Arama sonuçları: *

1. EndlessNet

Yardım Rofth Phantom marka oyuncu koltuğunu bilen varmı?

Daha İyi Diye Önerdiğiniz Koltuğun Ayakları Bile Plastik Hocam İnceledinizmi Koltukları 1758040827 Fiyatı Biraz Daha Arttırabilirseniz Metal Ayaklı Bakmanızı Öneririm
  2. EndlessNet

Shein indirimli ürünler

Konuyla Pek İlgisi Yok Ama Sipariş Günlerdir Şu Şekilde Beyler Ne Zaman Hareketlenme Oluyor Bilgisi Olan Varmı Uluslararası Depo, Paket teslim edilmeyi bekliyor
  3. EndlessNet

Vram değiştirmeden tamiri yapılır mı?

Vram Çipi Arızalı İse Düzeltilemez Değişmesi Lazım Ancak Soğuk Lehim Oluşmuşsa Yani Vram Bacaklarındaki Lehimler Çatladıysa Fırınlama Veya Isı Yöntemiyle Düzelme Şansı Var 1755121945 Ancak Bu Fırınlama Kalıcı Bir Çözüm Değildir Kalıcı Çözüm İçin Reballing Yapılması Lazım (Eğer Sorun Soğuk...
  4. EndlessNet

Araba çok mu derin çizilmiş?

Sürtülen Aracın Boyasını Almış Güzel Yıkayın Silince Siyahlıklar Çıkar Çiziklerde Büyümez Araçta Beyaz Olduğu İçin Görünmesi Bile Zor Olur Abartılacak bir şey Yok Sonuç Olarak Macunluk Bir Durum Yok İleriki Dönemde Zımpara Boya Attırabilirsiniz Aracın Plastik Parçaları Olduğu İçin Hiçbirşey Olmaz
  5. EndlessNet

Monitör adaptör şişmesi.

Bir Sıkıntı Çıkarmaz Hocam Belirli Bir Süre Gözlemle Isınma Olmuyorsa Sorun Yok O Kapasitörlerin Kullanım Ömürleri Çok Fazla (Fabrikasyon Hatası Yoksa)
  6. EndlessNet

İşlemci fanını çıkaramıyorum

Yayları Bazen Bozulabiliyor Ufaktan Sıkıp Sonra Gevşetmeyi Denermisin.
  7. EndlessNet

İşlemci fanını çıkaramıyorum

Termal Macun Kuruyup Yapışmış Olabilir. 1719475358
  8. EndlessNet

Yeni bir bilgisayar mı yoksa eldekini yükseltmek mi?

Yükseltmek Daha Mantıklı. 1719470125 Çünkü Elinizdeki Anakart Eski Nesil Bir Anakart.
  9. EndlessNet

rtx 2060 alınır mı? ?

- Hem Azda Olsa Yeni Nesil Hem Performans İstiyorsan RTX 2060 - Saf Güç İstiyorsan GTX 1080Tİ 1719469880 Ben Olsam 2060 ı Tercih Ederim RTX Teknolojisi 1719469933 Aralarında FPS Açısından Bir Fark Yok Denebilir. 1719469980 RTX 2060 VS GTX 1080Tİ İnceleyebilirsin
  10. EndlessNet

Kayıt Alırken Fps artırma

Belki Birkaç Ayarla FPS i Arttırabilirsiniz Ama Kaliteden Feragat Etmeniz Lazım.
  11. EndlessNet

Kendinden Tuş İle Kayıt Alanlar Var Ama Çok Bir İşe Yaramıyorlar Tek Pc İle Kullanılmaz. 1719397064 Hangi Program İle Kayıt Alıyorsunuz.
  12. EndlessNet

Capture Card Temel Olarak: Oynadığınız Bilgisayardaki Görüntüyü Farklı Bir Bilgisayara Aktarmak İçin Kullanılan Çevre Birimidir.
  13. EndlessNet

Bilgisayarım kendi kendine kapanıyor

Sıcaklık Sebep Oluyor Gibi.
  14. EndlessNet

xbox konsol yada ps konsolumu

Arkadaş Kol Önerisi İstiyor Galiba.
  15. EndlessNet

Windows 10 kurduktan sonra interneti görmüyor ve ekran kartınida görmüyor

Farklı Bir Bilgisayardan İnternet Sürücülerini İndirip Flash Bellek İle Aktarabilirsiniz.
  16. EndlessNet

1800TL gamepad önerisi

Gamepad i İnceleyen Çoğu Kişi Beğenmişti. 1719062381 Aliexpresste olanı
  17. EndlessNet

mousepad temizliği (X-Raypad Aqua Control Zero)

Lavanta Yağını Unutmuşsun :D
  18. EndlessNet

sistemim yetiyor rtx 4060 intel i3 12100f var windows 11 donuyor

Crackli İse Kasma O Yüzden Olur Daha Önce Yaşamıştım Sıfırdan Formatla.
  19. EndlessNet

sistemim yetiyor rtx 4060 intel i3 12100f var windows 11 donuyor

Chipset Driverlarını Yükle Hocam 1718971649 Anakartının Sitesinden.
Geri