Arama sonuçları: *

1. MetAnil

5600x ram önerisi 3600+

Ddr5 anakart işlemcilerle fiyatlar çok yükseğe geliyor hocam
  2. MetAnil

5600x ram önerisi 3600+

teşekkürler hocam cl16 3600 dahada kafama yattı tavsiyenizle
  3. MetAnil

5600x ram önerisi 3600+

5600x kullanıyorum aşırtmalı 2x16 olarak ram arıyorum tercihen rgb li. internnette baktığımda 3600mhz genelde optimum performans olarak değerlendirilmiş 5600x için daha üstüne çıkmalı mıyım sıkıntı çıkartırmı model olarakta atabilirsiniz direkt 1723743845...
  4. MetAnil

Darboğaz Nasıl çözülür

Siteden baktığımda 5800x3d ilede darboğaz gösteriyor kaynak olarak neye güveneceğim bilmiyorum
  5. MetAnil

Darboğaz Nasıl çözülür

Evet biraz sorunlu ama genel olarak diğer oyunlardada performansım çok iyi değil. Monitör değişimi ile 7 8 bine çözülürken işlemci işin içine girince am4 te x3d işlemci 1 tane olması sebebiyle am5 e geçmek zorunda kalıyorum oda maliyetleri çok fazla katlıyor
  6. MetAnil

Darboğaz Nasıl çözülür

Fivem oynuyorum ben çok fazla grafik kodu vs de denediğim oluyor yük bindirmek için ama genede yetersiz kalıyor
  7. MetAnil

Darboğaz Nasıl çözülür

Hayır kasanın hava akışı düzgünse hiçbirşey olmaz aşırı ısınmadığı süreçte
  8. MetAnil

Darboğaz Nasıl çözülür

Valo gibi oyunlar zaten işlemci yiyor. O tarz oyunlara pek yapabilecek bir şey yok grafikleri yükseltincede dezavantajlı duruma düşüyorsun
  9. MetAnil

Darboğaz Nasıl çözülür

En yüksek ayarlarda oynuyorum ama genede yaşıyorum malesef
  10. MetAnil

Darboğaz Nasıl çözülür

Hocam yapıyorki bu konuyu açtım, oc li kullanmama rağmen darboğaz yapıyor 1722860247 Yapay 2k yı denedim darboğaz devam ediyor yapayla gerçek arasında fark oluyormuş sanırım birkaç kişiden öyle duydum ne kadar doğru bilmiyorum
  11. MetAnil

Darboğaz Nasıl çözülür

Merhaba rtx 3070 ryzen5 5600x 4.7ghz boostlu kullanıyorum 32gb ram ile birlikte 1080p de Sistemim darboğaz yapıyor bir türlü ekran kartına yükü bindiremiyorum genelde cpu kullanımı daha çok oluyor. İnternette birkaç site bar darboğaz oranını gösteren 2k monitöre geçsem gene darboğaz yapıyor...
  12. MetAnil

Psu önerisi 850w gold yada daha üstü

İleriye dönük olarak 850 ve üstü arıyorum upgrade yaparım belki diye
  13. MetAnil

Birde ürünlerin korumaları hangi sitelerden görebilirim çoğu üründe hiçbir koruma yazılmamış bazılarında 8 e kadar koruma var
  14. MetAnil

850w veya üstü 80+gold psu arıyorum bazılarının garantileri 10 yıl oluyor ne kadar yüksek olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorum. Tavsiye edebileceğiniz marka model varsa alırım bide olmazsa olmaz dediğiniz korumalar nelerdir yüksek voltaj koruması vs gibi uygun bulunabilirse titanium falanda...
  15. MetAnil

Mavi Ekran Kaynağı Bulunamıyor

oynadığım oyunlar genelde yüksek grafik ayarlarında oluyordu. ayarları düşürdükten sonra mavi ekran almamaya başladım sanırım power kaynaklı bilgisayarıda güç tasarrıfı moduna aldıktan sonra hiç kapanmadı.
  16. MetAnil

bugüne kadar hep 3600 de kullandım yaklaşık 2 yıldır son 1 aydır bu şekilde deneyeyim dediğiniz gibi
  17. MetAnil

hdd de mevcut sistemde onu eklemeyi unutmuşum
  18. MetAnil

overclock yok xmp değilde manuel olarak 3600 de ramler xmp kaldırmıyor anakart
  19. MetAnil

20. MetAnil

Günlük Adı: System Kaynak: Microsoft-Windows-Kernel-Power Tarih: 27.06.2024 15:50:59 Olay Kimliği: 41 Görev Kategorisi:(63) Düzey: Önemli Anahtar sözcükler:(70368744177664),(2) Kullanıcı: SYSTEM Bilgisayar: Anıl Açıklama: Sistem düzgün kapatılmadan yeniden...
Geri