Arama sonuçları: *

1. Lemniscate

Öneri Asus Tuf A16 Fa608um-Rv130 Alınır mı? ?

Hayırlı olsun hocam my Asus uygulamasını indirin bios ve driver güncellemelerini çok kolay yapılıyor %80 pil modunu açmanı tavsiye ederim
  2. Lemniscate

Kesinlikle haklısın
  3. Lemniscate

Aslında kronik degil diger lapotoplarda sogutucu koyuyorlar bunda koymadıklarından böyle oluyor
  4. Lemniscate

Asus Tuf Gaming F16 Fx608jm Vs Asus Tuf Gaming A16 Fa608um-Rv130

Amd lı olanı 2 aydır kullanıyorum ekran süresi çok iyi sogutma açısından daha daha dengeli ama intel olan fps biraz daha yüksek ssd ısınma problemi var bundan dolayı bu ssd plakasını aldım 95 dereceden 70 75 derecelere düştü genel olarak tavsiye ederim
  5. Lemniscate

Güvenilir ama taksit varsa alın bence
  6. Lemniscate

Cihazı amazondan aldım aldıktan 1 gün sonra tükendi zaten çok uygun a geldi sogotucu takmak ram takmak ssd takmak bozmuyor ama termal macun vb degiştirmek bozuyor eger bir şey olursa söküp gönderin sıkıntı çıkacagını düşünmüyorum 16 ram takmak çok mantıklı olabilir
  7. Lemniscate

Aynı modeli 50 k tl ye 9 taksit aldım 2 aydır kullanıyorum işlemci ve ekran kartı 80 dereceyi geçmiyor ama ssd bloklarının üstüne folyo gibi bir şey sarmışlar ısınıyor yazma testi yaptıgımda 95 dereceyi görüyor ama bu ssd sogutucu taktıgımda 70 75 dereceyi geçmiyor tavsiye ederim güzel cihaz
  8. Lemniscate

Yardım Termal Pad Bulunmuyor

Mx 7 alsam iş görür mü bir de ömür açısından nasıl fark var yogun kullanımda 6-7 ayda termal macun kuruyor ama termal padler daha uzun ömürlü oldukları söyleniyor. Elimde şu an Mx 4 var
  9. Lemniscate

Laptopum için alıcam hocam pump out oluyor termal macunlar
  10. Lemniscate

Pahallı olsalar anlarım ama Çinde 400 500 tl ye gayet satılıyor
  11. Lemniscate

Honeywell ptm 7950 faz degişimli termal pad arıyorum ama satan yok bildiginiz başka fp termal pad varsa önerilerinizi bekliyorum
  12. Lemniscate

Steam Ailemize Üye Arıyoruz

https://steamcommunity.com/id/Lemniscate107/ Şimdi oldu galiba
  13. Lemniscate

https://steamcommunity.com/my/
  14. Lemniscate

Girmek isterim ama o oyunlar bende yok ama baya oynun a sahibim
  15. Lemniscate

Üniversite İçin Laptop Önerisi

Aynı laptop u kullanıyorum çok iyi tavsiye dederim 16 gb ram ve 512 ssd takıp işime bakıcam
  16. Lemniscate

Max 90.000tl Civarı Laptop Ne Alabilirim/Almalıyım ?

bende de ryzen 7 260 var onda da 16 mb L3 önbellek var biraz az evet ama verimlilik açısndan çok iyiler
  17. Lemniscate

Max 90.000tl Civarı Laptop Ne Alabilirim/Almalıyım ?

https://app.hb.biz/DihmgfZ9LFam bunu öneririm acer teknik servis biraz sıkıntı ama laptop canavar gibi
  18. Lemniscate

Mimarlıkta Kullanılabilecek Laptop

bence 5060 5070 işini görür 5080 ve 5090 çok pahallı zaten
  19. Lemniscate

❌İndirim Bitti! 🔥Acer Nitro 18 Ryzen Aı 7 350 16gb 1tb Rtx5070ti 18'' 180hz - 79.799,05 TL

Bende Ryzen 7 260 var o da Tırt mı l3 bellegi 16gb biraz düşük farkıbdayım ama verirmlilik açısndan çok iyiler
  20. Lemniscate

Mimarlıkta Kullanılabilecek Laptop

Bütçe nedir
Geri