Arama sonuçları: *

1. A

Altınbaş vs İÜ tavsiye

ekonomi bölümü ingilizce okuyorsun, iü çalışma ekonomisi türkçe bölüm
  2. A

Altınbaş vs İÜ tavsiye

altınbaş ingilizce ekonomi mi iü çalışma ekonomisi mi
  3. A

Ne kadar hız alabilirim

Merhaba degerlerim boyle gozukuyor snr degerim dusuk biraz 50 mbps lik pakete gecersem bu hizi alabilirmiyim ve kopma falan yasarmiyim
  4. A

Fazla cpu kullanımı düşük gpu kullanımı

Hocam sıkıntı orda ekran karti yuzde 60 islemci yuzde 90
  5. A

Hocam assasins creed odysyes oynuyorum odami islemci girlikli orda 60 lara kadar dusuyor kullanim ekran kartinin 1680159081 Hocam ultra ayarlar dusursemde kullanim artmiyor ekran kartinin
  6. A

Hocam i312100f ve rx 6700 kullaniyorum oyunda menude ekran karti kullanimi %99 iken oyuna girince direk dusuyor 60-70 bandina islemci ise 90 lara cikiyor bir cozum bulamadim yardim edin 1680157077 Hocam normalde bu sistem ile bu kadar darbogaz olmamasi gerek bu islemciyi rx 6700 xt ile...
  7. A

hocam bende işlemci yüzde 90 ekran kartı yüzde 70 lerde ne yapmam gerekir
  8. A

Ekran karti kullanamama sorunu

bir değişim olmadı
  9. A

Bu sekilde 1680100396 sorun ne olabilir hocam
  10. A

ne yapmaılıyım o zaman sen diyorsunn darboğaz değildir sorun o zaman sorun ne olabilir
  11. A

14 gün içinde iade falan yokmu hocam herşeyde
  12. A

hocam bende bakıyom internette aynı işlemciyi 6700xt ile satıolar videoları izliyom darboğaz yok bende ne sorun var anlamadım 1680098438 o ne hocam bir bilgim yok youtube linki atabilirmisin 1680098764 ne yapmamı önerirsiniz iade etsemmi sistemi
  13. A

evet tebilondan almıştım aslında 200tl farka r5 5600 lü aynı sistem vardı ben inteli tercih ettim :/ 1680098252 oyunun içinden görünütüyü 2k yapıp oynamaksa onuda yptım bi değişim olmadı
  14. A

fps düşüyor fortniteda ilk açıldığında fps dropları oluyor fazlaca fifada oluyor arada ne yapmam lazım sistemi yeni aldım bide bir günlük sistem
  15. A

başka çözümü yokmudur bunun param yok mönitör alacak
  16. A

Nasil yapicaz onu 2k monitorum yok
  17. A

Valorant fortnite ve assasin creed odysesy de denedim hepsinde oldu
  18. A

Evet
  19. A

İslemcim i3-12100f Ekran karti xfx rx 6700 Oyunda islemci ekran kartindan daha cok kullaniliyor ekran karti kullanilmiyor Ama oyunu durdurup menuye gectigimde duzeliyor ekran karti kullanimi artip islemci kullanimi dusuyor bunun cozumu nedir 1680096511 Bu sekilde lutfen yardim edin
Geri