontrol etmeni öneririm kaç w gerektiğine ben kafadan 850w yeter dedim ama https://tr.msi.com/power-supply-calculator şurdan bakarsan tam kaç w çektiğini görürsün max çekebileceği değerleri alıyo birde benim önerim...
  12. parrot

ne demek ufak bir yardımım bile dokunduysa ne mutlu bana umarım istediğiniz gibi bir pc toplarsınız ve sorunsuzca çalışır :D
  13. parrot

1000-1500 bütçe game pad önerisi istiyorum.

bende f710 var pille çalışıyo hergün 10 saat oynasan bile herhalde 1 ay gider ben çok gamepad ile oynamadığımdan 6-7 ayda bir değiştiriyom tek sıkıntısı kronik olması bazı modellerinde tuşa basınca biraz geç algılıyo 1 sn kadar bende böyle ama öyle çok sıkıntı değil kardeşimde yok mesela
  14. parrot

Ssd önerisi ve alırken neye dikkat ediyim

Kral şimdi şöyle diyeyim, 990 Pro ile Evo Plus arasında yaklaşık 600 TL fark var ama bu fark kesinlikle değiyor. 990 Pro'nun okuma/yazma hızları ve IOPS değerleri çok daha yüksek, yani sistem açılışından oyun yüklemelerine kadar her şey daha hızlı olur. Aynı yazma garantisine sahipler ama 990...
  15. parrot

Bence PSU seçiminde sağlam bir şey tercih etmeniz önemli. 850W, bu sistem için gayet yeterli. Ucuz bir şey düşünüyorsanız, teoride 1600W gibi yüksek watt’lı uygun fiyatlı PSU’lar da alınabilir ama burada önemli olan marka ve güvenilirlik. Ucuz PSU’larda sorun yaşarsanız, markanın size ne kadar...
  16. parrot

ileride işlemciye oc vb bir şey düşünüyosanız https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-x870-aorus-elite-wi-fi-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,778720647.html tavsiye ederim yok işlemcimi yükseltmem oc yapmam dersenizde...
  17. parrot

Yardım Mousepad'e zarar vermeden nasıl temizlenir ?

bu arada bu dediğim mousepadin siyahsa yap he beyaz ise her türlü solar haberin olsun
  18. parrot

Yardım Mousepad'e zarar vermeden nasıl temizlenir ?

öncelikle bir sarı bez alıyosun hocam eğer için gitmeyecekse önce mousepadin üstünü güzelcee su döküyosun sonrasında aldığın sarı beze (nano bez olsa daha iyi olur) bir fıs el sabunu döküyosun güzelce mousepadin üzerini köpüklüyosunn sonrasında yanına bir kab su alıysun bezi sabundan arındırıp...
  19. parrot

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600x te Boşta 40°C yükte aniden 95°C görüyorum

şuanda elimde değil hocam akşama doğru alırsam ve sorun düzelmemişse ki büyük ihtimalle yapamıcaklar en az adam kadar bilgim vardı atarım fotosunu 1746343560 bakalım be hocam umarım senin dediğin gibidir.
  20. parrot

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600x te Boşta 40°C yükte aniden 95°C görüyorum

yemin ediyom 1 haftadır uğraşıyom anakartta sıkıntı var diye en azından kardeşime düzgün pc bırakıyım kendime yeni mühendislik için pc toplucaktım 5080 li anakart geldikten sonra olmaya başladı 1746343405 toplama pc ya çoğu ürün 2 3 yıl garantisi var o hesap demişlerdir hazır olsaydı örneğin...
Geri