Arama sonuçları: *

1. TheTechnoa

Yurt dışından Ps 5 alıcam ama garantisi Türkiyede geçerli olurmu

Yurt dışından ps 5 alıcam ama getirirsem garantisi Türkiye de geçerli olurmu bilmiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
  2. TheTechnoa

Bulgaristan'dan PS 5 alıcam bilgi lazım

Bende senin bildiğin şeylerin aynısını duydum ama bende emin değilim zaten büyük ihtimalle ne olursa olsun vergi bile olsa Türkiyeden ucuza denk geliyor her şekilde alıcam gibi duruyor. Eğer alırsam ve süreci anlatan bir yazı yazarım. 1679492637 Bende okudum bu siteden ama kafamı karıştıran...
  3. TheTechnoa

Bulgaristan'dan PlayStation 5 alacağım yardım

Antalyada oturuyorum niyetim valizsiz getirmek ama zorunda kalırsam yapabilirim yakalanırsam kaçakcı muamelesi yemek istemiyorum.
  4. TheTechnoa

Bulgaristan'dan PlayStation 5 alacağım yardım

Önümüzdeki nisan bulgaristana gideceğim dönerken yanımda 1 adet PlayStation 5 getirmek istiyorum ama adımlara pek hakim değilim birkaç konuyla ilgili makale bulsamda yetersiz geldi bilgili arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Mümkünse kutuyuda yanımda getirmek istiyorum bir de tax Free...
  5. TheTechnoa

Bulgaristan'dan PS 5 alıcam bilgi lazım

Merhaba. Önümüzdeki günlerde Bulgaristan'a gideceğim ve dönerken yanımda PS 5 getirmek istiyorum. Aklımdaki sorular. PS 5 tax Free muhabbetini nasıl alacağım tam olarak bilmiyorum. Bir de gümrükte, gümrük vergisi alırlar mı cihaz için? Mümkün mertebe kutulu düzgün getirmek istiyorum ama şart...
Geri