Arama sonuçları: *

1. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

Öneri Hyperx cloud III S ses problemi yaşayanlar için rehber. Software

@untaly kulaklığı mediamarktan mı aldınız ? Kulaklığı beğenmezsek, yani kafama uymadı veya baskı yaptı gibi vb bir durumda kulaklığı iade etme şansımız var mı?
  2. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

4k wireless kulaklık önerisi

Evet sizde haklısınız wraith bu konuda biraz katı.
  3. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

4k wireless kulaklık önerisi

https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik Kendim kullanmıyorum ama yorumlara bakılırsa şans verilebilir. İnceleme videolarına bakarsanız iyi olur.
  4. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

SteelSeries Arctis 3 (2019) kulak padi önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi kulak padine ihtiyacım var çünkü Arctis 3'ün 2 padi de patladı dikişleri koptu. Yani sizden ricam bana orijinale yakın piyasada ya da orijinal padi varsa önerirseniz sevinirim.Bütçe olarak 700tl gerekirse biraz daha çıkarım.
  5. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

29k altına laptop öneri

Max 29k bütçem var 29k ya alabileceğim oyun ve iş amaçlı laptop önerirseniz sevinirim kronik sıkıntılı olmazsa uzun yıllar yetecek bir de RAM 8'den fazla ekran kartının W değeride 70 ve üstü olursa sevinirim bir de bu konuyu açma sebebim tamamen kararsızlık piyasada bir sürü laptop var neyin iyi...
  6. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

Psu dan çıkan takılma sesi

psu dan tıkırtı ses gelmeye başladı videoda sizde fark edersiniz zaten sanki bir şeye takılıyormuş gibi bir ses çıkartıyor garantisi devam ettiği için içini açamıyorum psu nun markası xigmatek odin 700w olması lazım vatandan hazır sistem almıştım 9 10 ay önce böyle bir ses yoktu tabi yeni...
  7. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

Vatan i5 12400f 4060 sistem

vatanın paylaştığı indirimli sistemlerin haberini nerden alabilirim
  8. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

❌İndirim Bitti! Vatan 4060 EXCELLENT X8 19.999TL

vatanın yaptığı indirimli sistemlerden nasıl haberdar olabilirim nerden görebilirim
  9. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

25K 27K Arası Sistem Önerisi

bide bu var ssd yi ve kasayı dediğim gibi değiştirin
  10. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

reis sana önerdim zaten yukardaki yazıya tıkla 1722272379 reis piyasa şuan bu fiyatlara f/p sistem yok diye biliyorum ileri zamanlarda çıkar heralde bulan biri varsa atsın
  11. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

ssdyi 1tb kingstone yap kasayıda msı
  12. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

Samsung odyssey G4 27'' 240 Hz Nasıldır?

istiyosan sen yaz
  13. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

var da burdan atarsan foto daha iyi olur
  14. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

olur teşekkürler
  15. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

bende aldım g4 ü ilk aldığımızda hangi ayarları yapmak gerekiyo bide bazı kullnıcılar monitör ilk geldiğinde güç tasarufunda geliyor diyo bunları nasıl kapatırız ve hangi ayarları yapmamız gerekli cevap verinki herkes bilgilensin cevap verenlere ve yardım edenler şimdiden teşekkür ederim
  16. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

Samsung 25" Odyssey G4 alınır mı? ?

yardımcı olabilirmisiniz
  17. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

Samsung 25" Odyssey G4 alınır mı? ?

başlıktada dediğim gibi bu monitörü almak istiyorum ama bazı kullanıcılar sorunlu ve gosting var diyolar içim rahat etmesi lütfen yardımcı olurmusunuz .
  18. NE ANLATIYON ABİ BE ABLA

LENOVO R25f-30 240hz alınır mı?

beyler yani alınmazmı 1704625952 lenevonun bide 165hz lik monitörü var ıps onu almayı düşünüyorum ama sizin attığınız samsung monitör kafamı karıştırdı
Geri