Arama sonuçları: *

1. Lemniscate

Yardım Bu klavye alınır mı?

kupon var 500 tl lik onu kullanıcam
  2. Lemniscate

tr de bişi tavsiyeniz olur mu peki 1k 1.5k arasında
  3. Lemniscate

Klavye görseldeki gibi ajaaz ak 820 gümrükten geçermi sizce 27 euro 1200 lira civarı yapıyor
  4. Lemniscate

CS2 Seçkinim Var mı?

Aldıgımda 250 lira idi ucuz a kapatmışım bence
  5. Lemniscate

CS2 Seçkinim Var mı?

Böyle yazıyor ama anlayamadım
  6. Lemniscate

Anker 20 W Şarj Adaptörü 219 TL / Spigen 20 W Şarj Adaptörü 199 TL

Şahsen spigen kullanıyorum galyum teknolojisi kullanıyorlar adaptör çok az ısınıyor şirket in yatırımları ve arge çalışmaları hoşuma gidiyor ve şarj cıhazları konusunda ankerden önde buluyorum tabi ki de anker kötü bir marka degil alana hiç bişi söyleyemem özellikle kulaklıklar çok iyi arada...
  7. Lemniscate

Anker Liberty 4 nc aldım iyi mi?

Bundan önce Anker r50i kullanıyordum ses kalitesi ortalama bass kalitesi iyiydi buna güvenerek aldım Eqolayzer ayarlarını tavsiyeniz üzere bakıcam teşekkür ederim
  8. Lemniscate

Anker Liberty 4 nc aldım iyi mi?

yaklaşık 3k tl verdim bu fiyat bandında jbl tune flex vardı ses engellemesi kötüymüş ondan anker aldım sizce iyi mi yaptım
  9. Lemniscate

Yardım IPad Air M2 mi yoksa iPad 11 A16 mı?

4 aydır ipad air m2 kullanıyorum tavsiye ederim kalem almak istiyorsan apple pencil pro almak gerekiyor normalini desteklemiyormuş
  10. Lemniscate

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Tab S9 19699TL

Bence ipad proların eline kimse su dökemez ama samsung da çok kaliteli tabletler üretiyor tercih meselesidir 1736882989 Kalem i 5.5k 8 gen 2 güzel bir işlemci haklısın ama m2 çok daha güçlü bir işlemci
  11. Lemniscate

Beni hiç üzmüyor bütün kullandıgım cihazlarda pil tasarrufu için 60 hz kullanıyorum gözüm zaten ola alıştı ipadlerin android tabletlerden daha uzun ömürlü oldugunu düşünüyorum ondan dolayı ipad tercih ettim (android telefon kullaıyorum ) 1736882628 Arkadaşımda var 1 tb kadar destekli var...
  12. Lemniscate

Şu an aktif olarak kullanıyorum her kuruşuna degiyor kesinlikle tavsiye ederim
  13. Lemniscate

🔥🔥🔥NVİDİA 5000 SERİSİ TANITILDI ve FİYATLARI BELLİ OLDU!🔥🔥🔥

Laptoplara mobil kartların gelmesi ne kadar sürer sizce
  14. Lemniscate

Öneri 2 500 tl Anc li blutooth kulaklık önerisi

Soundcore liberty 4 var aklımda öderilerrinizi biliyorum
  15. Lemniscate

Yardım Serisinden 2.el iPhone önerileri

Samsung ya da başka bir android cihaz a bakın X serisi artık çok eski kaldı
  16. Lemniscate

Bedava en hızlı VPN önerisi?

Proton vpn çok iyidir tavsiye ederim ping oranı düşük gibi benim ping tr de 15 vpn açınca 30 fln oluyor
  17. Lemniscate

Öneri Bu mouse nasıl Öneri

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-m3-gen-ii-aura-sync-rgb-8000-dpi-sensor-60-milyon-tiklama-omru-59-gram-hafif-tasarim-oyuncu-mouse-p-HBCV00004Z7585?ftid=cbvabmth2rsvt2c9&url_src=and-product-detail&utm_campaign=affiliate&utm_source=influencer&utm_term=cbvabmth2rsvt2c9&wt_inf=affiliate.c...
  18. Lemniscate

Yardım Laptop un anakartı modelini ögrenemiyorum

Toshiba satellıte l50 b 1 nj model hurda laptop var video izlemeye yarıyor sadice ne yaptıysam anakartının modelini ögrenemedim dxdiag dan baktım regedid den baktım cpu z ye baktım bulamadım yardımınızı bekliyorum
  19. Lemniscate

Hangi iPhone almak mantıklı

Yerinde olsam beklerim İphone SE4 çıkıcak 40k bandında olucak
Geri