Arama sonuçları: *

1. C

❌İndirim Bitti! TRENDYOL YEMEK 400 - 200 GELDİ (28.02.26)

Kod kesin gelicekmi ona göre bekliyecem yarım saat
  2. C

TRENDYOL KAZI KAZAN BAŞLIYOR 14:00

2000-500 kod varsa kitap alicam beyler .Atacak olan varsa özelden yazabilirse sevinirim.Aldiktansonra sepetin ssni arıcak.
  3. C

Xiaomi redmi note 10 pro imei

Arkadaşlar güvenlik açısından uygulamaları silmelimiyim yoksa gerek yok mu?
  4. C

Xiaomi redmi note 10 pro imei

Arkadaşlar telefona imei attirmam lazım.Telefoncuya gidicem ne yapmam lazım bilmiyorum.Telefonu sıfırlamalı mıyım?Telefonda 3tane banka uygulaması 1 tane kripto cüzdanı var.Telefoncu telefondan veri alabilir mi yoksa güvenmek mi gerekir .imei nasıl atılır bilmiyorum.Yardımcı olan varsa sevinirim.
  5. C

🔥İndirim Hawk Gaming Chair Fab V5 Kumaş Oyuncu Koltuğu nays ile 3350 TL !!

3bin TL'ye düşmez heralde . İhtiyacım var alıyım mı , yoksa bekliyim mi?
  6. C

Mcdonald's oyun konusu

Bugün kazandım ama nasıl sipariş verilcek ödül nerede bilmiyorum rasgele bir menü seçtim yardım olacak var mı?
  7. C

11 dolarlık msi steam cüzdan kodu alamıyorum

VPN işe yaramaz mı?
  8. C

Arkadaşlar ev ticari abone çok fatura gelir mi?

Değiştirebiliyorsan değiştir. Ev aboneliği ne göre fazla gelir.(elektrik için söylüyorum diğerlerini bilmiyorum)
  9. C

🔥İndirim Mpow Air SE Kulaklık 499 TL

Kupon var mı, Cs go için yeterli midir?
  10. C

Yardım Vdsl modem önerisi lazım

Netspeed bu nu önermiş sence tenda mı bu mu https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-zyxel-vmg1312-t20b-4-port-300-mbps-vdsl2-fiyati,588712135.html 1679847821 Link var mı bakmak isterim hangisi.
  11. C

Yardım Vdsl modem önerisi lazım

Çarşamba günü internet bağlamaya gelicekler. Kullandığınız sağlam VDSL modem önerisi lazım. Şimdilik 35mbps paketi kullanıcam duruma göre 100 lük pakete geçebilirim yazın. (Sağlayıcı netspeed)
  12. C

Netspeed indirim kodu

Geçersiz dedi . Sondaki harf o mu yoksa sıfır mı. Kod yerine telefonda olur dedi.
  13. C

Netspeed indirim kodu

Arkadaşlar netspeed kullanan arkadaş varsa bana kodunu verebilir mi
  14. C

Öneri Sizce hangi monitör olmalı?

Sistemim : İ512400f, zotac 3060 12gb , asus prime h610m-k d4, 16 gb ram, Kingston 500gb NVMe M2 ssd Oynamak istediğim oyunlar cs , valorant benzeri oyunlar. (Hikaye tarzı oyunları nadiren oynarım)...
  15. C

Yardım Sistemim için Tavsiye

Merhabalar arkadaşlar forumda yeniyim. Üç aydır forumu takib ediyorum, bugün üye oldum. Ocak ayında aldığım sistem için ekipmanlara ihtiyacım var. Bu konuda yardım ederseniz sevinirim. Sistemim : İ512400f, zotac 3060 12gb , asus prime h610m-k d4, 16 gb ram, Kingston 500gb NVMe M2 ssd Oynamak...
Geri